Ders Notu vermek istemiyorum

İşitsel olduğum için düzenli, severek ve kolayca not tutardım...

Hocalarımız da birebir ağızlarından çıkan cümleleri isterlerdi zaten.

Biz, tüm sınıf her şeyi birlikte yapardık, çok bağlıydık birbirimize.

Gezmek, eğlenmek, çalışmak...

Herkes notlar alırdı ama ben çok seri ve keyifle not aldığım için kendi notlarımın fotokopilerini de verirdim...

Sonuç, bölümümü birincilikle bitirdim ve tüm arkadaşlarım törende keyifle alkışladılar.

O günkü tezahüratları hala kulaklarımda çınlar, hepimiz farklı yerlerde iş güç sahibi olduk, hala keyifle görüşürüz...

Yani herkese dağıttığım halde notlarımın hayrını en çok kendim gördüm.

Samimi ortam, sağlam dostluklar ve hakkım olan başarıyı kazanarak...

Üniversitedeyken çok not aldım arkadaşlardan, yeri geldi verdim de.Bizim sınıfta da hiç öyle not vermek istemeyen olmazdı, bizim sınıfta anladığım kadarıyla birbirine bağlıymış.o_O

SABAHIN 6 SINDA KALKIP 7SİNDE YOLA DÜŞEYİM 9 DA Kİ DERS İÇİN 3 VESAYİT OKULA VARAYIM AMA HANIMEFENDİ YADA BEYFENDİ UYKUSUNDAN FERAGAT ETMESİN DERSE GELMESİN SONRA BEN ONA NOT VEREYİM ÇOK GÜZEL DÜNYA YA. HADİ ÇALIŞIR NEYSE O ZAMAN BİRŞEY DEMEM Kİ BENİM ÇOĞU ARKADAŞIM ÇALIŞTIĞI İÇİN HOCALARLA KONUŞUP 2.ÖĞRETİME DERS DİNLEMEYE GELİYOR. HANIMEFENDİ KALKMIYOR SBAH DERS İÇİN SONRA ORDA BURDA GEZİYOR SINAV ZAMANI NOT İSTİYOR NEDEN GELMEDİN DEDİĞİMİZ ZAMAN UYUYORDUM YOK SEVGİLİMLEYDİM DİYOR SİZ KALKMIŞ KISKANÇ DİYORSUNUZ BANA BUYRUN SİZ VERİN O ZAMAN NOT BEN ENAYİ DEĞİLİM.

Senden not isteyenlere tek tek şu gün nerdeydin diye hesap mı soruyosun :)))) alemsin valla

Boyle arkadslarmi mezara notlariyla gomecem vallahi. Acayip ayar oluyorum bizim sinifta boyle. Hayir versen nolur bi hafta hasta olup gitmiyorum biride vermez bense herkese veririm. Bence verin olumlu dünya allahaskina herkes not not diye ölecek vallah. Lafim size değil bende sinav haftasndym acayip sinirliiyim bu konuda o yuzdennkonuyu gormusken içimi bosaltayim dedim. Senin notlarinla yuksek alsam nolur allahaskina fesatlik yapmasinlar bu kadar. Ben mezun olayim yeter kafasindayim bana not vermeyen insan merak etme senin notunla birinci olmucam :/

Verin notu gitsin kardeşim vallahi ufacik bi not ama millet ne hayir duasi ediyor allah b iyerden size de verir. Şahsen ben not veren herkese tek tek allah razi olsundan girip bi aylik yetecek kadar dua ediyorum. Yaziktir gunahtir benim gibi notsuz kardeşlerimize sahip cikin:)

Kim ne düşünürse düşünsün verme bence
ben de not arayanlardandım yazanlardan değil ama yani hak sonuçta bu da bir nevi
vermek zorunda değilsin dilersen verirsin insanların üzerinizde zorundaymışsınz gibi baskı kurmasına izin vermeyin

Bu kadar takılma bence. Vermek istemiyorsan vermeyeceğim kusura bakma canım de geç. Kendime göre not çıkardım ben hocayla birebir değil zaten notlarımı vermek de istemiyorum de.
Seni de ilgilendirmez neticede derse gelip gelmemesi. Bu gözüne batıyorsa not istemeyin ya artık vermiyorum deyip geçeceksin.

