Dershane hocamdan hoşlanıyorum.

bellaswan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
62
0
96
Diğer
Merhabalar, ben aylardır benden 2 yaş büyük dershane hocamdan hoşlanıyorum, şimdilik hislerimi içimde yaşıyorum ama 2 hafta sonra dershane bitecek ve onu bir daha göremeyeceğim. Acaba dershanenin son günlerinde ona açılsam mı diye düşünüyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleme:
Dershane derken ? Üniversiteye hazırlık mı ? Kaç yaşındasın ki ? Hocanın senden 2 yaştan fazla büyük olması gerekmez mi normalde ?

Çıkma teklifini boş ver.Hemen evlenme teklif et !..Şimdi moda oldu öğretmen-öğrenci aşkı. :P

Kpss kursu diye tahmin ettim..
Vallahi arada 16 yaş olup sevgili olan ve şuan evlilik aşamasında olan öğretmen-öğrenci tanıdım..
Hislerinin heves mi gerçek mi olduğunu iyi ölç tart. Vakit azalıyor:)

Kpss kursu diye tahmin ettim..
Vallahi arada 16 yaş olup sevgili olan ve şuan evlilik aşamasında olan öğretmen-öğrenci tanıdım..
Hislerinin heves mi gerçek mi olduğunu iyi ölç tart. Vakit azalıyor:)

Vakit azalıyor farkındayım, hislerim de gayet gerçek çünkü ben kolay kolay birilerinden hoşlanmam. Ama açılıp açılmamak konusunda tereddütteyim.

Tabii ki de gidip ben senden hoşlanıyorum demen ilk aşamada doğru olmaz ama yavaş yavaş sinsi sinsi yanaşabilirsin:) Facesi varsa ekle mutlaka :) Sohbete başla.. Son hafta bu hafta sık sık yanına gidip bişeyler sor.. :23:

Tabii ki de gidip ben senden hoşlanıyorum demen ilk aşamada doğru olmaz ama yavaş yavaş sinsi sinsi yanaşabilirsin:) Facesi varsa ekle mutlaka :) Sohbete başla.. Son hafta bu hafta sık sık yanına gidip bişeyler sor.. :23:

Facebook'u var ama aramaya kapalı. Acaba son gün facebook'unuz var mı diye sorsam? Zaten haftada iki gün geliyor, soru çözümleri oluyor o zaman yanına hep gidiyorum zaten.

Sana tavrı nasıl ?
Diğerlerinden farklı falan davranıyo mu ?

İlk günler o da benden hoşlanıyor olabilir diye düşündüm ama şimdi o kadar da emin değilim zira bana o şekilde bakacak bir insan olduğunu sanmıyorum.

Düşündüm de ben gidip ona açılamam o kadar cesaretim yok açıkçası ama eğer o da bana karşı birşeyler hissediyorsa söyler bir şekile, değil mi? Şu son iki hafta başka neler yapabilirim ona ilgimi belli etmek için?

çok zor bir durum..
ilgini nasıl belli edeceksinki?? bence sınavdan sonra dersaneye uğra sen önce bi sınav olsunda..
sanki her hocana ufak tefek hediyeler almış gibi git.. onada ufak bir hediye al.. o arada muhabbet etmek isterse anlarsın bence.. ya da muhabbeti sen kur bakalım ne yapıcak??

çok zor bir durum..
ilgini nasıl belli edeceksinki?? bence sınavdan sonra dersaneye uğra sen önce bi sınav olsunda..
sanki her hocana ufak tefek hediyeler almış gibi git.. onada ufak bir hediye al.. o arada muhabbet etmek isterse anlarsın bence.. ya da muhabbeti sen kur bakalım ne yapıcak??

Diğer hocalarla pek sıkı fıkı olmadığım için garip olur bence hediye almam... Off, zor bir durum valla. Sınav stresimin yanına bir de onu bir daha göremeyecek olmanın verdiği sıkıntı eklendi.

Diğer hocalarla pek sıkı fıkı olmadığım için garip olur bence hediye almam... Off, zor bir durum valla. Sınav stresimin yanına bir de onu bir daha göremeyecek olmanın verdiği sıkıntı eklendi.

facesi twiti falan yok mu eklesen.sonra çevrim içi olunca sohbet edersin yazışmak daha kolay olabilir ve onun ilişkisi var mı yok daha iyi anlamış olursun.hadi hayırlısı

facesi twiti falan yok mu eklesen.sonra çevrim içi olunca sohbet edersin yazışmak daha kolay olabilir ve onun ilişkisi var mı yok daha iyi anlamış olursun.hadi hayırlısı

Facebook'u var ama ortak arkadaşı olmayanlara ekleme ve mesaj gönderme kapalı, ayrıca aramalarda çıkmıyor bile... Yoksa ilk iş facebooktan eklerdim.

