• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert babasi koca...

Pepuske

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
113
53
13
Aslında çok uzun meselemiz ama kısaca iki senelik evliyim evliyim evliyim eşim iyi biri ama ailesi onu surekli sömürüyor bir lira larini bile gormedim herseyimizi kendimiz yaptik borç harç evlendik ama bunlarin hiç derdi bitmiyor esimin gecesi gündüzü yok borc oducem diye biz kisiyoruz paramızı tutalim rahat edelim diye ama bi rahat vermediler tek çocuk değil amA bizimki saf desen saf degil ben bir lira nin hesabını yapiyorum eşimde onlara verdiği ucten besten batmayiz diyo kendi hayatına paralarindan hayatta harcamazlar ama bizden koparirlar benim simdi bebegime bir sakız bile çıkmıyor almış insanlar degildirler bende kaldiramiyorum hep kavga ediyoruz kendilerinden başka kimseyi düşünmezler bizden alıp kaynima yedirirler oda gider alem yapar orda burda bunlar yuzunden malk mülk sahibi olamicagimizi böyle hayat geçmez diye kendimi bitirdim sürekli bosanmayi düşünüyorum esim iyi biri diye de salak yerine koyulmasini hazmedemiyor um nasıl hayat gecicek böyle kavga gürültü huzursuzluk bilmiyorum bende cok fenayım çok üstüne gidiyorum hakaretler ediyorum tutcam kendimi karismicam diyorum ama yapamiyorum aklım durdu artık deveyide gutmek icin sebep lazım.

Merhaba

Ailesi olarak zor durumda ise ufak bir yardım yapabilir bu normal ama ailesi sürekli, istiyorsa ve eşin bunu hayır demiyorsa. Problem birazda senin eşinde, kendi ailesini düşünmesi lazım, siz bu durumu sinirli olarak veya kavga ederek çözemezsiniz. Kurduğunuz hayalleri anlatın, bundan da anlamıyorsa, para başka yere gitmesin diyorsanız, borç yapın evinize eşya alın, sizin borçları ödeyeceği için ailesine para vermeyi kesecektir.

Allah yardımcın olsun

Sağ olasin ben eşime kızıyorum zaten ailesi bizi ortak görüyor kendilerine birde 6 erkek kardeşler ama benim kocayi nedense yiye yiye bitiremiyolar bende her istediğimi almaya çalışıyorum onlaraa uyuz oldugumdan ama bu sefer eşim al istediğini ben raziyim diyo sanki onlara verdigime karışma der gbi alıp alıp odeyemeyince yine ben sikilcam hoş ne yapcagimi sasirdim doktora gitmeyi düşünüyorum artik takmiyayim diye

Senin soylemenin bi fayda edecegini sanmiyorum kendiliginden vazgecmeli oda nasil olur bilemedim

Kendisi gamsiz benimde oyle olmam gerekiyor galiba ama yapamiyorum. Ailesinin ne olduğunu biliyor biktim diyor ama neyapayim yakamdan düşmüyor diyor babası hep hasta rolu nde annesi aglar bende dır dir otuyorum ona ben bu sefer seytan oluyor um :oha:

Babamda böyleydi gerçi hala böyle,zor Allah yardımcınız olsun duzelmez bı kaptırırsa bırakmazlar daha babamdan biliyorum

Sağ olasin ben eşime kızıyorum zaten ailesi bizi ortak görüyor kendilerine birde 6 erkek kardeşler ama benim kocayi nedense yiye yiye bitiremiyolar bende her istediğimi almaya çalışıyorum onlaraa uyuz oldugumdan ama bu sefer eşim al istediğini ben raziyim diyo sanki onlara verdigime karışma der gbi alıp alıp odeyemeyince yine ben sikilcam hoş ne yapcagimi sasirdim doktora gitmeyi düşünüyorum artik takmiyayim diye
Sen niye yapmayayım diye doktora gidiyorsun sorunlu olan sen değil o o gitsin bence çocuğunun karısının rızkını aileye yedirmek nedir madem evlenmeseydi çalışıp anasına yedirseydi belli aile kuracak olgunlukta değil madem eşin anlamıyor ailesine cemkir belki biraz utanirlar

