gel canım ciğerde pişiyo, sarmada hangisini istersen, şimdi bide pilav yaparım ciğerin yanına, ayran, soğanı sumaaklarım gel hadiiiiiiiiiiii.
hiç sorma bacııım burdayıım ama çamaşır suyu gazisi olaraktan peeeh tuzlu ayran içtim ama hala ciğerlerimde hissediyom kokuyu kafayı buldum :106:
gız niye öle diyon üzülüyom haaaaaaaaaa,benim vatanım burasııııııı
valla biz annemlere gidicez
anacım döktürür herhal
eşim çok şanslı ama bunun farkında değil bacım ben napıyım, benim kadar beceikli, titiz birini buldu da bunu yo
ELLERİNE SAĞLIK NE BECERİKLİ HATUNSUN
budum geldinmi dikkat kuzum ya soluma şunu temizlik yaparken
hiç sorma bacııım burdayıım ama çamaşır suyu gazisi olaraktan peeeh tuzlu ayran içtim ama hala ciğerlerimde hissediyom kokuyu kafayı buldum :106:
eşim çok şanslı ama bunun farkında değil bacım ben napıyım, benim kadar beceikli, titiz birini buldu da bunu yo
yok anam biz fazlayız bu adamlara
ben kocama mantı yapıcam yarın içi bol kıymalı soğanlı baharatlı üstüne tereyağı erimiş ve sarımsaklı yoğurt bide eşim salçalı sos seviyo üzerinee uuh sefamız olsunzaten mantıyla öyle bi doyuyosunki uhhh canım çekti kızlar zehirlenip ölürsem yiyin benim yerime vasiyetimdir
mantı mı
çatlatmayın garılar beni yaaaaaaaaaaa
ben kocama mantı yapıcam yarın içi bol kıymalı soğanlı baharatlı üstüne tereyağı erimiş ve sarımsaklı yoğurt bide eşim salçalı sos seviyo üzerinee uuh sefamız olsunzaten mantıyla öyle bi doyuyosunki uhhh canım çekti kızlar zehirlenip ölürsem yiyin benim yerime vasiyetimdir
bulutum terram durumun annesii ben gidiciyim galiba
mantıyı çok güzel yapar annem yalnız öyle küçücük kayseri mantısı değil biraz daha büyük içi bol kıymalıı oooyyyy eneeemm
bu 7511 daha bitiremedi benimde camlarla perdeler kaldı dip köşe yaptım oh miiiss sefam olsunölürsem temiz ölüciiiimm
bulutum terram durumun annesii ben gidiciyim galiba
mantıyı çok güzel yapar annem yalnız öyle küçücük kayseri mantısı değil biraz daha büyük içi bol kıymalıı oooyyyy eneeemm
bu 7511 daha bitiremedi benimde camlarla perdeler kaldı dip köşe yaptım oh miiiss sefam olsunölürsem temiz ölüciiiimm
yavrukuşum kalk birazdaha ayran iç camı kapıyı aç biraz temiz hava al
7511 de zehirlemese bari kendini
kızaa bu 7511 demişim yaa saf mıyım nedir bilincim gitti açtım camı ayran içtimde du bi bardak daha yapayım :2:
kız ben bu akşam değil yarın akşam yapcam mantıyıı bu akşam pert oldum ppırt pert
ne oldun neeeeeeeeee:44:[/QU
HELLOOO BACILARRRRRRRRRR
ne oldun neeeeeeeeee:44:[/QU
HELLOOO BACILARRRRRRRRRR
leeeeeeen kaçak ben senin nirde olduğunu biliyordummmmm
Yılbaşı gecesii menüleride hazırlanmış oh oh ohhhhhhh
bende k.valideme yemeğe gitcem sonra ordanda annemlere geçicez kısmetse yılbaşı gecesi....ahhh varolsunlar ellerimi sıcak sudan soğuk suya sokmazlar:))))))))))))))
leeeeeeen kaçak ben senin nirde olduğunu biliyordummmmm
AYYY EVET BACIM BİRAZDA GÜNDEMDEKİ KONULARA EL ATAYIM YADA PARMAK BASYIM DEDİMDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?