her şey iyi gibi gidiyordu. bugün evlilik yıldönümümüz dün abuk subuk kpederim ve olduramadığı el işinin hıncını benden çıkarıyordu.bağırıp bağırmadığını idaa ediyordu.eve alıncak ve alındıları telefonla sokaktan birinin numarasını alıp ona sormayacaktım heralde bende bayılmıyorum işinin arasında aramaya mecburum ona göre hep gereksiz, fakat eve gelincede keşke arasaymışım dedirtecek kadar mızmızlanır.benimde insani sınırlarım var haliyle onun saçmalama sınırı var mı bilmiyorum.hem bağırmasına bir de kullandığı kelimenin söyleme biçimi çok kırdı beni ve bi türlü de kırgınlığım geçmedi.senin "cins cins huyların var farkında değilsin" öylesine sarfetse hiç sallamam.fakat sanki bir pisliğe bakar gibi dediği için "sen ne biçim konuşuyorsun".dedim hıçkırarak mutfağa gittim yanına gitmek istemedim bulaşık yıkadım işim bitince bilgisayarı açtım.özür dileyeceğine öküzlüğe devam etti sanki kendi mükemmel ya, dediğinin arkasında durup öpmeye filan kalktı neden ağlıyorsun dedi ben bilgisayarın başındaydım.bende açık ve net şekilde anlattım.yine özür yok. erkenden uyudu uyuma bir kaçış olmaz işte.yani öpmesi hatta ağzında kuş tutması gerekmiyor.sadece özür dilese unuturdum.anlatış şekline takıldım kaldım.sevme şekli herkesin kendine göredir.fakat onun asıl ihtiyacı sürekli laf sokan ona pislik gibi davranan bir kadınsa ben kendimden başkası olamıyorum ne yapabilirim.bazı erkekler insancıl davrananları ve davranışları kaldıramıyor...
Konunun Meali:
Başlık : Bu da dert mi diyeceksiniz ama insan kırıldıktan sonra çok önemli bir dert
Bugün evlilik yıl dönümümüzdü eşimi aradım eve ne lazım ne alınacak gibi konuşacaktım ( Kayınpeder kısmını bende çözemedim ) .
İşyerindeyken aramışım ( el işi yüzünden ) diye bana bağırdı.
O yetmezmiş gibi bana pislikmişim gibi bakarak 'cins cins huyların var'dedi.'Ne biçim konuşuyorsun' dedim hıçkırarak ağlarken mutfağa gittim bulaşık yıkadım kafam dağılsın diye içeri gelince de bilgisayarı açtım. Özür dilemek yerine normal bi söz söylemiş gibi de niye ağladın dedi ve öptü. Açıkça söyledim yine özür dilemedi öküzlüğe devam etti ( konu sahibinin tabiri bu ) Öpmeseydi de özür dilese yeterdi.
Kendi gibi laf sokan bi kadınla mı mutlu olur bilmem ama ben çok insancıl ve kibar bi kadınım o bunu kaldıramıyor.
bence gereksiz alınganlık yapmışsınız.. ya da hepsi birikmiş birikmiş sonunda patlamışsınız..her şey iyi gibi gidiyordu. bugün evlilik yıldönümümüz dün abuk subuk kpederim ve olduramadığı el işinin hıncını benden çıkarıyordu.bağırıp bağırmadığını idaa ediyordu.eve alıncak ve alındıları telefonla sokaktan birinin numarasını alıp ona sormayacaktım heralde bende bayılmıyorum işinin arasında aramaya mecburum ona göre hep gereksiz, fakat eve gelincede keşke arasaymışım dedirtecek kadar mızmızlanır.benimde insani sınırlarım var haliyle onun saçmalama sınırı var mı bilmiyorum.hem bağırmasına bir de kullandığı kelimenin söyleme biçimi çok kırdı beni ve bi türlü de kırgınlığım geçmedi.senin "cins cins huyların var farkında değilsin" öylesine sarfetse hiç sallamam.fakat sanki bir pisliğe bakar gibi dediği için "sen ne biçim konuşuyorsun".dedim hıçkırarak mutfağa gittim yanına gitmek istemedim bulaşık yıkadım işim bitince bilgisayarı açtım.özür dileyeceğine öküzlüğe devam etti sanki kendi mükemmel ya, dediğinin arkasında durup öpmeye filan kalktı neden ağlıyorsun dedi ben bilgisayarın başındaydım.bende açık ve net şekilde anlattım.yine özür yok. erkenden uyudu uyuma bir kaçış olmaz işte.yani öpmesi hatta ağzında kuş tutması gerekmiyor.sadece özür dilese unuturdum.anlatış şekline takıldım kaldım.sevme şekli herkesin kendine göredir.fakat onun asıl ihtiyacı sürekli laf sokan ona pislik gibi davranan bir kadınsa ben kendimden başkası olamıyorum ne yapabilirim.bazı erkekler insancıl davrananları ve davranışları kaldıramıyor...
