kızlarr bugün bişiler oldu hemen size anlatmak istiyorumbugun arkdaslarımla dersneye gttık hoşlandıgım hocada ordaymış biz kantıne gttık oturduk o sonra geldı baska masaya oturdu sarkı dınlıyodu tvde sonra bız sarkıcıya kepçe dedık kendı aramızda konusuyoduk o da dondu adam karızma nersı kepçe dedi bizi dinliyomuş yanı sonra kantınde pek kımse yoktu kantıncı sıgara ıcmeye gtmısbende cay almak ıcın beklıyodum bana dondu sıgara ıcmeye gttı gelmez ne alcaktın dedı bende cay dedım ben verıyım istıyosan dedı ve cay doldurmaya geldı ama o tam doldururken kantıncı geldı bı kızardı kı sormayın daha sonra bişi yiyodu bizede uzattı yok sagolun faln dedık ama arkadasım bu sey bebe bıskuvısıne benzıyo bn sevmıyorum onu falan dedı bende bn sevıyorum dedım dondu cekınmeyın alın lutfen dıye bıdaha sordu gderken ıyı aksamlar dedım ıyı aksamlar dedı kızlar durum ne sızce varmı bişiler olcak gibi mi bişiler yazarmısnız rıca etsem
ole mı dıyosun canım ya:18:valla hıç bişi dusunemez oldum bi beğenıyo dıyorum sonra bı acıyyorum fece ı hersey alt ust oluyo bende yok ya kesın olesıne bakıyo baska bırını unutamamış dıyoruum artık vazgecıcem dıyorum ama grunce dayanamıyorumo gun yaptıklarına cok ümitlenmiştim
kızlarr hemen burdan son gelişmeleri yazıyorum faceden eklemıstım ya dun bugun gunaydınlastık ama bı turlu konuşmadık yıne ama eve geldım face ı bı actımkı mesaj var bızım hocadan konusuyoruz şimdi facden sizede haber verıyım dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?