Ders Notu vermek istemiyorum

Şair burada not vermek ya da vermemek, işte bütün mesele bu ya da dur vermicem vermicem benim degil mi vermicem demek istemiş
Ben size kişisine göre muamele edin ben öyle yapıyorum diyecektim aslında ama konuyu biraz okudum siz notlarınızı vermek istemiyorsunuz. E çözüm basit, vermiceksiniz o zaman. Ama o zaman da arkanızdan bol bol not vermiyo cimri, gıcık vb. diye konusacaklar benden söylemesi. Herkesi aynı anda memnun edemezsiniz. Hayat toz pembe degil malesef.

İnsan hiç konuşmadığı, selam bile vermediği birinden notlarını nasıl ister anlayamıyorum. Ben üniversitede iken 7-8 kişilik bir grubumuz vardı sınıfta. Herkesin notunu da beğenmem, en iyi notu kendim tutardım. Herhangi bir sebepten ders kaçırırsam da o yakın arkadaşlarım dışında kimseden istemezdim. Benden de yine onlar isterdi eksikleri varsa. Çıkar dünyasının okul hayatına lanse olmuş hali. Bence normalde size selam bile vermeyenlere not vermek zorunda değilsiniz. İsteyen olursa "Pardon tanışıyor muyuz?Ne aynı sınıfta mıyız" deyin.

Bir keresinde sınıfta muhabbetim de iyi olan bir arkadaştan kitabını istemiştim, fotokopi için. Sınavda 3 kitaptan soru çıkacaktı ve kitapları alacak param yoktu. Bu arkadaş beni oyalayıp oyalayıp kitabını vermemişti. Sınıfın en yüksek notlusu kendisi olacak ya Neredeyse o dersten kalacaktım, ama sevgili oda arkadaşlarım sınavdan 1 gün önce bana kitabı buldular da çalıştım. Sınav sonuçları açıklanınca bizim kitabı kıymetlim sordu bana "colormatikciğim canımcım geçebildin mi dersi" diye. Ben de "Geçtim yardımsever arkadaşım geçtim, sen kıymetli kitabını bana vermesen de geçtim"

Sonuç olarak yardımseverlik iyidir, insanlara sadece çıkar için yaklaşmak kötüdür.

Verme tabi, derse merakli olan bir zahmet gelsin derse.

Zaten son sinifmissin, canciger oldgun arkadaslarin haric coguyla hayatta ayri yerlere gideceksiniz, cogunu bir daha gormeyeceksin bile :) Bir daha gorup etmeyecegin insanlar icin de canini sikma derim kardes, kafana gore takil.

Okuduğum bütün okullarda derecem var, notlarımı seve seve herkese dağıtmakla kalmayıp bazı arkadaşlarımı çalıştırmışlığımda vardır. Sonuç; sen ben ayrımı yapmadan güle oynaya stressiz mezun olduk...

Ya konuyu hortlatacağim ama başima geldi ve not vermeyi hiç istemiyorum. Yanlışlıkla evet dedim hayır diyeceğime. Daha adını bilmedigim selam vermediğim biri , notları sadece yakın arkadaşlarımla paylaşırım onlarda verme notlarını diyor yoksa alışırlar hep benden geçinirler. Nasıl bahane uydurayım?

Ki bende tembel bir insanım kendimi zorluyorum not tutmak hocayı dinlemek için bu yüzden sanki enayi yerine konuyor gibi hissettim.

Günahımı bile vermem, orda burda sürteceğine girseymiş derse bahane.

Anaa hortlak konuymuş kız bu, nerden buluyosunuz eski konuları da yorum yapıyosunuz çok şaşırıyorum

Günahımı bile vermem, orda burda sürteceğine girseymiş derse bahane.
Memlekete gideceğim dedi verir misin yarın not tutup dedi. Bir de ben ağzimdan istemsiz evet çıkınca eski notları da verirsin diyor. Yani daha adını bile bilmedigim sadece bir kere yanına oturduğum biri. Bir arkadaşım direkt vermeyeceğini söyle dedi biri de bahane uydur dedi ne yapayim?

Telefonlarını falan açma gitsin memlekete sonra dönüp sorarsa canım çok acil işlerim çıktı falan diye uydur, yada başkasına vermişim sözüm vardı unutmuştum kusura bakma de

Telefonlarını falan açma gitsin memlekete sonra dönüp sorarsa canım çok acil işlerim çıktı falan diye uydur, yada başkasına vermişim sözüm vardı unutmuştum kusura bakma de
Whatsaptan derse notları atmadin diye notları kaybettim mi desem

Bence verme. Arada bir gelemeyip o hafta dersi kaçıranlara verebilirsin ama öyle gelmeyip de milletin sırtından geçinenlere not vermeyin. Surat asarsa da assın. En yakın arkadaşınız mı? Değildir büyük ihtimalle. Ee, o zaman o kişinin surat asıp asmaması neden sizi etkileyecek. İstediği kadar assın surat. Daha iyi. Bir daha istemeye yüzü olmaz.

Tam benim aynı sıkıntıları yaşadığım zamanlarda açılmış bir konu ben derse gelmeyip notumu kullanana da sınavda kopya çekene de hakkımı helal etmiyorum....

Whatsaptan derse notları atmadin diye notları kaybettim mi desem
Bende değil de birine verdim falan de o da muhtemelen dicek ki ona söyle atsın falan belli ki yapışık bi tip, dersin yazdım dönüş yapmadı falan oyala gitsin, hatta deki ya notları verdiğim kişiden bi türlü alamadım bende çalışamadım onun yüzünden falan de

Güzel not tutuyorsan, aklın varsa sat notları. Okul hayatım boyunca en çok para kazandığım iş alanıydı not satmak.

Hayatım boyunca hep not aldım, pek not tutan biri değilimdir. Ancak genelde beni arkadaşlarım bana kendileri ben sormadam atardı. Belki de bu sebepten not tutmadım. Beni çalıştırılardı. Çok iyi kızlardı, ders konusunda emeklerini asla inkar etmem. Ama benim de arkadaşlardan sene boyunca selam vermemiş tipler gelir not isterdi, gıcık olurlardı arkadaşlarım. Menfaatçi insanlar çok itici oluyor.

Sayfasi 20 tl tatlim papatyam bebişim de paşa gönlün isterse de.. çok ciddiyim. 1 olur 2 olur hadi 3 olur.. her zaman boyleyse kullanmak bu.

tuttuğum notları hep verdim her sınavdan bir kaç saat önce gelip önemli yerlere çalıştırdım, kimsenin not tutmaması umrumda olmadı bana notunu vermeyen bir kızın benden not istemesinden başka.
inanamıyorum tuttuğu notları vermek istemeyenlere, yani o kişi de sınıfını geçse bana ne, kalsa bana ne? girdiğim derslerde tuttuğum notları istisnasız vermişimdir, iyilik lazım iyilik.
umrumda değil bu açıdan enayi yerine konulmak,ben bana yakışanı yaparım.

Ben olsam vermezdim.En sinir olduğum şey.O kadar emek veriyoruz bir şeylere uğraşıyoruz insanlar kolayca elde etmek istiyorlar üniversitede.He zaten not tutmamış derse gelmemiş insan not versen de geçemez de neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…