- 25 Mart 2014
- 583
- 376
- 133
- Konu Sahibi frozen12345
-
O yondende çok sıkıntılıyım kızımın uyku düzeni çok kötü dün aksam gece birde uyudu bende sabah dörde kadar çalıştım kızım sabah dokuzda tekrar uyandı. Oglenleri uymuyor.uyku düzenini bir türlü saglayamadimUyku saatleri nasıl?Uyuyunca çalışsanız.
İnşallah canım inşallah kazanırım.bence çok canını sıkma..daha küçük yaşlarda kreşe bile gidiyor çocuklar mecbur kalınınca...inşallah kazanırsın..
Ne oyunlar oynuyoruz canım saatlerce ben bikiyorum oyundan ama o bikmiyor.Önce oyun oynayin. Sonra. Aciklama yapin. Simdi calismam lazim ki sana daha cok zaman ayirabileyim deyin. Anlayacagi sekilde. Benim ki bir yasinda anlamiyo. Calisamiyorm
Çalışırken de aynıydı haftada iki gün babaanne üç gün anneanne bakıyordu. Ama şimdi evde olduğumu anlıyor gibi gitmek istemiyor.ben gece yatısına göndermeye çok karşıyım çocukları.
ama gündüz onun için de iyi olur bence, değişiklik olur.
siz çalışırken kim bakıyordu, kreşe falan mı gidiyordu.
keşke o düzeni bozmasaydınız.
Evde çocuk varken çok zor çalışmak. Ama yarım gün kreş işini eşimle konuscam.seneye ben de kpss ye hazırlanacağım, yani öyle umuyorum :) kızımı anaokuluna göndereceğim çünkü cidden çocukla çalışılmıyor, benimki 4 yaşına geliyor ve çok uslu zararsız bir çocuk olduğu halde sabah kahvaltısını yaptır, öğlen akşam yemeğini hazırla yedir, gün içinde anne acıktım, anne çişim geldi, anne üstüm kirlendi, anne şu anne bu derken 40 kere bölünüyorum okuduğumdan bile bişey anlamıyorum. bence siz de en azından yarım gün kreşe verin, hem ona değişiklik olur hem siz rahat rahat çalışırsınız.
Çok haklısınız kadın çalışmayı düşünüyorsa evlenmeden yada çocuk sahibi olmadan işini düzene koymaliymis3 yasındakı ogleden sonra krese gıtmelı
ama tum gun gondermenız hıc dogru degıl
zamanında okusaydınız cocuklarınızı sımdı mahrum etmek bır elle kazanırken avuc avuc kaybetmek bana gore
Tam gün kreş belki maddi anlamda zorlayabilir ama yarım gün aklıma yattı konuşucam eşimleKızım iki yaşında ve sabahtan 8 öğleden sonra 15 e kadar kreşe gidiyor.sizinki üç yaşında ve gidebilir bence.maddi imkanınız varsa direkt kreşe yollayın,ordaki ortam eğlenceli gelir ona...maddi durumunuz yoksa fazla vicdan yapmayın,sonuçta ders çelışmıyor olsan,yine dışarda işte çalışıyor olacaktın.bence doğru yapıyorsun
Teşekkür ederim...Yarım gün de olsa olabilir. .
Başarılar dileriz. .
3 yada 4 yaşta da anlamıyorlarÖnce oyun oynayin. Sonra. Aciklama yapin. Simdi calismam lazim ki sana daha cok zaman ayirabileyim deyin. Anlayacagi sekilde. Benim ki bir yasinda anlamiyo. Calisamiyorm
Aynen benim yaramazımda 4 yaşında annecim bak bunu ben yetiştirmem lazım ben çalışırken sende boya yapmak istermisin diyorum tamam diyor 5 dk geçmeden bayılırcasına kahkaha atıyor anne bak bu pembe elbiseli sen budaa babam oda pembe giymiş bayılıyor gülmekden bakmazsamda yıkıyor ortalığı her dk onu izlememi istiyor3 yada 4 yaşta da anlamıyorlaryani anlıyorlar ama yaklaşık 15 dk sürüyor o anlayış. Haydi beraber çalışalım sen boya yap olayına hiç girmemel lazım zaten. Kalemini alayım mııı, şurayı çizeyim miiii, nasıl olmuuuşş, sen ne yazdııın çok tatlılar ama çocukla ders imkansıza yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?