- 19 Temmuz 2007
- 4.376
- 5.624
- 773
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Yengesine ettiği lafları okusaydın böyle düşünmez ve konu sahibinin zihniyetini anlardın.Yahu neden hala kıza saldırdığınızı anlamıyorum,bizi nasıl yaşadıkları ilgilendirmez bu onların tercihi.
Ayrıca burada şok geçiren arkadaşlar günümüz Türkiye'sinde de hala böyle 2 görümceli 3 eltili hatta aynı evde sürü gibi yaşayan insanlar var bu onlara göre gayet normal. Neden özellikle bu kız rencide ediliyor anlamıyorum,her neyse.
Paranı verme,madem eve giren 3 gelir var,e eviniz de kira değil o zaman verme,çok mu lüks yaşıyorsunuz da aileniz parayı yetiremiyor.
Diğer konularını okudum.Yengesine ettiği lafları okusaydın böyle düşünmez ve konu sahibinin zihniyetini anlardın.
Valla eksikliğin hissediliyor kız. Arada konu aç da şenlenelimSelamın aleyküm canlarım,
Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdi de yazsınlar kral geri döndü ..
Nedendir bilmiyorum böyle bir giriş yapmak geldi içimden
Derdime gelecek olursak
Daha önceki konumda da bahsetmiştim abim evli ve birlik yaşıyoruz daireler farklı fakat yatmadan yatmaya ayrılıyoruz, keseler bir
4,5 yıldır çalışma hayatındayım şimdiye kadar kazandığım parayı hep eve verdim.
Ama evlilik çağındayım artık eve maaş vermeyip birikim yapmak istiyorum ceyiz için
Anneme söyledim ama anlamıyor sürekli benden para alma derdindeler
Hayır yani borç vs olsa aileme tabiki destek olurum ama öyle bi durumda yok
Eve 3 maaş ve 1 kira parası giriyor
Evin gelirleri şöyle: Babamın maaşı, abimin maaşı, kira getirisi, benim maaşım
Vermesem sürekli para para diye başımın etini yiyolar
Acaba fuzuli para harcarım diye mi maaşımı alıyolar evleneceği zaman biz karşılarız diye
Bu durumda sizce ne yapmalıyım?
Karar vermek değil para vermek diyecektim.Çünkü konu sahibi işine gelince kocaman kadınım tek kalabilirim kendi kararımı verebilirim diyor işine gelince evin buyumemis çocuğu gibi rahat yaşamak istiyor. Zaten ben oldum olası çalışıp ailesinin evinde geçinenler neden karar vermek istemez anlamadım. Aile çalışmaya başlandığı halde bakmaya mecbur gibi.
Valla şekerim övdün mü sövdün mü anlayamadımValla eksikliğin hissediliyor kız. Arada konu aç da şenlenelim
Yahu yaşama biçimini bi kenara bırakıp asıl sorunumla ilgilensek ha nasıl olur?Çok saçma. Yani şöyle saçma birlikte yaşamıyorsunuz aslında sonuçta aşağı katta ayrı evleri var sizin mutfağınız yok bahanesiyle aşağı kata çörekleniyorsunuz ailecek gelin kızın da sesi çıkmıyor bunun üstüne bir de abiniz parasını size veriyor ha....
Bende tuhaf buluyorum ama annem babam bu şekilde olmasını istiyorYa bir şeyi merak ediyorum neden böyle çağ dışı yaşıyorsunuz? Cidden bu birlik oturup bir yiyip içen insanlarda en çok merak ettiğim bu. Ayrı iş yapıyorsunuz ama paraları birleştiriyorsunuz?
Çok şaşırıyorum çok çirkin değil mi? Kabile gibi tuhaf
Hiç sorma şekerim ya derdime odaklanmak yerine alakasız şeylere takılıp duruyolarTabi ki bu konu da sapacaktı,saptı. Ayrıntı verince böyle oluyor çünkü.
Maaşınızı alınca hemen kenara atın, vermeyin, gerekirse onlardan gizli hesap açın.
Aslında tüm bu gizli saklı işlerle uğraşacağınıza dürüstçe söyleyin, bir kızar iki söylenir sonra mecbur kabullenirler.
Abime hiiiç destek olamam 4 aydır küsüm kendisiyle neden diye soracak olursan da 1000 küsür sayfalık derdimi okursan anlarsınSiz bu duruma neden bahane yaratmaya çalışıyorsunuz ki
Ben harcarım diye mi alıyorlar vs diye
Açık değil mi
Evli çocuklu Abinizin ayrı hayatı olmasına bile izin verilmezken sizin kendi paranızı yönetmenize izin verilir mi
Çözüm biraz dik durmak parayı vermemek abinizin de hayatını ayırmasına destek olmak
Yani siz onlara destek olursanız o da sizin arkanızda durur
Aileleri change edelim o zaman ne dersinBenim ailem asla bir kurusumu almadi zamaninda..,dogru bulmuyorumda..
Bwnce abinlerlede syirin su beraber yeme icme isini.. maasinida kendin biriktir
Yürüü beee kim tutar seni :)Yahu neden hala kıza saldırdığınızı anlamıyorum,bizi nasıl yaşadıkları ilgilendirmez bu onların tercihi.
Ayrıca burada şok geçiren arkadaşlar günümüz Türkiye'sinde de hala böyle 2 görümceli 3 eltili hatta aynı evde sürü gibi yaşayan insanlar var bu onlara göre gayet normal. Neden özellikle bu kız rencide ediliyor anlamıyorum,her neyse.
Paranı verme,madem eve giren 3 gelir var,e eviniz de kira değil o zaman verme,çok mu lüks yaşıyorsunuz da aileniz parayı yetiremiyor.
500TL versem nasıl olurmaaş ve gider durumunu bilmiyorum ama ben olsam bir iki fatura öder başka bişeye karışmazdım.
Yahu gelin hanım niçin ses çıkarsın ki bulmuş melek gibi kaynanayıTam kayınvalidemın hayalındekı hayat
İyi gelin hanım ses çıkarmıyormus . Ben olsam 100 kere yıkmıstım ortalığı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?