Onlar yuzunden evlilikten bişey anlamdim ailesiyle bayramdan bayrama görüşürüz her şeyin farkındalar ama yuzsuzluk boyle bişey. Ogullarindan babalık yapmalarini bekliyorlar eşimde hosuna mi gidiyordur nedir iki senedir bişey degismedi sürekli bi boşver karışma sıkıntı yap ma der hadi durur ama psikolojik olarakbittim. Susup kenara cekilmemi istiyor. Diyorum benim dilli oldugumu bunlara göz yummucagimi bilmen gerekir di sevgiliyken dedim gidip agzi olmayan gözü görmeyen birini alay din Anca oyle biri kabul eder aileni diyorum ki dusunemedim diyo neymis adet leri varmış saygı varmış bende diyorum adetiniz var da düğünde dogumumda bi aile olarak nerdeydi bu ailen okadar duskunseniz orfe adete

Ben pat pat her şeyi soyluyorum diye bize gelmezler zaten esimin bi pazar gunu var cumartesi den baslarlar gel diye ayrıca eşim sadece. Pazar günü evde kalir hep yolda. Düşünmüyorlar bunun karısı çocuğu var tatil olsun gününde evinde ailesiyle gecirsin demiyolar en uyuz oldugum konu o acimiyorlar hiç oğullarına tasası bana tutuyor esimin umru degil herseyi ben düşünüyor um galiba:anne:

Ben pat pat her şeyi soyluyorum diye bize gelmezler zaten esimin bi pazar gunu var cumartesi den baslarlar gel diye ayrıca eşim sadece. Pazar günü evde kalir hep yolda. Düşünmüyorlar bunun karısı çocuğu var tatil olsun gününde evinde ailesiyle gecirsin demiyolar en uyuz oldugum konu o acimiyorlar hiç oğullarına tasası bana tutuyor esimin umru degil herseyi ben düşünüyor um galiba:anne:
Walla durumun çok zor , eşinin kazancı çok mu iyi? Sen de eşindne sık sık para iste Kenara koy harcadın sansın , eşin de kendine eziyet etmeye devam etsin bırak yakasını bi süre bence aile olalım birlikte vakit geçirelim deme bakalım ne olacak

Para kismaZ bizden ama hiç mi gittiniz kenarda birikimimiz olmasin esim çok çalıştığı için durumumuz iyi borcumuz var her ay odeme yapiyoruz onlardan para basiyoruz zannediyorlar bir suru de oğulları var ama bebim koca tam bi salak dertleri bitse parayida gözüm gormicek ay bide ben orda burda konusurum onlara bakamam edemem diye mal da veemesinler istememe derim ama onlar. Yine hiç onları ben deyilmisim gbi davranirlar laf etmezler. Bana

Konuşacaksın gerekirse sert yapacaksın o da bu tavrına bir dur demesini bilecek

Bosancam diyorum kaç kere esyalarimi topladim git hortum cularla yasa diye gidersen onları ben silerim diyo ee bosanmam mi lazım gözün açılması icin onlar yuzunden hayatim mahfoldu ama kendi ailesinin ne olduğunu biliyor benim ustume gelemiyor etmedigim soylemedigim soz yok vallahi ben de kavga etmekten biktim onun alt tek çocuk dedigi sıkıntı yapma

Daha bugün kavga ettik kaynim bana para versene diye msj atmis kendisi 30 yasinda serserinin teki çalışmaz etmez ya dedim ben çocuk ken annemden babamdan bile bu kadar yuzsuzce para istemedim para versene nedemek eşime yaz cvb para falan yok git çalış kazan ev gecindiriyorum ben de dedim dermi hiç onunda ne çıkarı var o serseriden kafam almiyor yarin anasi arar para diye oburgun babası

Ayrıca ailesi hiç bi şekilde dogurmaktan baskabisey yapammis biyolojik gbiler okula calissin diye yollamislar evlenen ne kadar parasini yemisler sanki bu onlarin babalri gbi anlatilmaz yasanir eşim acincak durumda haberi yok

Canım alıştırmış eşiniz çok zor ama kendisinin geri adım atması gerekli yoksa gizli yapar yine yapar ve siz çene ettiğinizle kalırsınız huzursuz olursunuz.
Yatırım yapmayı denediniz mi araba yada ev alaım diye borca bağlasanız istesede veremez diye düşünüyorum.

Eşim geride duruyor zaten ama bunlar ay oluyoruz ay hastayiz ayagina yatiyorlar sürekli onlarla ilgilenmesini açıkça söylüyor lar zaten tek çocuk olsa anlicam ama kabahat esimde başkalarına karsj kendini savunmaya aciz bana gelince dil kürek gbi efendi biri diye evlendikte bu kadar efendilik beni de bozdu

Yardım konusunu biraz açar mısınız evini mağdur edecek şekilde mi yardım yapıyor yoksa yarim elma gönül alma üç beş arada veriyor gibi mi? Çünkü onlara giden üç beş bize dokunmaz tarzında Bir şeyler demiş

Back
X