" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

Küsüştünüz mü gızzzz bacım yoksammm

yok gı ne yaptı ki küseyim ben çok seviom onu uğraşayım dedim ama gerçek sanmış olabilir emin değilim :44:

bide bişey dicem biraz eşinden sözetmişya çocukla ilgilenmiyo diye ya benim abim dahil eniştelerim ilk çocuklarına öyle davrandılar hep ama ne zamann ikinci çocuk oldu sanki buldumcuk oldular bi ilgi alaka ... biyerden bi psikologtan duymuştum erkeklerin büyük bir oranı ilk çocukta baba olduklarını anlayamıyolarmış çoğunlukla heleki erkek çocuksa bide eşten kıskanıyolarmış inanılmaz ama bende bunun doğru olduğunu düşünüyorum çevremde herkes böyle sadece bi ablamın çok geç çocuğu oldu çok uğraştılar hep düşük oldu bi kaç sene sonra çocukları oldu eniştem çok düşkün ilkinede...bide onun babasıda çok düşkünmü abiside öyle yani genetik öyle görmüş...

hakikaten terra bak hayırlısıyla bi bebek daha yap işte o zaman yaşayacak o duyguyu kocan bence baba olduğunu anlayamamıştır bide erkek çocuklar anneye çok düşkünlerya ah bir kızın olsun bi gör o kocan tereyağ gibi erimiyomu o kızınaa

terra oğlunun adı nee meraktan şeettim

ıhlamur ıcıp kanal d ye bakıorm bı yandan kara dusunuyorum bu ewı nasıl temzlıcem dıye 1 haftadr supurge bıle acmadım yemın ederım
sen napıosn bakım fıstgım benm

amannn napcam çalış çalış çalış bu kaa parayı napcam bilmiyorum heheh aman cnm sıkılıo benmde yaa hep aynı şeyler neyse bgn sonn gün yeni yıla güzel güzel gircez inşş.ama kuzucum hala hasta malesefki

afiyet şeker olsun kızzzz çemkirme hayvancıklara

günaydın cnm temizlersin evini şöyle bi kalk gerisi gelir

saol bacım ama büyük olan küçüğün üstüne çıkıyo ısırıyo hayvanı habire o da ağlıyo nasıl çemkirmiiiim

ya ne biliiimm du biraz sonra kalkarım belkim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…