iyi olmuş sizin adınıza,yoksa isterlerse uğraştırırlardı![]()
tşk ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi olmuş sizin adınıza,yoksa isterlerse uğraştırırlardı![]()
Aslında ne kadar saçma insanların almadıkları hizmet için peşin senet imzalatıyorlar. Bunu da ellerinde koz tutuyorlar. İşin aslı tarafların iyi niyetine göre senet bağlayıcı değildir. Bir sürü sebep olabilir dershaneden ayrılması için. Ama orayı kurucular ticarethane olarak gördükleri için sonuna kadar savaşıyor parasını almak için. Bence istemiyorsan gidip yeniden iyi niyet çerçevesinde konuşabilirsin.
ben de aynı dertten muzdaripim. kardeşimi almak istiyoruz pişmanız ama sözleşmeden dolayı alamıyoruz
ödemediğin takdirde icra vs uğraşırsın
kpss için hızlandırılmış kursa yazıldım.
Yazılmadan önce derslere girip hocaları görmek istedim bizde öyle bir uygulama yok dediler bende derslere girmeden yazıldım
hocaların hiç biri hoşuma gitmedi, bir tane var sadece eh işte diyebileceğim
dershaneye devam etmeyeceğimi söyledim ilgili kişiye taksitleri ödemek zorundasın dedi
tartıştık biraz ,gelmeyeceğim kursun parasını neden ödüyorum dedim ee senet imzaladınız dediler
iyi de sen hocaları görme şansını bana vermedin ki
çok canım sıkıldı ben onları o parayı vermek istemiyorum
parasını da geçtim ukala tavırları çok sinir bozucuydu
canım katıldıgın ders saatlerını ders saat ucretıle carpıp yuzde on sekız kesıntıyı alıp kaydını sılerler bnde dershende calsyrm gene baktın sılmyolarsa hakem heyetıne basvur.
aldım senedimi. kurs başladığından ayrılıncaya kadar olan ders parasını kestiler o kadar. kitapları almamıştım daha onun parasını alamadılar alsaydım kitapların parasını da vercektim. hallettim yani ben tşk ederim
GECMIS OLSUN![]()
tşk ederim. Dershane zordur size de allah kolaylık versin
evet söyledim bunları dershaneye gerekli yerlere başvuracağım dedim girdiğim ders parasını kesip senedi verdiler
kpss için hızlandırılmış kursa yazıldım.
yazılmadan önce derslere girip hocaları görmek istedim bizde öyle bir uygulama yok dediler bende derslere girmeden yazıldım
hocaların hiç biri hoşuma gitmedi, bir tane var sadece eh işte diyebileceğim
dershaneye devam etmeyeceğimi söyledim ilgili kişiye taksitleri ödemek zorundasın dedi
tartıştık biraz ,gelmeyeceğim kursun parasını neden ödüyorum dedim ee senet imzaladınız dediler
iyi de sen hocaları görme şansını bana vermedin ki
çok canım sıkıldı ben onları o parayı vermek istemiyorum
parasını da geçtim ukala tavırları çok sinir bozucuydu