- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Hayır kendime ayırıyorum bi kısmını tabiki ama o da masraflarıma gidiyor yani bana bişey kalmıyorhepsini mi veriyorsunuz?
Yani kendi ihtiyaçları için harcıyolar beni düşündüklerinden değilSenin çalıştığın paradan kenara atmaları ne mana?
Çok mu savuruyorsun elinde para olunca acaba?
Yahu abim devreye girince neden denklemi kuramiyosunuz anlamıyorum ki bi önceki abimli konuda da aynısı olmuştuAbinizin maaşını da mı aileniz ele geçiriyor anlamadım eve giren maaşlarda onunkinden de bahsetmişsiniz de.
Çok saçma. Yani şöyle saçma birlikte yaşamıyorsunuz aslında sonuçta aşağı katta ayrı evleri var sizin mutfağınız yok bahanesiyle aşağı kata çörekleniyorsunuz ailecek gelin kızın da sesi çıkmıyor bunun üstüne bir de abiniz parasını size veriyor ha....Yahu abim devreye girince neden denklemi kuramiyosunuz anlamıyorum ki bi önceki abimli konuda da aynısı olmuştu
Abimlerle birlik yaşıyoruz yeme içme keseler bir eski çağ usulü yani kısacası
Hayır kendime ayırıyorum bi kısmını tabiki ama o da masraflarıma gidiyor yani bana bişey kalmıyor
Mesela ne kadar versem yeterli olur ?verdiğiniz tutarı azaltın.
Mesela ne kadar versem yeterli olur ?
Aslında bende önceden öyle düşünüyordum ama bana pek mantıklı gelmiyo çünkü sürekli modeller değişiyo ve ne zaman evleneceğim muamma en mühim şey eksik yani koca adayıParayı az veriyorsun diye laf yapıyorlarsa çeyiz parası biriktirme direkt çeyiz al onların taksidini ödemek zorundasın 500 ödüyorsan bin ödüyorum de çok az ver onlara.
Boşver değişsin modeller ona bakarsan çeyizi alıyorsun evleniyorsun 1 sene sonra modeller yine değişiyor yenisini mi alıyorsun sankiAslında bende önceden öyle düşünüyordum ama bana pek mantıklı gelmiyo çünkü sürekli modeller değişiyo ve ne zaman evleneceğim muamma en mühim şey eksik yani koca adayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?