basarısz bı golden tecrubesınden sonra ... ahh ahh cok sewıorm kopık ama bakamadım ısteevet siyah olan rotweiller ama sna bişey diyim mi 7511 ben golden istemiştim hayatım boyunca eşimde rot iki köpekte var ama bana sorsalar ben rot alırdım çok başka bi aşk normalde acayip korkarım o markadanama bi görsen aynı bebek tüm gün uyuyo wcye bile peşimde kapıda oturup beklio gece yanıma geliyo kolumu çekiştiriyoki benide al yatağa eşim bazen kızıyo koşa koşa gelip kucağına al diye bacağıma tırmaanıyo bide yüzüme bakıyoki beni teselli et hadi bişeler söyle diye ya inanamazsınn ama tarçın öylemii bol tüy bol yemek bol ısırık bol yaramazlık bu hayvan o kadar tüy dökmüyo bide ortalığa işemedi tarçın gibi ablasııı bebek gibi kucağımda uyuyooooo ay çok mu anlattım :26:
evet siyah olan rotweiller ama sna bişey diyim mi 7511 ben golden istemiştim hayatım boyunca eşimde rot iki köpekte var ama bana sorsalar ben rot alırdım çok başka bi aşk normalde acayip korkarım o markadanama bi görsen aynı bebek tüm gün uyuyo wcye bile peşimde kapıda oturup beklio gece yanıma geliyo kolumu çekiştiriyoki benide al yatağa eşim bazen kızıyo koşa koşa gelip kucağına al diye bacağıma tırmaanıyo bide yüzüme bakıyoki beni teselli et hadi bişeler söyle diye ya inanamazsınn ama tarçın öylemii bol tüy bol yemek bol ısırık bol yaramazlık bu hayvan o kadar tüy dökmüyo bide ortalığa işemedi tarçın gibi ablasııı bebek gibi kucağımda uyuyooooo ay çok mu anlattım :26:
yawrular bn temızlıge gırısıyım yarın yılbası temız temız ohhh kız budu sende kalk tmzlıge hadı
sana kolay gelsin kıztamam bende kalkıyom temizliğe terram 10 dakika diyolarkızlar bitince gelirim hepinizi öptüm bebeği hasta olanlara allah şifalar versin
duruuuuuuuu hoşgeldin gııı nerelersin sen yaff
duruuuuuuum seni çok özlüyoz ama yaaaaaaaaaaaaa
hoş buldum canım yaaaaaaaa. evdeyim konu komşu geliyo ben gidiyom fırsatım olmuyo, şimdi çıkacam tekrar bir sürü işim var bi bakıyım dedim. napıyonuz. derinim iyi olmadı mı hala ah canım. annesi öp bizim için... şu ileri bitireyim gelcem öptümmm..
benim kadar mı delüüü gadınnnnnnnnn, işlerim var birz. sarma sarcam bacım sana da paket yapıyım yollayım taammmmm mı. şmdi çıkıyom. akaşam gelirim burda olursanız. öptümm.
sarma mı??????
çerez gibi yirrim ben onlarııııııııııı
görseniz çok seriyimdir sarma yerkennnnnnnnn
off yaaaaaaa sarmaaaaaaaa
birgün izmite gelirsem bana sarma yapacan tamam mı len garı
bide son olarak sunu diycem eşim sabah 6,30-7 evden çıkıyo her sabah rodimle yolculuyoruz onu daha sonra yatağa plaj havlusu seriyorum rodiyi alıyorum yatıyo insan gibi kafasını boynuma sokuyo iyice patiside kolumun üstünde öyle uyuyoruz..eşim yatakta yatmasına kızıyo gizli gizli rodide bunun farkında eşim gidince kapıya kadar beraber yolculuyoruz takii kapıyı kapattığım an öyle bi dönüşü holde yürüyüşü varki sevinçten uça uça zıp zıp benden önce odaya giriyo yatağın önünde bekliyoki hadi yatalımahh aşk aşkk tamam bu defa gittim uleeyn
bu akşam yada yarın sabah istanbula gidiyoruz
kuaföre gidip saçlarımı lüle lüle yaptırıcam
oyy yakışır fıstığıma;
eğlen tadını çıkarrrrrrr
sonrada bize detaylarına varana kadar anlatırsın
hepimiz çok eğlenelim ve huzurlu olalım o akşam ben öyle istiyorum
snin oğluşun doğumgününe geliyimmi heeeee pasta börek yerim :18::18:
kızlar bana en güzel tavuk ciğeri nasıl yapılır tarif edin lennn. kocam ciğer yemek istiyoda
ayy hiç sevmem. tarif istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?