Dersaneye gitmeden öğretmen olabilir miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Feza_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kelebek teşekkür ederim çok sağol verdiğin adres için...

Lakin ben sabahtan beri bu videoları yüklemeye çalışıyorum bir türlü olmadı... :14:
Böylede çok vakit kaybı oldu benim için...
Napıcam bilmiyorum...

Aynı sitenin başka linkleride var bulayım onlarıda yollayım.
İndirmek gerçekten zor sınırsız ve hzılı bir internet lazım 3-4 haftada anca bitti

mrb canım bende bu yıl evde çalışmayı düşünüyorum ben evliyim üstelik 5 aylık hamileyim nasıl olur yapabilirmiyim bilmiyorum allah seninde yardımcın olsun

esans, ne güzel moral oldun bana :46:
Seni de tebrik ederim.. Kaç puan aldın nasıl çalıştın paylaşırsan sevinirim...

masal5758 taban puan çok yüksek değil aslında fakat formasyonsuz 75 sınırını geçmek gerekiyormuş. Ne kadar yüksek puan alabilirsem istediğim yeri seçmem o kadar rahat olur diye düşünüyorum ama barajı geçipte atanmak mümkünmüş. :34:

Dersaneye okulla beraber gitmek zorlayacak gibi geliyor..O yüzden kendi başıma birşeyler yapabilmek istiyorum.

kelebekim35
verdiğin link için çok teşekkür ederim birde bunlardan deneyeyim bakalım... :46:

cannan, bebişin olması ne güzel, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah... :emir_bebek:

İnşallah kazanırız çalışırsak başarırız gibi geliyor ama...:31:

Fezacım , sana özelden mesaj attım:126:

Son düzenleme:
Kızlar ihtiyaç uzaktan eğitim videolarını izlemeye başladım.. Çok yararı oldu hepinize teşekkür ediyorum...

İnşallah çabalırımızın karşılığını alırız.. Okulla beraber evde çalışıcam bakalım...İlk defa giricem bu sınava inşallah atanmak isteyen herkes atanır :71:

Kızlar ihtiyaç uzaktan eğitim videolarını izlemeye başladım.. Çok yararı oldu hepinize teşekkür ediyorum...

İnşallah çabalırımızın karşılığını alırız.. Okulla beraber evde çalışıcam bakalım...İlk defa giricem bu sınava inşallah atanmak isteyen herkes atanır :71:

videoları ilk gönderilen linkten mi yoksa 2. gönderilenden mi yüklediniz?
bende yararlanmak istiyorumda yardımcı olursanız sevinirim.

videoları ilk gönderilen linkten mi yoksa 2. gönderilenden mi yüklediniz?
bende yararlanmak istiyorumda yardımcı olursanız sevinirim.

İkinci adresten yüklüyorum çok yavaş yüklüyor ama...şimdilik bende bir problem yok..
Daha eğitim bilimleri iki bölümünü yeni bitirdim..

2. linkten yüklersen daha iyi olur gunayder.. :34:

İkinci adresten yüklüyorum çok yavaş yüklüyor ama...şimdilik bende bir problem yok..
Daha eğitim bilimleri iki bölümünü yeni bitirdim..

2. linkten yüklersen daha iyi olur gunayder.. :34:

Teşekkürler. Ben premium üye bir arkadastan yukleticem üyelik ücretli olunca çabuk yüklenir tahminimce.
Herkese kolay gelsin.

Back
X