Hangi şehirde hangi dershaneseyse söyle ben konuşucam vallahi içim daraldı ayyyyyhhhh![]()
Hahahah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi şehirde hangi dershaneseyse söyle ben konuşucam vallahi içim daraldı ayyyyyhhhh![]()
ben de ilkokulda tarih hocama aşıktım![]()
eğer platonik takılıosan vazgeç bu sevdadan derim yok eğer onun da ilgsi var hissedyrm diosan ekle faceden devamı gelir
![]()
Face den eklemek isteğine olumsuz cevap verirse boşver zaten. O hödükten sevgili olmaz. Sevgilisi olsa evli olsa yok desin eklemesin tabi ama bekarken bir bayanın bu talebini redederse o burnu kalkığı sil gitsin derim sana.
Yanında olsaydım çoktan halletmiştim bu işiSeni faceden de eklerdi cep numarasıda elinde olurdu.
İş bitirici after
![]()
Yok artık.Bana ilgisi yoksa nasıl olacaktı o iş? Zorla da güzellik olmaz ki...
Yok çocukca olduğu için değil hocanın yaşını öğrenmek için sordum. Bazı yaşlarda erkekler burnundan kıl aldırmaz. Sanki seninkide o yaşlarda 24 88 li sanırım. 88 li lerde hoca olmuş mu yav. Neyse eklemeye kapalı olduğu için senin bi arkadaşın eklese ozaman ortak arkadaştan sende ekleyebilirsin
Ben umudumu kestim aslında, hem o beni unutmuştur bile. Yolda görse hatırlamaz bence. Sonuçlar açıklanınca dershaneye gitmeyi düşünüyorum belki o zaman görürüm onu.