" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kız nerdesin yaa dedim bi bakayım bu hatun yazmışmı içime doğmuşşş

ay benim kocada geç gelcek bugün üff

kaynana meselesini hiiç açma vallahi aklıma geldikçe bi fena oluyorum
kacta gelıcek bnde 9 30 10 a kadar yalnızım bacım

kaynanaı sende sewmıosn dımı yatıyamı gelıo

tabi yatıya gelcek istanbuldan geliyo .. ya sevmiyorum diyemiyorum ama nişanlılığımda burnumdan getirdi benim çok ağlattı çok üzdü hem nişanlım askerdi yalnızdım bi de onların tavırları ahh ahh neyse hiiç girmiyim...

ne bileym geliyosa gelsin eşimin annesi diyorum ama o çok strese giriyorum bi yandan da.. laf sokmaları iğnemeleri oğlunu çok düşünüyomuş tavırlarıı bişey beğenmemesi kendini kaf dağında görmesi bişey sorduğumda yaani diyip terslemeleri ... burası benim evim vallahi ilk kez ağırlıycam bi sakarlaşıyorum onun yanında bide isim :budu soyisim : dağ deviren

allah askın a kım o ya ne heycan yapcan cok yuz verme bnce o yuzden havaya grıo senı ezcek aklınca.laf sokma olayı hepsınde var ne yazıkkı. onunda kocası yokmu dullar daha zor oluyo
bnm kaynanam bana daha hıc gelmedı esımın gdıp onu almasını beklıo esmde ugrasamm dıo valla hıc gelmedı cokta yakın bana aslında

kızlar neydiyonuz . kaynana mı aman boşver bunların hepsi aynı canım, sen dünyanın en iyi gelini de olsan beğenmezler,tecrübeyle sabittir. benim kaynanamda beni sevmez bende onu, oğlu yokken bir sürü şey söyler, sonra da inkar eder..

en ıyı kaynana ölü kaynanadır

gızzzz o en iyi erkek ölü erkek değil miydi. ama sana sonuna kadar katılıyommmmmm
yok kız erkek deıl allh benm omrumude kocama versın

ama kaynana olayı tıksınc otesı kız telını engelledım valla arayamıo artık ohhh gunde 5 6 kere arıodu ya zamanlı zamansz

anam kocası var da hele onu hiiç sorma o ayrı bir tez konusu değişik bir kişilik... benim eşim hiç öyle demez çok merhametli askerde çocuğu çok üzdü anne babası ama bizimkisi hiç of dememiştir lafa gelince diyoki ben annemi çok üzmüştüm benden çok çekti e ne zaman diyorum küçükken bide delikanlılığında alınıp küsüyomuş annesini budur üzdüğü böyle saf temiz onlara karşı ama onlaarr ahhh taş ya taş insan evladını askerde ağlatır mı yalvaltır mı çocuk üzüntüden bayılmış tık demediler yaa ben çok sonradan öğrendim

eşim gelir yarım saate kadar herhal neyse artık budu değişti çok alçak gönüllü davranmıcam artık walla yetti güleryüz...

aynen yuz werme bısı derse he he ewet de hayr de esınle konussnlar sen mutfakta orda burda oyalan falan ıste

aynen yuz werme bısı derse he he ewet de hayr de esınle konussnlar sen mutfakta orda burda oyalan falan ıste

öyle yapcam canım saolun
kız anam avatarından korktum bayılazaaam

durubulut ablam şu aspiratör yağlarını nasıl çıkarcam ya cifledim beklettim banamısın demiyoo sen tecrübeli gadınsın

öyle yapcam canım saolun
kız anam avatarından korktum bayılazaaam

durubulut ablam şu aspiratör yağlarını nasıl çıkarcam ya cifledim beklettim banamısın demiyoo sen tecrübeli gadınsın
ben solım yag coz dıe bısı var marketlerde mor
onu dok ama elıne degdrme cok guçlu bısı
onla sıl hemen cıkar

tamam canım benim deniyim anam bu durubulut hiç bizle konuşmuyo terra gitti mii ayy alınsam mı nee

tamam canım benim deniyim anam bu durubulut hiç bizle konuşmuyo terra gitti mii ayy alınsam mı nee
terra coktan gtmıstr
duru okuyo gıdıo ygun kadın kendısı
kız budu bısıs dıcem ama gulme
ya borek yaptım hazr yufkadan
lor peynırlı
lor cok tuzszdu bnde sosa tuz kattım
sut yag soda karısımına yanı tuz attım salaklıkmı ettım sence
ıns kotu olmaz tuzlu tuzlu baskada yemek yok

Son düzenleyen: Moderatör:
yok gıı iiyi fkir ben hiç denemedim ama kötü olmıycak bence üüzülme kocandan önce tadına baksana he soğumasın diye o gelince pişircek olablirsin

ay yok kötü olmaz merak etme ilahi kız yaaa

yok gıı iiyi fkir ben hiç denemedim ama kötü olmıycak bence üüzülme kocandan önce tadına baksana he soğumasın diye o gelince pişircek olablirsin

ay yok kötü olmaz merak etme ilahi kız yaaa
ay ne salagım ılk kez lor aldım keske peynırle yapsaydım kesın tuzdan yenmıcek pısıremmkı o zaman sogr cıg cıg kopardım anlayamadım mıdem kalktı off off ne becerıkszmısım

anam bu rodiye makarna yediriyom üçer üçer veriyom hiç çiğnemiyo buu gulk diye yutma sesi geliyo bida minicik daha yaaa oyy çok güzel kokuyo ablaları yaaaa

anam bu rodiye makarna yediriyom üçer üçer veriyom hiç çiğnemiyo buu gulk diye yutma sesi geliyo bida minicik daha yaaa oyy çok güzel kokuyo ablaları yaaaa
kız ozendrme zaten hastayım kopege bıdaha ewe kopek alsam anm topa tutar.
kız rod saldrgan bı cınsmı nasıl bısı

golden kadar saldırgan değil desem hele hiç saldırgan değil o kadar sevgi doluki bebeğim gibi kucağımda yatıyo gün boyu kedi gibi peşimde eğer hayvana sevgi vermessen psikopat gibi sürekli döversen o hayvan tabii ki saldırgan olur.. ben yolda rot görsem hemen eşimin arkasına saklanıyorum ama rodi bana hiç rot giibi gelmiyo bi görsen varya anlatmamla özeniyosan gördüğünde naparsın bilmiyorum bebek bebek kucağıma gelmek için patilerini koyuyo üstüme alıyorum iki patisini omuzuma koyuyo yüzümü gözümü öyle bi yalıyoki kafamı çeviriyorum yalamasın diye kafasını iyice yapıştırıyo suratıma illa yalıycak o da köpeklerde öpmek demekmiş ...

yerım onu kız sen burdamısn bnm esım geldım 10 u 40 gece yemek yedı yattı
bnde mıdemı bozmmusum geberıorm ya sancıdan wc de odayla ıc ıce hıc rahat edemıorm sık sık patlıcam

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…