Dershane hocamdan hoşlanıyorum.

Ee sınav da geçti canım durumlar ne ? :26: Face fln herhangi bir gelişme yok mu? Bir daha göremeyeceksin onu :26:

Ee sınav da geçti canım durumlar ne ? :26: Face fln herhangi bir gelişme yok mu? Bir daha göremeyeceksin onu :26:

Sınavım bu haftasonu, KPSSye girmedim ben. :) Yok bir gelişme henüz. Yarın ve cuma günü göreceğim ondan sonra bilemiyorum ne olacak...

Yarın onu son görüşüm olacak ama artık hiç umudum yok diyebilirim. Hislerimin karşılıklı olduğunu düşünmek de çok aptalcaydı diye düşünüyorum artık. Hatta yarın gitmemeyi de düşündüm, görüp de acı çekmeyeyim diye ama olsun gideceğim, içimde küçücükte olsa bir umut var belki de...

Son gün gelmedi dershaneye, haliyle bir gelişme de olmadı... Dershane de bitti artık, yapacak birşey yok. Gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş, ben de artık onu düşünmemeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
Son gün gelmedi dershaneye, haliyle bir gelişme de olmadı... Dershane de bitti artık, yapacak birşey yok. Gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş, ben de artık onu düşünmemeye çalışıyorum.

hmm.. :44:
faceden eklemeyide düsünmüyorsun sanirim bu durumda

üzüldüm ama ya.. :50:

Hayırlısı olsun senin için. Şöyle düşünmeye çalış eğer ki olacaksa olur bi şekilde ummadık anda karşına çıkar. Yani kadere yazılma olayı :) O yüzden üzülme

2 sene önce bende aynı durumu yaşamıştım. Deli gibi hoşlanıyordum adamdan ama tabikide açılamadım ık mık derken uçtu gitti. Şimdi duydum bu yaz düğünü varmış kalbim acıdı biran.. Geçen gün yolda karşılaştık naber kız aşık dedi bana ben şok! Anladım ki anlamış ondan hoşlandığımı falan. Sonra dedim ki iyiki açılıp rezil olmamışım. Herşeyde bir hayır vardır böyle düşün bence:34:

Haklısınız ama onu çok özlüyorum. :( Düşünmemeye çalışıyorum ama her gece rüyalarıma giriyor. Unutmam ne kadar sürer acaba? Kolay kolay birilerinden hoşlanmadığım için biraz zaman alıcak sanki...

Ya neden kendine bu kadar acı çektiriyorsun. Dershane kökten kapanmadı ya. Git yarın yada sonraki gün gör hocayı hocam nasılsın felan derken ben sizi face te gördüm ama ekleyemedim eklemek isterim felan de. Onada hayır demez ya hödük değilse

Hangi şehirde hangi dershaneseyse söyle ben konuşucam vallahi içim daraldı ayyyyyhhhh:52::52:

ben de ilkokulda tarih hocama aşıktım :D :D eğer platonik takılıosan vazgeç bu sevdadan derim yok eğer onun da ilgsi var hissedyrm diosan ekle faceden devamı gelir :D

Back
X