Dert Bende Derman Sende

Yengesine ettiği lafları okusaydın böyle düşünmez ve konu sahibinin zihniyetini anlardın.

Valla eksikliğin hissediliyor kız. Arada konu aç da şenlenelim

Kısa sürede çalışsam kenara para atmıştım evleneceğim zaman o kadar iyi geldi ki.. belki babamda alacaktı ama ben gönlümden ne geçiyorsa pahalı ucuz demeden aldım. Ayrıca babam da bir anda sıkışmış olmadı..
Kendinize bir hesap açın ve biriktirin bütün bekarlar birikim yapmalı bence sonra çok zor oluyor

Vallahi ekmek elden su gölden yasayım istiyorsunuz. Çalışayım ev işini yemeği yenge yapsın rahat edeyim maaş da bana kalsın diyorsunuz. Şu yengeye üzülmüştüm zaten bak yine hatirladim.

Çünkü konu sahibi işine gelince kocaman kadınım tek kalabilirim kendi kararımı verebilirim diyor işine gelince evin buyumemis çocuğu gibi rahat yaşamak istiyor. Zaten ben oldum olası çalışıp ailesinin evinde geçinenler neden karar vermek istemez anlamadım. Aile çalışmaya başlandığı halde bakmaya mecbur gibi.

Karar vermek değil para vermek diyecektim.

Yahu yaşama biçimini bi kenara bırakıp asıl sorunumla ilgilensek ha nasıl olur?

Bende tuhaf buluyorum ama annem babam bu şekilde olmasını istiyor
Abim tek oğlan kardeşlerde o yüzden ayrılmak istemiyolar

Hiç sorma şekerim ya derdime odaklanmak yerine alakasız şeylere takılıp duruyolar
Hesap açtım diyelim gram altın olarak mı birikim yapayım dolar yada nakit mi hangisini önerirsin

Abime hiiiç destek olamam 4 aydır küsüm kendisiyle neden diye soracak olursan da 1000 küsür sayfalık derdimi okursan anlarsın

Yürüü beee kim tutar seni :)
Kız sorma bunlar var ya bunlar o kadar çok üstüme geliyolar ki bütün günahlarımı alıp bende günah bırakmadılar

Tam kayınvalidemın hayalındekı hayat

İyi gelin hanım ses çıkarmıyormus . Ben olsam 100 kere yıkmıstım ortalığı ..

Tam kayınvalidemın hayalındekı hayat

İyi gelin hanım ses çıkarmıyormus . Ben olsam 100 kere yıkmıstım ortalığı ..
Yahu gelin hanım niçin ses çıkarsın ki bulmuş melek gibi kaynanayı
Annem şımarttı şımarttı tepesine çıkardı
Geçim derdi yok ekmek elden su gölden ohh kebap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…