- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bendede oluyordu bu durum. Ve benden isticeklerini bildigim icin not az olan defteri veriyordum. Ve ben fazla not almam aklimda tutarim diyordum.
Yada kendi anlayacagim sekilde yaziyordum baskasinin anlayamicagi turdenkarisik karisik yaziyordum
Yok canim fotokopi yapiorlardi ben ellerine asla vermiordum.. daha neler defterimden ayrilmazdimki.. ya ortada kalsam sonra ?Bence tek notları çalışıp da sınavda iyi almaları değil ki mesele.Mesela 5 kişi iste 1 gün tutup verseler bile beş gün elinde not olmuyor.Ya da bir türlü getirmiyorlar defteri hor kullanıyorlar vs vs.Kendi notunun peşinde koşmak zorunda kalıyorsun bu sefer de.herkes duyarlı düşünceli değil ki nolacak verdin de çok mu yoruldun gözüyle bakıyorlar.
Yok canim fotokopi yapiorlardi ben ellerine asla vermiordum.. daha neler defterimden ayrilmazdimki.. ya ortada kalsam sonra ?
5 sene önceki konuyu hortlatma mantığınız ne acaba ! Ben çoktan mezun olmuşum çalışma hayatına atilali da çok olduBenm bolumdede bır ben not tutardım. Sonav zamanı herkes yanasırdı bende fotokobı cekıp cekıp satardım sendemı boyle yapsan
Ne bu siddet bu celal?5 sene önceki konuyu hortlatma mantığınız ne acaba ! Ben çoktan mezun olmuşum çalışma hayatına atilali da çok oldu
5 sene önceki konuyu hortlatma mantığınız ne acaba ! Ben çoktan mezun olmuşum çalışma hayatına atilali da çok oldu
Üniversite son sınıf öğrencisiyim şu ana kadar hocaların sırf not aldırdıkları derslern hepsine giren biriyim. hoca kitaptan işleyip not aldırmıyorsa kırk yılda bir girmemezlik yapmışımdır. ama defter tutulan her derse geldim. şimdi vizeler yaklaşıyor millette bir not istemem çabası oluştu. diyelim ki kız gelmiyor derse ama not istiyor vermeyince de surat asıyor şahsen ben sabahın 6sında kalkıp 7sinde yola çıkıyorum 9da olan ders için ama hanımefendi kalkmaya üşenip derse gelmiyor üstelik not vermeyince surat yapıyor. Defterim tam diye genelde not isteyen çok oluyor. diğerleride işte neden vermedin vs diye laf yapıyor sizce vermemekte haksız mıyım?
Üniversite son sınıf öğrencisiyim şu ana kadar hocaların sırf not aldırdıkları derslern hepsine giren biriyim. hoca kitaptan işleyip not aldırmıyorsa kırk yılda bir girmemezlik yapmışımdır. ama defter tutulan her derse geldim. şimdi vizeler yaklaşıyor millette bir not istemem çabası oluştu. diyelim ki kız gelmiyor derse ama not istiyor vermeyince de surat asıyor şahsen ben sabahın 6sında kalkıp 7sinde yola çıkıyorum 9da olan ders için ama hanımefendi kalkmaya üşenip derse gelmiyor üstelik not vermeyince surat yapıyor. Defterim tam diye genelde not isteyen çok oluyor. diğerleride işte neden vermedin vs diye laf yapıyor sizce vermemekte haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?