Facebook'u var ama ortak arkadaşı olmayanlara ekleme ve mesaj gönderme kapalı, ayrıca aramalarda çıkmıyor bile... Yoksa ilk iş facebooktan eklerdim.
aramalara kapalı bir erkek garipmiş.peki kişisel özelliklerini biliyor musun belki sana göre biri değildir.belki sevgilisi vardır.eğer kendi hislerinden eminsen bir kağıda numaranı adını yaz ve dersaneden sonrada sizinle konuşmak isterim de.tepkisine bak.ilgiliyse anlarsın zaten.ne konuşacağız ki derse havadan sudan dersin :))

canım içinde taşımaktansa açıl gitsin hayatı bı kere yasıyoruz

sevmek sevilmek ayıp değil ki....hem onla ilgilendııgını anlamasını beklemeye calısmak veya bellı etmeye calısmaktan ziyade

gidip söylemen senin karakterli cesur kendıen guvenen bi insan oldugunu gösterır....ve dedıgım gibi bu ayıp değil

tabıı kı gidip ee sey ben sızı sevıyorum dmee.....bişey konusmak ıstedıgınızı yarım saatını ayırıp ayıramayacagını sorup

ders sonrası bıyerde oturunca konuyu açabilirsin....rol yapmana da gerek yok

benım ıcın cok zor ama ıcımde kalamsından ıyıdır dıye dusundum ve söylemek en ıyısı dedım dıye baslarsın o da kalas değildir ya anlar

analamzsa bile sürdürürsun konusmanı ne olucak

daha 23 yasındasın ileride anlatıcak guzel değişik anıalrında olmalı hayatı yasayarak öğrenırız bekleyerek değil ayrıca neden o cesaret olmasın sende

eger cidden ilgiliysen bişeyler hıssedıyrosan şansını denersın...reddedersede etsin canım ne var zorla olcak değil ya

yoksa bir ömür boyu böle böle bi hoca vardı ama ben korkaklık ettım der durursun

aşk her zaman sana gelmez bazen senın adım atman gerekır.... :)

aramalara kapalı bir erkek garipmiş.peki kişisel özelliklerini biliyor musun belki sana göre biri değildir.belki sevgilisi vardır.eğer kendi hislerinden eminsen bir kağıda numaranı adını yaz ve dersaneden sonrada sizinle konuşmak isterim de.tepkisine bak.ilgiliyse anlarsın zaten.ne konuşacağız ki derse havadan sudan dersin :))

:D Şöyle birşey yapmayı düşündüm, dershanenin son günlerinde facebook'unuz var mı diye sorsam son günlerde testlerde yapamadıklarımı size sorarım ayağına yatarım. Var derse birbirimizi ekleriz pek güzel olur ama yok derse onu unutmaya bakarım artık.

eger cidden ilgiliysen bişeyler hıssedıyrosan şansını denersın...reddedersede etsin canım ne var zorla olcak değil ya

yoksa bir ömür boyu böle böle bi hoca vardı ama ben korkaklık ettım der durursun

aşk her zaman sana gelmez bazen senın adım atman gerekır.... :)

Haklısınız ben de böyle düşünüyorum ömür boyu keşke demektense şansımı denemeliyim ama nasıl açılabileceğim hakkında bir fikrim yok.

aynı durumu ben de yaşamıştım. ilk aşkım diyebilirim. dört dönüyordum etrafında farketmemesi mümkün değildi. gördüğüm anda bakışlarım tipim değişiyordu :)) sonra dediğin gibi dersane bitti ağladım günlerce, başkası hayatıma girinceye kadar 2 sene sonra unutmanın verdiği rahatlıkla msnde konuşurken anlattım böyle böyleydi diye biliyorum dedi. en büyük pişmanlıklarımddan biri dedi korktum o zamanlar stajyer öğretmendim öğrencimle olmaz diye keşke zamanı geri alabilsek falan. ama benim için bitmişti. onun da duygularını öğrenince hayatımda başka biri olduğundan konuşmalarımı kestim. üniversiteden geldim bu arada. tekrar karşılaştık görüşelim dedi. hayatımda kimse yoktu artık. görüştük evlenme teklifi etti ama ama... zaman önemli diyeceğim sonra o pişman olur belki ya da sen herşey zamanında güzel anlamlı.

Back
X