kız acıl doktrları dayıyo serumu yolluyo yabiz özele gidiyoruz hep ama bu kez şişli etfale götürcem yarın acile
kız acıl doktrları dayıyo serumu yolluyo ya
gecmıs olsun tekrar ya ınsallh allh sıfa werırıbebişim hiç değilse arastırma hastanesi kan tahliline bakarlar arastrrlar götrcem serum derlerse taktırmıcam
gecmıs olsun tekrar ya ınsallh allh sıfa werırı
amın allah dermansız dert vermesın ınsallh. yataklarında sıfa bekleyenlere sıfa versın . 2012 de herkez cok mutlu olsun ınsallhAMİNNNNNN bütün hastalara inşallahh su mübarek saatte
gel bacım gel beraber yapalım
terra gadını gitti mi
terra salınmaya gitti bacccımmmmm:)))))))
Küsüştünüz mü gızzzz bacım yoksammm
yok gı ne yaptı ki küseyim ben çok seviom onuuğraşayım dedim ama gerçek sanmış olabilir emin değilim :44:
bide bişey dicem biraz eşinden sözetmişya çocukla ilgilenmiyo diye ya benim abim dahil eniştelerim ilk çocuklarına öyle davrandılar hep ama ne zamann ikinci çocuk oldu sanki buldumcuk oldular bi ilgi alaka ... biyerden bi psikologtan duymuştum erkeklerin büyük bir oranı ilk çocukta baba olduklarını anlayamıyolarmış çoğunlukla heleki erkek çocuksa bide eşten kıskanıyolarmış inanılmaz ama bende bunun doğru olduğunu düşünüyorum çevremde herkes böyle sadece bi ablamın çok geç çocuğu oldu çok uğraştılar hep düşük oldu bi kaç sene sonra çocukları oldu eniştem çok düşkün ilkinede...bide onun babasıda çok düşkünmü abiside öyle yani genetik öyle görmüş...
hakikaten terra bak hayırlısıyla bi bebek daha yap işte o zaman yaşayacak o duyguyu kocan bence baba olduğunu anlayamamıştır bide erkek çocuklar anneye çok düşkünlerya ah bir kızın olsun bi gör o kocan tereyağ gibi erimiyomu o kızınaa
terra oğlunun adı nee meraktan şeettim
gunaydın kızlarrrrr
saol bacım ama büyük olan küçüğün üstüne çıkıyo ısırıyo hayvanı habire o da ağlıyo nasıl çemkirmiiiim
ya ne biliiimm du biraz sonra kalkarım belkim
amın allah dermansız dert vermesın ınsallh. yataklarında sıfa bekleyenlere sıfa versın . 2012 de herkez cok mutlu olsun ınsallh
hepinize kuzucuğuma GEÇMİŞ OLSUN dilekleriniz için çok sağolunn.
hepinize kuzucuğuma GEÇMİŞ OLSUN dilekleriniz için çok sağolunn.
o iyileşsinde biran önce
o iyileşsinde biran önce
du sana resimlerini koyıyım burayada gör yanlız sana yollarsam 5 dk sonra iadee edersin çok yaramazlar yaw
kızlar ya oğlumun doğum günü için ekstra fikri olan var mı ?
yani kasik doğum günü hazırlıkları dışında ne yapılabilir?
güzl bi süsleme yap eve ufaklığın sevecegi tarzda
kızlar ya oğlumun doğum günü için ekstra fikri olan var mı ?
yani kasik doğum günü hazırlıkları dışında ne yapılabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?