" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ona hiç şüphem yok bacım

canım ya akşama ne yapsam bi akıl ver, kociş tavuk aldı haşla, kızart diyo, nasıl yapsam bilemedim, yanına pilav, çorba yapsam mı, başka ne yapayım, evdeyiz ya kimsemiz yok, anaam gelecekti, kuzenimin sözü var bu gece gelemiyo kadıncaz. söyle bana başka neler yapıyım..

♥ Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar..

oooooooo günaydın abla, nasılsın bugün bebiş nasışl, keşke benim annemde yanımda olsaaaaaa..sincan da mı oturuyodun, bizde yenimahallede, annemler ordalar, ankarayı çok özlüyomm, napıyosun akşama hazırlık var mı

Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç

evet 2011 de bunu öğrendim

bakalım 2012 de ne öğrenecek ya:26:

kocayı sindirme metotları diye bir kitap yok mu yaaaaaaa

Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç

evet 2011 de bunu öğrendim

bakalım 2012 de ne öğrenecek ya:26:

kocayı sindirme metotları diye bir kitap yok mu yaaaaaaa

yok bacım öyle bi kitap, tam tersi olmasın,, valla yüz verdikçe bunlar tepemize çıkıyo, bikere vermişim tavizi artık adam tınlamıyo ki

cnm tavuğu haşla sonra sosla fırına at,pilav,çorba,salatalar yap
havuç kızart yoğurtla,yoğurtlu ganyitürler yap,çeşit olsun...ee daha neee olsun be yaaaaaa

yok bacım öyle bi kitap, tam tersi olmasın,, valla yüz verdikçe bunlar tepemize çıkıyo, bikere vermişim tavizi artık adam tınlamıyo ki

ben yüz vermeden tepeme çıktı valla durum,
hakkından geliyodum adamın,
şimdi o benim..

günaydın kızlar nasılsınız

ben sincanda merkezdeyim canım ama benede çok özledim evimi ilk kez evimden ayrı olacağım bebişde iyi işte büyüyor kızım için herşeye katanırım annelik böyle birşey işte

demi ya analık zor, benim annemde öyledir çok fedakardır, üstelik yıllardır annesinede bakar, hem biz hem o, allah yardımcısı olsun diyom hergün dua ediyom anama.

ben hiç hakından gelemdim. bu adam naıl biri anlamış değilim, türünün son örneği saırım. aman koyver gitsin.

canım benim bu metod işi değil karakter meselesi sen sadece uyanık olacaksın umursamıyacaksın üzerine belli zamanlarda çok düşeceksin sonra birden seni üzdüğünde uzak duracaksın bazen şımartacak bazen somurtacaksın yani

hiii tam benlik....öle yapıyom zati...

geçen gün dedi neden böyle yatıyosun

dedim üzdün beni enerjim düştü,

naptım sana diyo..daha napcan be adam..

karar verdim ablam...artık kafaayı 2012de eşime yormayacam....

lazım olduğunda varlığını bilecem lazım olmadığında yokmuş gibi hıı

kızlarrr 2011 ın son gununde herkese gunaydınnn..
butun dertler sıkıntılar uzuntuler ı 2011 de bırakıp 2012 nin saglık ask huzur para dolu olmasını dılerım

kızlarrr 2011 ın son gununde herkese gunaydınnn..
butun dertler sıkıntılar uzuntuler ı 2011 de bırakıp 2012 nin saglık ask huzur para dolu olmasını dılerım

canım naber? temizlik te bitti ohh misler gibi girecen 2012 ye

güzel dilklerin için sağol cnm içi hepimize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…