" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

len terra özleden cvp gelmedi hala, ümmünü sıkacam senin. bu arada bütün gacılar burdaykene bana şimdi menü hazırlayın çabuk, tavuk pcam pilav sarma sardım salata yaparım başka ne yapam yarına...

len terra özleden cvp gelmedi hala, ümmünü sıkacam senin. Bu arada bütün gacılar burdaykene bana şimdi menü hazırlayın çabuk, tavuk pcam pilav sarma sardım salata yaparım başka ne yapam yarına...

amerikan salatası,biraz havuç kaurup sarımsaklı yoğurtlu yapabilirsin kereviz salatası olabilirr ohh ohh mis misss

miskind bacım nerelerdeasin yav yazsana, diğer yere cevap vermişsin yeni gördüm. napıyon. derin iyi mi şimdi. korkma hava olayından duruya çok verdik biz hergün hastanelee taşınıyoduk.

len terra özleden cvp gelmedi hala, ümmünü sıkacam senin. bu arada bütün gacılar burdaykene bana şimdi menü hazırlayın çabuk, tavuk pcam pilav sarma sardım salata yaparım başka ne yapam yarına...

KIZ GÖNDERDİYDİM
10 DK YA MI TAKILDIM Kİ DUR BAKEM

Kıslarrrr ben kaçıyorum canlarım yarın uğrayabilirsem mutlaka uğrcam ama uğrayamazsam sizlere simdiden çoookk çoook iyi mutlu sağlıklı huzurlu bil yıl diliyorum..inşallh istediğimiz herşey gönlümüzce olurr.....iyi yılllarrrrrrrrrr kk :))))))))))))öpüldünüz.hepiniz iyiki varsınız sizleri seviyorum kendinize iyii bakınn......
:))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…