Dersanede bir hocadan hoşlanıyorum

ne tarz konusmalariniz.. sIk sIk yaz ya cok heyecanli

aklıma lise yıllarım geldi. hocamıza kör kütük aşıktım onun gözüne girebilmek için hep o derse çalışıyodum... hatta okulda yarışma yapmıştı ikinci olmuştm

öss de hiç soru kaçırmamıştım... ahh ahh ne günlerdi bee:106:

konunuzu okuynca aklıma geldi. benm hoca da faceten aynı tür şeyleri paylaşıyor... bu kişiler hep böyle

benim ki bi hevesti tabi, birden o yıllara gittm:107:

Ayy ne güzel bir konu :) Gülümseyerek okudum tüm yazılanları mutlu oldum. Güzel haberlerini bekliyorum. İnşallah çok mutlu olursun.

çok teşekkürler kızlar yorumlarınızasıks sık yazıcam daha neler olduğunu tel no mu istedi verdim bende aradı dün konuştuk beni tanımaya çalıştı filan bakalım yüzyüze konuşamay cagrdı bn detamam dedım bakalım neler olcak herseyı yazarım sizeee coook opuyorum hepinizi

wawwwwwwwwwww ilerleme var cok heyacanlidir herhalde

bu şiir canan tanın bir kitabında var tatlım.haberin olsun.belki kullanabilirsin.kitabın adıda yüreğim seni çok sevdi.bunun dışında sana yorum yapmıtacağım.zaten diyeceklerimi herkes demiş.ayrıca zaten sizin aranızda bariz bir şeyler olacak.olmuş bile.ne güzel.vallaha içim açıldı.,bende gelişmeleri bakliyorum.vay bee resmen dumanı üstünde bir aşk.

ne tatlı bir an

eklemekle kalmamış.birde mesaj yazmış.

yüzyüze neden konuşmaya çağırsın.telefonu versin.di mi ama.

ay canım valla okurken agzım kulaklarımda okudum .o kadar sevındım kı anlatamam sankı bnım başıma gelmıs.allah tamamını erdırsın canım gelişmelerden haberdar et bızı meraklandırma öptüm:18:

bende şimdi gördüm konuyu ve bütün mesaJları okudum;senin adına çok sevindim,bence olur bu iş ama sonra neler oldu çok merak ettim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…