dersiniz ki dert mi ama kırılınca dert :(

Gerçekten tam dört kere okudum,bir şey anlamadım.İş yerinde arıyorsunuz,adam size "cins cins huyların var senin" diyir siz sinirleniyorsunuz "bir pisliğe bakar gibi söylediği için" Telefonda konuşurken nasıl bir anda evde oldunuz?

Ben anlamadim demiştim ama...Daha açık anlatsanız?

Teşekkür ederiz sana.Helâl olsun nasılda anladın karışık yeri.Konu sahibi nasıl yazdıysa artık :)

eşi zaten babasının huysuzluğu ve yaptığı iş nedeniyle(el işi) sinriliymiş, herşeyin hıncını eşinden çıkarıyormuş.. o günde kadıncağız eve alınacak şeyler için eşini aramış adam da kızmış ... akşam eve gelince de bunun konusu açılmış adam kadına pisliğe bakar gibi bakıp cins cins huyların var demiş.. kadın da çok bozulmuş bu lafa ağlamış.. kadın özür beklerken adam söylediği lafın arkasında durmuş özür dilememiş..konu sahibi kibar ve insancıl davranan biriymiş ancak eşinin asıl ihtiyacı olan kadın ona laf sokan pislik gibi davranan biri olmalı diye düşünüyor

bence gereksiz alınganlık yapmışsınız.. ya da hepsi birikmiş birikmiş sonunda patlamışsınız..
öpmeye çalışması neden ağlıyorsun demesi de birnevi özürdür bence..

Gercekten bisey anlamadim size nedemis siz nedemissiniz diyen kim

Gercekten bisey anlamadim size nedemis siz nedemissiniz diyen kim
eşi zaten babasının huysuzluğu ve yaptığı iş nedeniyle(el işi) sinriliymiş, herşeyin hıncını eşinden çıkarıyormuş.. o günde kadıncağız eve alınacak şeyler için eşini aramış adam da kızmış ... akşam eve gelince de bunun konusu açılmış adam kadına pisliğe bakar gibi bakıp cins cins huyların var demiş.. kadın da çok bozulmuş bu lafa ağlamış.. kadın özür beklerken adam söylediği lafın arkasında durmuş özür dilememiş..konu sahibi kibar ve insancıl davranan biriymiş ancak eşinin asıl ihtiyacı olan kadın ona laf sokan pislik gibi davranan biri olmalı diye düşünüyor

eşinizle bırbırınızın iletişim seklınız buysa anlasabılmenız zor
hayırlısı
eşime kızsam kötüyüm kızmasamda. birine dışarıdan bakınca farklı duruyorsa kişinin davranışı sonuçta karşısınızdaki insanında hoş görünmeyen davranışını da kendimiz görmüş oluyoruz.

anlamıyoruuum anlamıyorum anlamıyorum
gercekden karsındakı kısı agresıflesır
sonucta karsınızdakı evet hayat derken olur oyle seyler sonucta bunu sız evet dogru yapmıs
bence bu son cumleyle anlasabılecegımızı dusunuyorum

bence gereksiz alınganlık yapmışsınız.. ya da hepsi birikmiş birikmiş sonunda patlamışsınız..
öpmeye çalışması neden ağlıyorsun demesi de birnevi özürdür bence..
ama ilişkilerde belli bir sınırı olmalı.ilişkinin laçkalaşmaması için.her hangi bir söyleniş biçimine takılmıyorum. beni üzen tavrı.

Öpmeseydi Özür dileseydi affedecektin. .
Neyse Özür say bu öpücüğü canım. .

ben derdimi anlayabilenlere anlatabildiysem ne ala...

iki seneyi bitirdik.

daha öğrenir özür dilemeyi bence.
ya biz eşler birbirimizden bişeyler öğreniyoruz, sende ona bilmiyorsa özür dilemeyi öğret... öyle değilmi?
özür dilemiyorsa hatasını kabul ettir o zaman benden özür dile şimdi de, zamanla öğrenir bence.

bence de biraz farklı birisiniz

inşallah,aşkım canım demek zor gelmiyor da bu iki kelimeyi söylemekte zorlanıyor.eşim maço karakterli de değildir.o iki kelimeyi söylese olay kapanıp gitçek ve unutulacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…