" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

geçti gibi ama geri gelmesinden korkuyom dün akşam eşimin teyzesi aradı illada çocuk yapında yapın anam millet ne meraklı doğurtmaya eşim dedi teyze ben hiç istemiyom ama teyze o kadar ısrarlıkii beni istedi telefona aynı şeyi bana da dedi maddi manevi hazır değiliz daha diyorum yok sonra olmazmış hastanelere koşarmışız sanki öyle olanlar insan evladı değil .... bende dayanamadım şakayla karışık dedimki belki yiğenin kısııııır bana ne sölüyon teyze ona söyle

ay bacıım ben hem sizden küsüm 7511 duru derin seeen ne mesajlaşıyonuz şu fakire mesaj atmıyonuz len ben öyle mi yaptım burda anlatmadım mı hepinizee nankör gadınlarr ahada küstüm

ahh be canım basit bir konu senin panik olup yalan söylemenle büyümüş;

neyse olan olmuş;
eşine düzgünce doğrusunu izah etsen olmaz mı?

inkar ettikçe eşin kurcalarsa....

yada bazen teller cepteyken kendi kendilerine arama yapıyorlar ya

ay ne biliim yalanı sevmem ama eşinin gözğnden düşmemen için aklıma geldi...

Son düzenleme:

kız kimsenin bana mesaj attığı yok ben yeni girdim gııı
sabahtan internet arızalydı

budum küsme bana ya

bulutcum eşine aynen bize anlattığın gibi anlatabilirsin hem bu kadar küçük bi olayı niye büyüttülerki olabilir... aman benim kaynanamda bi güzel konuşur bi soğuk bende anlayamıyorum .....

evet panikleyip saçmaladım... aaaa annenimi aramışım seni arıcaktım diyip konuyu kapatçaktım. panik anında benim beynim çalışmıyo
anladım artık bunu

evet panikleyip saçmaladım... aaaa annenimi aramışım seni arıcaktım diyip konuyu kapatçaktım. panik anında benim beynim çalışmıyo
anladım artık bunu

bullut bilyo musun ben böyle şeyler olunca eşimin yanına gidiyorum usulca böyle diyorum ; aşkım sana bişey diycem ama kızmıycaksın söle kızmıcam tamam diyo yaa korkuyorum diyorum sonra kızmayacağından emin olunca anlatıyorum ama niyetimin kötü olmadığını panikle olduğunu... sende eşinle böyle çok geç olmadan söyle bence sıcağı sıcağına yumuşak gir söze ,sesin incelt gözlerine bak masumane konuş bacım sesinide hafif yumuşat bebekleştir dudaklarnı uzata uzataa konuşacan hadi bence geç olmadan kızarsada kızsın sonra belki daha da büyür :26:

söyledim ablasıda bakmış telefona arayan bulut demiş teli gönderiyorum çok üstüne gitme demiş
bende anlattım anlamadım bile annen olduğunu yalnışlıkla silmişim sonra dedim. sen arabaya bindiğinde annenle konuşuyodun bi baktım ortalık karışmış
panik oldum söyleyemedim doğrusunu dedim destekli at dedi
inanmadı yani yine
bende ablanla böyle bi konuşma yapman beni küçük düşürüyor. böyle mi arkamda oluyosun dedim
akşam söylemeyi çok istedim ama inanmıcaktın yine dedim
ben niye telefonu suratına kapatayım annenin ne zaman kapatmışım dedim..
anladığım kadarıyla annesi teli suratıma kapattı diyo
bitsin ozaman herkeste rahatlasın dedim.
çok kırıldım ablasıyla yaptığı muhabbete

kırılmakta haklısın canım biraz sende geri çekilme yöntemini dene madem trip yapma surat asma ama bi kaç gün sessiz ve gizemli kal...umarım eşin anlar hatasını

kız bulutolsam keske ılk sordgnda soleseydın okdar ayılıp bayılacak ne varmıs gebermısmı ya karabulut dolasıo he herkesın ustıunde

budu ozel msj atamıorm sınır oldum canm bnde uyuyakalmısım sımdı geldım olmuyo hala bu arada bebek baskısı sızdedemı var napcaklarsa bebegı

offf merak etmişmiş çok... evi terketti sanmışmış
bi kere iyi niyetli olan insan döner beni arar dimi aradın beni bişeymi oldu diye ne oğluna şikayet ediyosun..

eşim çok kötü şeyler söyledi bende resti çektim napıcam bakalım akşama
herşey yoluna girmişti. ailesini hayatıma dahil etmiyodum mutlu ve huzurluydum ya neden böyle oluyorki şimdi

kusura bakma ama suc esınde nıye bukadar komık bısıs ıcın bole dawranıokı

yanı bellı bıl etmememsı lazımdı ablasına anesıne

ewlılık bumuu yanı yahı sınırlerım zırladı yıne

ahh canım kıyamam yaaa bu erkekler marstan falan mı geldii anlamadım kii yaaaa töbee töbee.boşver sen doğru olanı yapıp gerçekleri sölemişsin hiç değilse için rahat herşey olacağına varır..hem niye yalan sölcekmişsinki anlamadım yanii sana neden inanmıyor

taam sağa küsmedim diğerlerine küstüm o zaman

duruya bende küsüm..

destekli at mı dedi........
Canım ya söyle doğrusunu kurtul işte..

ne edyoınuzz bacılaaar

iyyiiz cnm sen ne yaptın,gelişmeler?

senin paniğinden bulutum ya alemsin ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…