SABAHIN 6 SINDA KALKIP 7SİNDE YOLA DÜŞEYİM 9 DA Kİ DERS İÇİN 3 VESAYİT OKULA VARAYIM AMA HANIMEFENDİ YADA BEYFENDİ UYKUSUNDAN FERAGAT ETMESİN DERSE GELMESİN SONRA BEN ONA NOT VEREYİM ÇOK GÜZEL DÜNYA YA. HADİ ÇALIŞIR NEYSE O ZAMAN BİRŞEY DEMEM Kİ BENİM ÇOĞU ARKADAŞIM ÇALIŞTIĞI İÇİN HOCALARLA KONUŞUP 2.ÖĞRETİME DERS DİNLEMEYE GELİYOR. HANIMEFENDİ KALKMIYOR SBAH DERS İÇİN SONRA ORDA BURDA GEZİYOR SINAV ZAMANI NOT İSTİYOR NEDEN GELMEDİN DEDİĞİMİZ ZAMAN UYUYORDUM YOK SEVGİLİMLEYDİM DİYOR SİZ KALKMIŞ KISKANÇ DİYORSUNUZ BANA BUYRUN SİZ VERİN O ZAMAN NOT BEN ENAYİ DEĞİLİM.

Forumda büyük harfle yazmak, bağırmak anlamına geliyor. Bana ve sizden farklı yorum yazan arkadaşlara bağırmışsınız yani. Neden?

Sizinle farklı düşündüğümüz için mi? Aynı şeyi mi düşünmemiz gerekiyordu? Buraya konu açarken ne düşündünüz, herkesin sizinle hemfikir olacağını mı?

Yorumumu dikkatli okusaydın eğer, aslında ne kadar sağduyulu şeyler yazdığımı görürdün. Ben notlarımı hep paylaştım, Allah razı olsun arkadaşlarımdan da, giremediğim derslerin notlarını da onlardan aldım. Ama bunu yaparken, bana sınav döneminde yaklaşıp, normal zamanda doğru düzgün konuşmayan insanlardan da uzak durdum. Kendimi kullandırmadım. Sana da aynısını tavsiye ettim. Kendini kullandırma, ama bu kadar da katı olma dedim. Bunun nesine alındın?

Ha madem bu kadar dert oldu içine, senden not isteyen olduğunda, yukarıda kurduğun cümleleri kur ona. Kimse gelip istemez. Çözüm bu kadar basit. Burada bize bağırarak bir yere varamazsın.

Ben alıcıyım, bence fotokopiciye sat hem kazan enayi hissetme hem de sevap işlersin geçen birkaç kişi dua etse :)

Bölümümüz zaten alınan notlarla geçilecek bir bölümdü. Düpedüz emek hırsızlığı. Başkalarına göre ne olduğuyla da ben ilgilenmiyorum.
Muhtemelen arkadaş da ilgilenmiyordur. Buradan tebrik etmek istedim zekasıni. Avrupada üniversitelerde devam zorunlulugu yok devam zorunlulugu eğitim sistemi oturmamis ülkelerde var. Çarpık sistemi zekasıyla yenen az emekle çok iş gören arkadaşa hayran kaldım

Kadınlar kulübünde ne çok notlarını saklayan varmış :)
Başkası yüksek alınca, benim notumdan çalınmıyor ya. Çok not da verdim, aldım da. Hiç de enayi gibi görmedim kendimi. Benim öğrendiğim her bilgi kendime kar diye baktım. Ne zaman bu kadar kıskanç olduk biz?

Bu konuda herkes nekadar iyi dusunceli yardimsever olmus.
Ben ilk universitemde sabah 8de derste olurdum. Arkadasim gelmez geldigi gunde temize cek de senden alayim notlari derdi. Baktim adam derse girdigi halde bile yazmiyo niye cunku yazip temize cekip veren var. Bu yardimlasma degil enayi yerine koyulmaktir. Yardimlasma karsilikli olur bu bariz somurme. En yuzsuz insan da kavgali oldugunuz halde ordan burdan senin notunu bulup calismasi. En yakinlarim ve mazeretliler haricinde kimseye not vermedim. Sinav zamani kanka olanlar da eksik oluversin.

Burda verilmeli ve verilmemeli diyen kişilerde yalnız şöyle bir fark da var, mesela ben vermem diyenlerdenim ama şöyle, kız keyfinde, sıcak yatağında ve hiçbir samimiyetim yok. Tek derdi saçları ve giyinmek olan biri. Gelecek benden vize-final zamanı not isteyecek, ben de vereceğim? Yok öyle yağma. Ama belli bir samimiyetim olan arkadaşlarım vardır, yalnız sınav zamanı yoklayanlardan değildir, tabi ki seve seve paylaşırım. Paylaşırdım da.

Mesela burda denmiş ki neden kötü düşünüyorsunuz, biz sınıfça yardımlaşırdık da, aramız çok iyiydi de. . Bu durumda zaten herkes arkadaşıyla sadece not da değil her şeyini paylaşır. Paylaşılmak istenmeyen diğer grup. Hem selamsız hem de keyifçi grup.

Madem bildiğini okuyacaksın neden bize soruyorsun..

Back
X