eşi zaten babasının huysuzluğu ve yaptığı iş nedeniyle(el işi) sinriliymiş, herşeyin hıncını eşinden çıkarıyormuş.. o günde kadıncağız eve alınacak şeyler için eşini aramış adam da kızmış ... akşam eve gelince de bunun konusu açılmış adam kadına pisliğe bakar gibi bakıp cins cins huyların var demiş.. kadın da çok bozulmuş bu lafa ağlamış.. kadın özür beklerken adam söylediği lafın arkasında durmuş özür dilememiş..konu sahibi kibar ve insancıl davranan biriymiş ancak eşinin asıl ihtiyacı olan kadın ona laf sokan pislik gibi davranan biri olmalı diye düşünüyorGercekten bisey anlamadim size nedemis siz nedemissiniz diyen kim
eşime kızsam kötüyüm kızmasamda. birine dışarıdan bakınca farklı duruyorsa kişinin davranışı sonuçta karşısınızdaki insanında hoş görünmeyen davranışını da kendimiz görmüş oluyoruz.eşinizle bırbırınızın iletişim seklınız buysa anlasabılmenız zor
hayırlısı
eşime kızsam kötüyüm kızmasamda. birine dışarıdan bakınca farklı duruyorsa kişinin davranışı sonuçta karşısınızdaki insanında hoş görünmeyen davranışını da kendimiz görmüş oluyoruz.
ama ilişkilerde belli bir sınırı olmalı.ilişkinin laçkalaşmaması için.her hangi bir söyleniş biçimine takılmıyorum. beni üzen tavrı.bence gereksiz alınganlık yapmışsınız.. ya da hepsi birikmiş birikmiş sonunda patlamışsınız..
öpmeye çalışması neden ağlıyorsun demesi de birnevi özürdür bence..
anlamıyoruuum anlamıyorum anlamıyorum
gercekden karsındakı kısı agresıflesır
sonucta karsınızdakı evet hayat derken olur oyle seyler sonucta bunu sız evet dogru yapmıs
bence bu son cumleyle anlasabılecegımızı dusunuyorum
ama ilişkilerde belli bir sınırı olmalı.ilişkinin laçkalaşmaması için.her hangi bir söyleniş biçimine takılmıyorum. beni üzen tavrı.
ben derdimi anlayabilenlere anlatabildiysem ne ala...
anlamıyoruuum anlamıyorum anlamıyorum
gercekden karsındakı kısı agresıflesır
sonucta karsınızdakı evet hayat derken olur oyle seyler sonucta bunu sız evet dogru yapmıs
bence bu son cumleyle anlasabılecegımızı dusunuyorum
ne kadarlık evlisiniz?
iki seneyi bitirdik.
Heh işte bir cümle anladım!!!iki seneyi bitirdik.
bence de biraz farklı birisinizher şey iyi gibi gidiyordu. bugün evlilik yıldönümümüz dün abuk subuk kpederim ve olduramadığı el işinin hıncını benden çıkarıyordu.bağırıp bağırmadığını idaa ediyordu.eve alıncak ve alındıları telefonla sokaktan birinin numarasını alıp ona sormayacaktım heralde bende bayılmıyorum işinin arasında aramaya mecburum ona göre hep gereksiz, fakat eve gelincede keşke arasaymışım dedirtecek kadar mızmızlanır.benimde insani sınırlarım var haliyle onun saçmalama sınırı var mı bilmiyorum.hem bağırmasına bir de kullandığı kelimenin söyleme biçimi çok kırdı beni ve bi türlü de kırgınlığım geçmedi.senin "cins cins huyların var farkında değilsin" öylesine sarfetse hiç sallamam.fakat sanki bir pisliğe bakar gibi dediği için "sen ne biçim konuşuyorsun".dedim hıçkırarak mutfağa gittim yanına gitmek istemedim bulaşık yıkadım işim bitince bilgisayarı açtım.özür dileyeceğine öküzlüğe devam etti sanki kendi mükemmel ya, dediğinin arkasında durup öpmeye filan kalktı neden ağlıyorsun dedi ben bilgisayarın başındaydım.bende açık ve net şekilde anlattım.yine özür yok. erkenden uyudu uyuma bir kaçış olmaz işte.yani öpmesi hatta ağzında kuş tutması gerekmiyor.sadece özür dilese unuturdum.anlatış şekline takıldım kaldım.sevme şekli herkesin kendine göredir.fakat onun asıl ihtiyacı sürekli laf sokan ona pislik gibi davranan bir kadınsa ben kendimden başkası olamıyorum ne yapabilirim.bazı erkekler insancıl davrananları ve davranışları kaldıramıyor...
inşallah,aşkım canım demek zor gelmiyor da bu iki kelimeyi söylemekte zorlanıyor.eşim maço karakterli de değildir.o iki kelimeyi söylese olay kapanıp gitçek ve unutulacak.daha öğrenir özür dilemeyi bence.
ya biz eşler birbirimizden bişeyler öğreniyoruz, sende ona bilmiyorsa özür dilemeyi öğret... öyle değilmi?
özür dilemiyorsa hatasını kabul ettir o zaman benden özür dile şimdi de, zamanla öğrenir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?