Dershane hocamdan hoşlanıyorum.

Face den eklemek isteğine olumsuz cevap verirse boşver zaten. O hödükten sevgili olmaz. Sevgilisi olsa evli olsa yok desin eklemesin tabi ama bekarken bir bayanın bu talebini redederse o burnu kalkığı sil gitsin derim sana.

Face den eklemek isteğine olumsuz cevap verirse boşver zaten. O hödükten sevgili olmaz. Sevgilisi olsa evli olsa yok desin eklemesin tabi ama bekarken bir bayanın bu talebini redederse o burnu kalkığı sil gitsin derim sana.

Tamam da dershane biteli bir hafta oldu, ben şimdi durduk yerde kalkıp oraya gidemem ki... Hadi gittim diyelim gidip de ondan facebook'unu isteyemem ki... :( Sonuçlar açıklansın bir hele o zaman tercihleri yapma bahanesiyle giderim belki o zaman görürüm.

Yanında olsaydım çoktan halletmiştim bu işi :ssz: Seni faceden de eklerdi cep numarasıda elinde olurdu.:23: İş bitirici after:1:

Kitabımı unuttum diye git kalan taksit varsa ödemeye git. buradan geçiyodum bi uğrayım dedim diye git. Ooo bahane mi yok şekerim. Varsa cesaretin dersler bittiyse azalmıştır ders saati boş saatine denk getir pat diye söyle ben senden hoşlanıyorum demek için git. Netlik kazandır artık valla girdiğim gibi senin konuna bakıyorum gelişme var mı diye:1:

Yok artık. :D Bana ilgisi yoksa nasıl olacaktı o iş? Zorla da güzellik olmaz ki...

Şimdi hocaya aşık olmayan çenesi kuvvetli insan ilişkileri kuvvetli bi arkadaş hocayla muhabbeti geliştirirdi. Faceden eklerdi sonra ek ders alırdı hocam birşey olursa size haber vermek için numaranız var mı deyip numara alırdı. Ee sonrada artık sen devreye girerdin:32:

Hahah aslında bir arkadaşım var hemen insanlarla muhabbete girer bayağı girişkendir, durumu da biliyor gidip söyliyim istersen falan dedi ama hayatta olmaz dedim. Herşeye de olmaz diyorum ne olacak benim bu halim. :D

Düşün düşün bktur işin demişler. Sen diyemiyorsun madem birileri hafiften çıtlatsın. Yada o arkadaşın facesine eklesin felan. Bu arada sen kaç yaşındasın cnım

Ekleyebilsem ben eklerim zaten ama eklemeye kapalı... 22 yaşındayım, neden ki? Çok çocukça bir durum farkındayım.

Son düzenleme:
Yok çocukca olduğu için değil hocanın yaşını öğrenmek için sordum. Bazı yaşlarda erkekler burnundan kıl aldırmaz. Sanki seninkide o yaşlarda 24 88 li sanırım. 88 li lerde hoca olmuş mu yav. Neyse eklemeye kapalı olduğu için senin bi arkadaşın eklese ozaman ortak arkadaştan sende ekleyebilirsin

Son düzenleme:
Yok çocukca olduğu için değil hocanın yaşını öğrenmek için sordum. Bazı yaşlarda erkekler burnundan kıl aldırmaz. Sanki seninkide o yaşlarda 24 88 li sanırım. 88 li lerde hoca olmuş mu yav. Neyse eklemeye kapalı olduğu için senin bi arkadaşın eklese ozaman ortak arkadaştan sende ekleyebilirsin

Hayır, 87li ve 25 yaşında. :D Aslında çok mütevazı ve sıcak kanlı bir insan, ukala falan değil yani... Neyse zaten düzenli olarak profiline bakıyorum olur da ekleme veya mesaj atma opsiyonu açılır diye... :D

Erkeklerde 1 yıl hiçbirşey değiştirmez canım. 5 senede bir level atlıyor onlar:1: Açacağını sanmam. Sanırım ya belli etmen gerekecek açık açık olmasada yada face işini bi ara dershaneye uğrayıp muhabbet ederken söylemen gerekecek. Hayırlısı olsun ya:)

Sen böyle beklersen gelişmeler olamaz tabi. o kadar şey yazdım yahu. Yada başka yol bul.

Ben umudumu kestim aslında, hem o beni unutmuştur bile. Yolda görse hatırlamaz bence. Sonuçlar açıklanınca dershaneye gitmeyi düşünüyorum belki o zaman görürüm onu.

Back
X