" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

gel canım ciğerde pişiyo, sarmada hangisini istersen, şimdi bide pilav yaparım ciğerin yanına, ayran, soğanı sumaaklarım gel hadiiiiiiiiiiii.

ELLERİNE SAĞLIK NE BECERİKLİ HATUNSUN

hiç sorma bacııım burdayıım ama çamaşır suyu gazisi olaraktan peeeh tuzlu ayran içtim ama hala ciğerlerimde hissediyom kokuyu kafayı buldum :106:

budum geldinmi dikkat kuzum ya soluma şunu temizlik yaparken

ben kocama mantı yapıcam yarın içi bol kıymalı soğanlı baharatlı üstüne tereyağı erimiş ve sarımsaklı yoğurt bide eşim salçalı sos seviyo üzerinee uuh sefamız olsun zaten mantıyla öyle bi doyuyosunki uhhh canım çekti kızlar zehirlenip ölürsem yiyin benim yerime vasiyetimdir

hiç sorma bacııım burdayıım ama çamaşır suyu gazisi olaraktan peeeh tuzlu ayran içtim ama hala ciğerlerimde hissediyom kokuyu kafayı buldum :106:

sendemi çamaşır suyu mağdurusun bacım benim...

bulutum terram durumun annesii ben gidiciyim galiba

mantıyı çok güzel yapar annem yalnız öyle küçücük kayseri mantısı değil biraz daha büyük içi bol kıymalıı oooyyyy eneeemm

bu 7511 daha bitiremedi benimde camlarla perdeler kaldı dip köşe yaptım oh miiiss sefam olsun ölürsem temiz ölüciiiimm

kızzz maşallah sana hamur işine bilem kalkıştın. eşimde benim salçalı soslu seviyo bende onunla alıştım güzel oluyor öyle

leen dur elinden aşure yemeden gitme bir yere haaaaaaa

yavrukuşum kalk birazdaha ayran iç camı kapıyı aç biraz temiz hava al
7511 de zehirlemese bari kendini

kızaa bu 7511 demişim yaa saf mıyım nedir bilincim gitti açtım camı ayran içtimde du bi bardak daha yapayım :2:

kız ben bu akşam değil yarın akşam yapcam mantıyıı bu akşam pert oldum ppırt pert

Yılbaşı gecesii menüleride hazırlanmış oh oh ohhhhhhh
bende k.valideme yemeğe gitcem sonra ordanda annemlere geçicez kısmetse yılbaşı gecesi....ahhh varolsunlar ellerimi sıcak sudan soğuk suya sokmazlar:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…