budu sesin soluğun kesildi iyimisin???:44:
AYYY EVET BACIM BİRAZDA GÜNDEMDEKİ KONULARA EL ATAYIM YADA PARMAK BASYIM DEDİMDİ
ensenizdeyim ona göreeeeeeee
ensenizdeyim ona göreeeeeeee
HEHEHEHEEEEYY SENİN NE İŞİN VARDI DA ORALARDA GÖRDÜN BENİ HEEE DE BAKALIMM BACIMMMMM
HEHEHEHEEEEYY SENİN NE İŞİN VARDI DA ORALARDA GÖRDÜN BENİ HEEE DE BAKALIMM BACIMMMMM
garılara bakın hele anaları , kaynanaalrı hazırlasın bunlarda yesin, yiyin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
şey kem kümmmmmm
SENİ İZLİYODUM LEEEEEEN OLAMAZ MI
len terra özleden cvp gelmedi hala, ümmünü sıkacam senin. Bu arada bütün gacılar burdaykene bana şimdi menü hazırlayın çabuk, tavuk pcam pilav sarma sardım salata yaparım başka ne yapam yarına...
şey kem kümmmmmm
SENİ İZLİYODUM LEEEEEEN OLAMAZ MI
ADEEE LEYYNNN ATMAAAA:))))))))))
len terra özleden cvp gelmedi hala, ümmünü sıkacam senin. bu arada bütün gacılar burdaykene bana şimdi menü hazırlayın çabuk, tavuk pcam pilav sarma sardım salata yaparım başka ne yapam yarına...
garılara bakın hele anaları , kaynanaalrı hazırlasın bunlarda yesin, yiyin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
OHH OHH OHHH
miskind bacım nerelerdeasin yav yazsana, diğer yere cevap vermişsin yeni gördüm. Napıyon. Derin iyi mi şimdi. Korkma hava olayından duruya çok verdik biz hergün hastanelee taşınıyoduk.
KIZ GÖNDERDİYDİM
10 DK YA MI TAKILDIM Kİ DUR BAKEM
OHH OHH OHHH
oh oh oh muu. ben sana gösteririm ohuuuuuuuuuuuuuuuuu ben çıkıyom durum acıktı teyzeleri yemek yedircem, yarın görüşürüz. buduya iyi bakın kızlar, derinnin nnesi öp benim için, terra sana da oh oh sefam olsun diyorum başka da bişey demiyorummmmmmmmmm. okaaaaaaaaaaa
burdayıım ayran içiyom aay bayılazaaaamm
ADEEE LEYYNNN ATMAAAA:))))))))))
ATMAAA BANA YANLIŞ YERLERİNDEN ATMAAA
GÜZEL ŞARKI HAAAA
leeeeeeen kaçak ben senin nirde olduğunu biliyordummmmm
nerdeydiki kaçak
burdayıım ayran içiyom aay bayılazaaaamm
anam hatun iice zehirledi kendini
KIZ GÖNDERDİYDİM
10 DK YA MI TAKILDIM Kİ DUR BAKEM
oh oh oh muu. ben sana gösteririm ohuuuuuuuuuuuuuuuuu ben çıkıyom durum acıktı teyzeleri yemek yedircem, yarın görüşürüz. buduya iyi bakın kızlar, derinnin nnesi öp benim için, terra sana da oh oh sefam olsun diyorum başka da bişey demiyorummmmmmmmmm. okaaaaaaaaaaa
NE DİYOSAK OOOOOOOOOOO
AYRAN İÇMEKTEN BİRAZDAN UYUYACANNN
ATMAAA BANA YANLIŞ YERLERİNDEN ATMAAA
GÜZEL ŞARKI HAAAA
NERDE OLCEK ÖLE TAKILDIYDI GIZCEĞİZZZ
SEN NERELERDESİN BAKİİİİM
AYRAN İÇMEKTEN BİRAZDAN UYUYACANNN
NERDE OLCEK ÖLE TAKILDIYDI GIZCEĞİZZZ
SEN NERELERDESİN BAKİİİİM
topik topik gezmeye çıkmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?