" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

selam kızlar ben geldım... terramm senı cok ozledımmm..... kızlar sıze bı tavsıye sakın buradan cekılışe felan katılmayın... bana gelen hedıyenın dıgerlerı ıle uzaktan yakından alakası yok.. 34 kısı katıldı .. fakat bnmkı sdc paketsız ozensız bı tuhaf gedı cok koydu bu bana.. ımsenın basına gelmesın dıye soylyrm....

günaydın kızlar,nasılsın bugün

günaydın bacıların bacısı

günaydın kızlar

günaydın canım nasılsın bugün bakem:44:

gunaydın kızlar rahım azı asısıs olumcuulmus sakın yaptrmayın he

hayırdır kı;
dün yoktun hemsen merak ettik canım ya?
terrammmmmmmmm nirdesin sen ya, olmoor sensiz olmorrrrrrrr, çabuk gel annem bekletmeeeeeeeee

geldim geldim, internetimde sorun vardı sabahtan giremedim durum ne ediyon güzel bacım

canım naber? bende seni özledim;
dün tuluh geldi ,ikrar falan sohbet ettik bi sen yoktun canım ya;

çekiliş için üzüldüm sen bir çok kişiyi yönlendirmiştin aslında heyecanla

ama insanlar böyle işte,ayıptır ya dimi???

birdaha katılma sende;

ben cesaret edemedim zaten

idare eder terram sen nasılsın. dün salakça bişey yaptım ben basiretim bağlandı.

günaydıııın güzel kadınlaaaaaaaaaarrrr

nazapcım hoşgeldin ya nerelerdesin özledik seni hediye olayına çok şaşırdım ne ayıp ..

offff burdan yazmayada korkuyorum ama
benim kayınvalidemle aram hiçbizaman iyi olmadı. hep limoni
bi dönem arar beni gayet iyi bi dönem düşman gibi davranır neyse başlarda çok üzüldüm falan ama alıştım artık takmıyorum
hattımı değiştirmiştim ben 2 telefon kullanıyorum birini biliyolar birini bilmiyolar:26::26:
yılbaşında eşim arayalım dedi bende yeni olan telefonumdan aradım kendimi tanıttım falan işte... yine garip garip konuştu ama
sıkmadım ben canımı eşimi verdim. neyse ön bilgiler bitti.
akşam işten çıktım arabayla eşimin iş yerine gittim eşimi arıcam diye kayınvalidemi aramışım:26::26:
ama farkında değilim:2::2: biri çıktı tele eşimin işi var bende bekliyorum diye birine açtırdı sandım. ahmet ordamı dedim kim dedi karşı taraf
ama sesinide hiç alamadım:2: alo dedim ses gelmeyince kapattım

baktım eşimi aramamışım numaraya baktım( o telefonumdada kayıt etmemiştim) kayınvalidem yüzüne kapatmış gibi oldum yani
sonra bide kurcalarken aramayıda sildim telefondan. neyse eşim geldi. baktım annesi onu arıyo:2::2:ayılıp bayılmış evi terketti sanmıuş ta biri aramış onu falan diye
eşim git sakinleş dedi kapattı teli bana sordu bende neden panik yaptım bilmiyorum aramadım dedim
eşim numarayı sordu arayıp annesine benim numaramı söyledi eşim bidaha sordu yine yok dedim

eşimde daha önce yaşadığımız bir sürü olay vardı. ben sıkıldım artık dedi... daha öncede annesi bana söylediği şeyleri eşime söylemiştim
ama annesi ben yapmadım öyle bişey deyip bana yalancı muamelesi yaptırmıştı eşime bunlarada cevap olur dedi. annesini arayıp sen yarın telefonu kargoyla bana gönder dedi
bende niye bu kadar büyüttünüz bunu dedim. benim yeni yıldaki aramama bakıyo belki yalnışlıkla olabilir yani dedim.
EŞİME BİŞEYLER DİYO ANLADIĞIM KADARIYLA BENİ SÜREKLİ ŞİKAYET EDİYO. SORUN ONDAYSA ÇIKSIN ARTIK ORTAYA DEDİ EŞİM.

TELİ GÖNDERİR Mİ BİLMİYORUM. ARAMANIN ORDAN SİLİNMESİ YADA GÖNDERMEMESİ İÇİN DUA EDİYORUM. ELİNE ÇOK KÖTÜ KOZ VERDİM YANİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…