" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

sağol canım ya gündüz olcak..

kamera,fotoraf makinesi olcak...

balon süslemeleri... o kaaaaaaaaa

terra kıss eger yarınsa hem yılbaşı hem dgm günü ufaklıklar için noel baba kıyafetleri var cok şirin onlrdan al bitanee oyy kuzu çokta şirin olur yafffff

rengarenk balonlar aldım...hep yılbaşı süsleri var ya:26:

kız şey oluyoya hani böyle anasınıfına bile geliyolar hani palyaçolar bazıları çok pahalı olur ama öğrenci olup bu işi yapanda var uyguna düşünür müsün yoksa uçuk bi fikir mi oldu benimki çok sevioya cucuklar öle şeyleri :26:

terra kıss eger yarınsa hem yılbaşı hem dgm günü ufaklıklar için noel baba kıyafetleri var cok şirin onlrdan al bitanee oyy kuzu çokta şirin olur yafffff

güzel fikir derinim...

aklıma geldi de eşim ne der?

Sanırım olumlu bakmaz..:26:

yerım ulen sıyahın markası ne rodwider mı

evet siyah olan rotweiller ama sna bişey diyim mi 7511 ben golden istemiştim hayatım boyunca eşimde rot iki köpekte var ama bana sorsalar ben rot alırdım çok başka bi aşk normalde acayip korkarım o markadan ama bi görsen aynı bebek tüm gün uyuyo wcye bile peşimde kapıda oturup beklio gece yanıma geliyo kolumu çekiştiriyoki benide al yatağa eşim bazen kızıyo koşa koşa gelip kucağına al diye bacağıma tırmaanıyo bide yüzüme bakıyoki beni teselli et hadi bişeler söyle diye ya inanamazsınn ama tarçın öylemii bol tüy bol yemek bol ısırık bol yaramazlık bu hayvan o kadar tüy dökmüyo bide ortalığa işemedi tarçın gibi ablasııı bebek gibi kucağımda uyuyooooo ay çok mu anlattım :26:

tamam bende kalkıyom temizliğe terram 10 dakika diyolar kızlar bitince gelirim hepinizi öptüm bebeği hasta olanlara allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…