- 19 Haziran 2013
- 24.857
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Yahu gelin hanım niçin ses çıkarsın ki bulmuş melek gibi kaynanayı
Annem şımarttı şımarttı tepesine çıkardı
Geçim derdi yok ekmek elden su gölden ohh kebap
Valla benim arkadaslarimda vardi aileleri para alirdi onlardan her ay.. halbuki benim silemden daha iyiydi durumlari. Kisilik meselesi bu benceAileleri change edelim o zaman ne dersin
500TL versem nasıl olur
ben çeyizimi evlenmeden bi 5 sene önce falan yaptımAslında bende önceden öyle düşünüyordum ama bana pek mantıklı gelmiyo çünkü sürekli modeller değişiyo ve ne zaman evleneceğim muamma en mühim şey eksik yani koca adayı
Ya anlamıyonuz ben şimdi ceyiz almak değil birikim yapmak istiyorumKredi kartiyla ceyiz alin, nasilsa hesaptan otomatik kesilecek
şu üslubunuz beni sinir ediyor cidden yaaaYa anlamıyonuz ben şimdi ceyiz almak değil birikim yapmak istiyorum
Bence siz buna bir son verin. Yazık yani. Herkes kendi hayatını doya doya istediği gibi yaşasın.Bende tuhaf buluyorum ama annem babam bu şekilde olmasını istiyor
Abim tek oğlan kardeşlerde o yüzden ayrılmak istemiyolar
Abime hiiiç destek olamam 4 aydır küsüm kendisiyle neden diye soracak olursan da 1000 küsür sayfalık derdimi okursan anlarsın
Ne kadar maasiniz var bilmiyorum ama bankadan yatirim hesabi actirip masinizdan belli bir miktari oraya otomatik gecirtebilirsiniz. Evlenmeden once interneti telefonu falan ben oduyordum, arada eve market alisverisi yapiyordum.Kalani yatirim hesabinda birikiyordu. Ayda gelirinize gore 500 -1000lira belirlersiniz, orda degerlenir.Ya anlamıyonuz ben şimdi ceyiz almak değil birikim yapmak istiyorum
Bu yaşta hala bu kafa olmana da pes. Acaba sen başkasıyla böyle yaşayıp "ekmek elden su gölden "diyecek misin, hiç sanmıyorum koşa koşa konu açarsın.Kendisinin kabul etmeyeceği şeyleri elin kızına reva gören insanlara örneksin işte. Bu aile mantığını destekledikçe ayrı para biriktirmen de mümkün değil daha abin kurtulamamış sizden. Evleneceğin zaman da ailen ne kadar verirse sen de onunla kavga kıyamet bir şeyler almaya çalışırsın.Yahu gelin hanım niçin ses çıkarsın ki bulmuş melek gibi kaynanayı
Annem şımarttı şımarttı tepesine çıkardı
Geçim derdi yok ekmek elden su gölden ohh kebap
++++++Siz bu duruma neden bahane yaratmaya çalışıyorsunuz ki
Ben harcarım diye mi alıyorlar vs diye
Açık değil mi
Evli çocuklu Abinizin ayrı hayatı olmasına bile izin verilmezken sizin kendi paranızı yönetmenize izin verilir mi
Çözüm biraz dik durmak parayı vermemek abinizin de hayatını ayırmasına destek olmak
Yani siz onlara destek olursanız o da sizin arkanızda durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?