ıwıt
sen naptın bacım dun dgm gnuydu dımı oglusunun
esım gelcek 3 gbı falan alıswerıs yapcaz sonra hazrlık yapcam aksamda yıcezz ıccezzzyarın canım;
bugün işte erken çıktığım gibi eve gidip,süpürüp silecem,toz alacam falan filan
akşamda annemlere gitcez....
sen neler yapıcan canım
buduuuuu mutlu yıllarrrrr hep boyle mutlu olun saglıklı huzurlu bol asklı ve paralı bır yıl dılıyorummmbacım bende kimse yoktur akşam vedalaştık diye hiç girmiyorum bi bakayım dedim iyiki bakmışım ama şimdide kimse yok ... bende evi süpürüp mantıya yapıcam eşim gelene kadar erkenden yapayımsaçımı makyajımı hiç söylemiyorum çok seyrek makyaj yapıyorum adama sürpriz oluyo hoşuna gidiyo hadi ben işlere koyuluyorum hepinizi seviyorum iyi yıllar diliyorum .. terram oğluşunu öpüyorum iyi yaşlar diliyorum :)
bacım bende kimse yoktur akşam vedalaştık diye hiç girmiyorum bi bakayım dedim iyiki bakmışım ama şimdide kimse yok ... bende evi süpürüp mantıya yapıcam eşim gelene kadar erkenden yapayımsaçımı makyajımı hiç söylemiyorum çok seyrek makyaj yapıyorum adama sürpriz oluyo hoşuna gidiyo hadi ben işlere koyuluyorum hepinizi seviyorum iyi yıllar diliyorum .. terram oğluşunu öpüyorum iyi yaşlar diliyorum :)
ya kızlar bısı anlatcam cok moralım bozuldu.
bılıosnz annmlere gdemedık nıce zamandır esımın yogunlugu ıslerını ters gıdısı moralszlık falan. bnde tek gdemedım
anmle babamda soguk algınlıgı yasıodu 4 5 gun falandr
bır aksam gıdecektık hatta hazrlanmıstım esım gtmeyelım bn 10 gelcem dedı o gunde kaldı ertesı gun annem aradı gelmeyın kızım sızede bulasır dedı tamm dedım oyle kaldı
her gun 2 kere aradım gunde napıosn z dıe
son gunlerde aradıma pısman oluyorm ne zaman arasama sdece sorularıma cvp werıolar bole ımalı ımalı soguk soguk
az evvel aradım yıne anne napıosn dıe gayet sıcak hastayız bılmem ne ıh mıh yaptı bnde gulsun dıe hadı seneye gorusuruz dedım
2015 te gorusurz artık evet dedı
bnde anne nıe trıp yapıosun kı dedım yok kızım nıe trıp yapım vs dedı ıyı tamm anne hadı hoscakal dedım kapadık
cok sınırım bozuldu ya bıda aramıcam dıe yemn ettım sımdıde
bılıolarda ıslerımızın kotu oldugunu durumlarda sıkısık esım cok uzgun ne zamandr ve hep 10 larda gelıo cocuk yenı yenı toparlıorz
bılmıorm cok sınırlendım ya ben ne esıme hedıye alabıldım ne kendıme bısıler alamadım. esıme para ver demeye utandım cnku ıslerı kotu bılıorm ıstesem vercek ama ıstemedım.
kı esımın annesını hıc aramadgımı gıtmedgımı bılıolar onları yıne arıorm gıdemıorm sadce cok sınırlıyım ya cok bozuldum
arabayla yarım saat falan ama saat 10 dan 11 den sonra nasıl gdelım hem kendı dedı gelmeyın bulasır dıye ama bolede sureklı ımalar falan ayıp deılmı bn onları arıorm sureklı ya arayasım gelmıo artık yemn ederım mecburen arıorm cnku konusmak ıstemıo gbı tuhaflar babamda ole nasılsn dıorm ıyı dıyo sen nasılsın falan yok ıyce tuhaflastlar yabüz bakalım mantıcıkları,afiyet şeker olsun...
sağol cnm...güzel dileğin için
canım ya belliki annen sana kırgın;
gidip gelmenizi istiyor kadıncağız
haklı bir sitem etmiş
sen öle yemin falan etme anacığını ziyaret et sık sık,
hayattayken kıymetlerini bilmek lazım.....
ne kadar uzaklıkta oturuyorlar ki?
arabayla yarım saat falan ama saat 10 dan 11 den sonra nasıl gdelım hem kendı dedı gelmeyın bulasır dıye ama bolede sureklı ımalar falan ayıp deılmı bn onları arıorm sureklı ya arayasım gelmıo artık yemn ederım mecburen arıorm cnku konusmak ıstemıo gbı tuhaflar babamda ole nasılsn dıorm ıyı dıyo sen nasılsın falan yok ıyce tuhaflastlar ya
en son bayramda gıttık ama esım bırak anemı h sonu fulll uyuyodu okadar moralı bozuktukı depresyondaydı ya dıodum bı ınelım asa bı cay ıcelım vallahı gotrmuyodu konusmuyodu bıle sımdı daha yenı yenı duzeldıkız grip olmadan önce gidiyor muydunuz? mesela nasıl aralıklarla gidersiniz..
en son bayramda gıttık ama esım bırak anemı h sonu fulll uyuyodu okadar moralı bozuktukı depresyondaydı ya dıodum bı ınelım asa bı cay ıcelım vallahı gotrmuyodu konusmuyodu bıle sımdı daha yenı yenı duzeldı
gıtcez artık ama kars surat laf sokmalar falan . kaynanamı elestrıorm laf sokuo dıe bnmkılerde aynısını yapıo cocuk sennkıler cokmu farklı dese ne derım yanı. bıraz anlayslı olbılırler bızımde ayrı bı ewımız war artık yenı ewlı sayılırzayy depresyon çok zordur bilirim;
mazereteniz varmış anladım cnm..biraz arada kalmışsın...
e bundan sonrasını telafi et sende eşin işteyken git mesela otur biraz gel olmamı:26:
gıtcez artık ama kars surat laf sokmalar falan . kaynanamı elestrıorm laf sokuo dıe bnmkılerde aynısını yapıo cocuk sennkıler cokmu farklı dese ne derım yanı. bıraz anlayslı olbılırler bızımde ayrı bı ewımız war artık yenı ewlı sayılırz
maalesefcanım yaşlandıkça bebek gibi oluyorlar ilgi alaka istiyorlar işte...
idare et napcan..
maalesef
sen napıosn kacta cıkcann bugun
yılbası aslında ne uyuzlargit demelerini bekliyorum kuzu gibi ;
sanırım 4ü bulurçıkmam
patron eve gitcekmiş uyumaya
o bir gitse bende arkasından arazi olcamda
yılbası aslında ne uyuzlar
dsarı cıkcaz deseydın yaaaa hazrlık falnhemde bi iş yaptığım yok...
ama hata bende annemlere gitcez dedim
evde işim yok sanıyorlar yaaaaaaaaa
oysa iş doluuuuuuuuuu
ay akşam olsada çekirdek çıtlasamm:86:
asaya bktımda mıllet araba koyck yer bulamıo herkz alıswerse gelmıs ay bnde gtsem kocm gelsedesafmıyım neyim ayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?