- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Burda verilmeli ve verilmemeli diyen kişilerde yalnız şöyle bir fark da var, mesela ben vermem diyenlerdenim ama şöyle, kız keyfinde, sıcak yatağında ve hiçbir samimiyetim yok. Tek derdi saçları ve giyinmek olan biri. Gelecek benden vize-final zamanı not isteyecek, ben de vereceğim? Yok öyle yağma. Ama belli bir samimiyetim olan arkadaşlarım vardır, yalnız sınav zamanı yoklayanlardan değildir, tabi ki seve seve paylaşırım. Paylaşırdım da.
Mesela burda denmiş ki neden kötü düşünüyorsunuz, biz sınıfça yardımlaşırdık da, aramız çok iyiydi de. . Bu durumda zaten herkes arkadaşıyla sadece not da değil her şeyini paylaşır. Paylaşılmak istenmeyen diğer grup. Hem selamsız hem de keyifçi grup.
Ben ders notlarini paylastim hep hic tanimadigim insanlarin elinde bile benim makalelerden cikardigim ozetler olurdu. Hatta herkes ayni ozetten calistigi icin tum sinifin kopya muamelesi gordugu bile olmuştur
Ben zaten o notlari kendim icin tutuyorum elimde varsa neden baskasina da vermeyeyim? Sevaptir diyip vermisimdir hep. Sen istemiyorsan verme tabia. Ama bana cok gicik gelirdi oyle insanlar
Ne guzel ben de cok dua almisimdir bu konuda. Kocaman defteri komple saatlerce tarayip attigim bile olmustur. Enayilik diye de dusunmedim hic. Bilmiyorum belki de ben yanlis dusunuyorum ama benim notlarimdan yuksek not alinca insanlar cok seviniyordum.Geçtiğimiz dönemlerde hem millete ders notlarımı, hem kimsenin uğraşıp çalışmadığı makale özetlerimi verdim, hem de her arayana telefonda ve facebookta ders anlattım. Dua ede ede bi kaldı arkadaşlarım. Çokta mutlu oldum kendi adıma. Ne güzel yardımcı oldum. :)
Ne guzel ben de cok dua almisimdir bu konuda. Kocaman defteri komple saatlerce tarayip attigim bile olmustur. Enayilik diye de dusunmedim hic. Bilmiyorum belki de ben yanlis dusunuyorum ama benim notlarimdan yuksek not alinca insanlar cok seviniyordum.
Mesela okulda bir grubumuz vardi her derse gelirlerdi ama not tutan pek yoktu. Ben notlari vermekle kalmayip bir de sinav gunu ders calistirirdim onlara sayelerinde hic sinava calismaya gerek kalmazdı.
SABAHIN 6 SINDA KALKIP 7SİNDE YOLA DÜŞEYİM 9 DA Kİ DERS İÇİN 3 VESAYİT OKULA VARAYIM AMA HANIMEFENDİ YADA BEYFENDİ UYKUSUNDAN FERAGAT ETMESİN DERSE GELMESİN SONRA BEN ONA NOT VEREYİM ÇOK GÜZEL DÜNYA YA. HADİ ÇALIŞIR NEYSE O ZAMAN BİRŞEY DEMEM Kİ BENİM ÇOĞU ARKADAŞIM ÇALIŞTIĞI İÇİN HOCALARLA KONUŞUP 2.ÖĞRETİME DERS DİNLEMEYE GELİYOR. HANIMEFENDİ KALKMIYOR SBAH DERS İÇİN SONRA ORDA BURDA GEZİYOR SINAV ZAMANI NOT İSTİYOR NEDEN GELMEDİN DEDİĞİMİZ ZAMAN UYUYORDUM YOK SEVGİLİMLEYDİM DİYOR SİZ KALKMIŞ KISKANÇ DİYORSUNUZ BANA BUYRUN SİZ VERİN O ZAMAN NOT BEN ENAYİ DEĞİLİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?