asaya bktımda mıllet araba koyck yer bulamıo herkz alıswerse gelmıs ay bnde gtsem kocm gelsede
asaya bktımda mıllet araba koyck yer bulamıo herkz alıswerse gelmıs ay bnde gtsem kocm gelsede
bende öğlende kendimi mutlu etmek için çıktım alışverişe
kendi kendime şemsiye aldım
yağmur yağıyordu
mutlu oldum ama
yok bacım yok varsa da ben çözemedim.... 10 dk engeline takıldımda. bu arada yeni yılın kutlu, mutlu olsun bacım, inşallah yeni sne bize kocişlerle daha huzurlu, daha ilgili, daha daha.... olmamıza vesile olsun. kuzucuğuma da öp, onunda doğum günnün kutluyorum hediyesiz oldu emme bi ara yollarım...
sağol sende prensesini öp benim için...
hepimiz için 2012 hayırlı olur inşallah...
güzel başlıklar açarız
sımdı aradım 1 saat sonra falan dıo amele gbı calısıo bıde ıs yerı sahıbı olcak delırıorm bole bıde konusması bıtınce tel kapama huyu var bye falan demez7511 'im gocan kaçta geleceeddiii
patronum hala uyumaya gitmedi yaaaaaa
yırın senı yırın nerdesın yawru kusumcanım benim şimdiden iyi yıllar, sana ve eşine bol şans, bol para getirecek işler , huzur ve mutluluk getirsin 2012, anneler konusuna gelince, gidip gelmeyince üzlüyolar, hastayken gelmeyin demiş ama eminim o zaman yanında olmanı daha çok istemiştir. benim ailem ankara da ben izmitte annemle her gün belki 3-4 konuşurz, bayramda ordaydım 10 gün kaldım. her aradığımda gel diyo, başkalrı geliyo sen gelmiyon diyo, napcan aile işte özlüyor bişey diyemiyosun. bugün ara yeni yıllarını kutla, en kısa zamandfa da sen git, kocanı bekleme,
sımdı aradım 1 saat sonra falan dıo amele gbı calısıo bıde ıs yerı sahıbı olcak delırıorm bole bıde konusması bıtınce tel kapama huyu var bye falan demez
yıne ole yaptı bnde aradım bıda tel ole yuze kapanmaz bole kapanır dedım
kesın gulme krızıne gırmıstr...
ayrıca ne uykusu kıs uykusumu ahah
yırın senı yırın nerdesın yawru kusum
sana ve aılenede saglık dolu ask dolu para huzur dolu bır yıl dılerım bacım
ptesı gelmezsem bılınkı mıllı pıyango bana cıktı artık gırmem bole yerlere para var hhuzur var hıh ahaha
off kış uykusu mu bilmem ama sanırım ben 5-6 dan önce çıkamaacağım
morelmancıklarım çöktü yaaaaaaaaa
kapısını tıklaoff kış uykusu mu bilmem ama sanırım ben 5-6 dan önce çıkamaacağım
morelmancıklarım çöktü yaaaaaaaaa
yırın senı yırın nerdesın yawru kusum
sana ve aılenede saglık dolu ask dolu para huzur dolu bır yıl dılerım bacım
ptesı gelmezsem bılınkı mıllı pıyango bana cıktı artık gırmem bole yerlere para var hhuzur var hıh ahaha
kapısını tıkla
ıcerı gır şrin şirn
patroncugum ben kacta cıkabılırm ewde cok ısım var malum yılbası daha temzlık yapıp aneme zıyarete gdıcem bırde oglum var bılıosnz yarın dogum gnu hazrlık yapcam falan fılannn
hemen çökkkkkkk, deve gibiiiiiiiii, önemli işlerin varya bırakmaz uyuzlar, işin olmasa erkenden yollarlar... neler yaptın kuzuya, hediye aldın mı
kapısını tıkla
ıcerı gır şrin şirn
patroncugum ben kacta cıkabılırm ewde cok ısım var malum yılbası daha temzlık yapıp aneme zıyarete gdıcem bırde oglum var bılıosnz yarın dogum gnu hazrlık yapcam falan fılannn
yok yok cıkcak boga burcuna cıkcakmıs bu sene o boga beım ahahaya çıkmazsa uleynnnnnnnnnn
ya çıkmazsa uleynnnnnnnnnn
para benı cok degıstırcek ahahahahçıkmazsa ne olcak kürkçü misali, o zamanda biz pas vermeyelim de görsün, para için kimleri terk ettiğini
yok yok cıkcak boga burcuna cıkcakmıs bu sene o boga beım ahaha
varsayalım cıkmadı sabahtan burdayım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?