" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

basarısz bı golden tecrubesınden sonra ... ahh ahh cok sewıorm kopık ama bakamadım ıste blı turu yanlıs sectım bnde senn gbı golden hastasıyım . bıde goldenlar bana benzıomus kardesım dıo ahahahaha

ama ben onu yerim... rot lar daha iyiymiş o zaman bende golden manyağıyım çünkü...

yawrular bn temızlıge gırısıyım yarın yılbası temız temız ohhh kız budu sende kalk tmzlıge hadı

hadi sana kolay gelsin bacım mis gibi girin yeni yıla

tamam bende kalkıyom temizliğe terram 10 dakika diyolar kızlar bitince gelirim hepinizi öptüm bebeği hasta olanlara allah şifalar versin
sana kolay gelsin kız

duruuuuuuuu hoşgeldin gııı nerelersin sen yaff

hoş buldum canım yaaaaaaaa. evdeyim konu komşu geliyo ben gidiyom fırsatım olmuyo, şimdi çıkacam tekrar bir sürü işim var bi bakıyım dedim. napıyonuz. derinim iyi olmadı mı hala ah canım. annesi öp bizim için... şu ileri bitireyim gelcem öptümmm..

şiddetle rot tavsiye ederim golden gösterişli ama rot aşkmış ya veteriner bile demiştiki rot beslemek başkadır anlamadım alacağımız güün hiç istememiştim eşim benim kucağıma verdi ben burun kıvıra kıvıra aldım ama ben bu yaşıma kadar hiç hayvan tanımamışım rodiden önce yani rotum... ki bakmadığım hayvan kalmadı bi dinazor öptüm saolun ben çıktım

hatunum gezenti oldun vallaha

benim kadar mı delüüü gadınnnnnnnnn, işlerim var birz. sarma sarcam bacım sana da paket yapıyım yollayım taammmmm mı. şmdi çıkıyom. akaşam gelirim burda olursanız. öptümm.

sarma mı??????

çerez gibi yirrim ben onlarııııııııııı

görseniz çok seriyimdir sarma yerkennnnnnnnn

off yaaaaaaa sarmaaaaaaaa

birgün izmite gelirsem bana sarma yapacan tamam mı len garı

bide son olarak sunu diycem eşim sabah 6,30-7 evden çıkıyo her sabah rodimle yolculuyoruz onu daha sonra yatağa plaj havlusu seriyorum rodiyi alıyorum yatıyo insan gibi kafasını boynuma sokuyo iyice patiside kolumun üstünde öyle uyuyoruz..eşim yatakta yatmasına kızıyo gizli gizli rodide bunun farkında eşim gidince kapıya kadar beraber yolculuyoruz takii kapıyı kapattığım an öyle bi dönüşü holde yürüyüşü varki sevinçten uça uça zıp zıp benden önce odaya giriyo yatağın önünde bekliyoki hadi yatalım ahh aşk aşkk tamam bu defa gittim uleeyn

ama ama ama ama ühühühüh bunlar nasıl varlıklar nasıl duygusal ve insancıllar ya

kızlar bana en güzel tavuk ciğeri nasıl yapılır tarif edin lennn. kocam ciğer yemek istiyoda
ayy hiç sevmem. tarif istiyom

ciğerleri doğra yıka iyice syunu süzdür sonra una bla iyice karıştır tuz kırmızı biber koy karıştır tencereye koy svıyağ koy birz çok olsun yavaş yavaş kızarır gibi pişsin birde arnavut ciğeri gibi bol yağda kızarta bilirsin sonra üzerine maydonoz doğra afiyet olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…