offff burdan yazmayada korkuyorum ama
benim kayınvalidemle aram hiçbizaman iyi olmadı. hep limoni
bi dönem arar beni gayet iyi bi dönem düşman gibi davranır neyse başlarda çok üzüldüm falan ama alıştım artık takmıyorum
hattımı değiştirmiştim ben 2 telefon kullanıyorum birini biliyolar birini bilmiyolar:26::26:
yılbaşında eşim arayalım dedi bende yeni olan telefonumdan aradım kendimi tanıttım falan işte... yine garip garip konuştu ama
sıkmadım ben canımı eşimi verdim. neyse ön bilgiler bitti.
akşam işten çıktım arabayla eşimin iş yerine gittim eşimi arıcam diye kayınvalidemi aramışım:26::26:
ama farkında değilim:2::2: biri çıktı tele eşimin işi var bende bekliyorum diye birine açtırdı sandım. ahmet ordamı dedim kim dedi karşı taraf
ama sesinide hiç alamadım:2: alo dedim ses gelmeyince kapattım
baktım eşimi aramamışım numaraya baktım( o telefonumdada kayıt etmemiştim) kayınvalidem yüzüne kapatmış gibi oldum yani
sonra bide kurcalarken aramayıda sildim telefondan. neyse eşim geldi. baktım annesi onu arıyo:2::2:ayılıp bayılmış evi terketti sanmıuş ta biri aramış onu falan diye
eşim git sakinleş dedi kapattı teli bana sordu bende neden panik yaptım bilmiyorum aramadım dedim
eşim numarayı sordu arayıp annesine benim numaramı söyledi eşim bidaha sordu yine yok dedim
eşimde daha önce yaşadığımız bir sürü olay vardı. ben sıkıldım artık dedi... daha öncede annesi bana söylediği şeyleri eşime söylemiştim
ama annesi ben yapmadım öyle bişey deyip bana yalancı muamelesi yaptırmıştı eşime bunlarada cevap olur dedi. annesini arayıp sen yarın telefonu kargoyla bana gönder dedi
bende niye bu kadar büyüttünüz bunu dedim. benim yeni yıldaki aramama bakıyo belki yalnışlıkla olabilir yani dedim.
EŞİME BİŞEYLER DİYO ANLADIĞIM KADARIYLA BENİ SÜREKLİ ŞİKAYET EDİYO. SORUN ONDAYSA ÇIKSIN ARTIK ORTAYA DEDİ EŞİM.
TELİ GÖNDERİR Mİ BİLMİYORUM. ARAMANIN ORDAN SİLİNMESİ YADA GÖNDERMEMESİ İÇİN DUA EDİYORUM. ELİNE ÇOK KÖTÜ KOZ VERDİM YANİ
geçti gibi ama geri gelmesinden korkuyom dün akşam eşimin teyzesi aradı illada çocuk yapında yapın anam millet ne meraklı doğurtmaya eşim dedi teyze ben hiç istemiyom ama teyze o kadar ısrarlıkii beni istedi telefona aynı şeyi bana da dedi maddi manevi hazır değiliz daha diyorum yok sonra olmazmış hastanelere koşarmışız sanki öyle olanlar insan evladı değil .... bende dayanamadım şakayla karışık dedimki belki yiğenin kısııııır bana ne sölüyon teyze ona söyle
ay bacıım ben hem sizden küsüm 7511 duru derin seeen ne mesajlaşıyonuz şu fakire mesaj atmıyonuz len ben öyle mi yaptım burda anlatmadım mı hepinizee nankör gadınlarr ahada küstüm
ahh be canım basit bir konu senin panik olup yalan söylemenle büyümüş;
neyse olan olmuş;
eşine düzgünce doğrusunu izah etsen olmaz mı?
inkar ettikçe eşin kurcalarsa....
yada bazen teller cepteyken kendi kendilerine arama yapıyorlar ya
ay ne biliim yalanı sevmem ama eşinin gözğnden düşmemen için aklıma geldi...
kız kimsenin bana mesaj attığı yok ben yeni girdim gııı
sabahtan internet arızalydı
budum küsme bana ya
evet panikleyip saçmaladım... aaaa annenimi aramışım seni arıcaktım diyip konuyu kapatçaktım. panik anında benim beynim çalışmıyo
anladım artık bunu
bullut bilyo musun ben böyle şeyler olunca eşimin yanına gidiyorum usulca böyle diyorum ; aşkım sana bişey diycem ama kızmıycaksın söle kızmıcam tamam diyo yaa korkuyorum diyorum sonra kızmayacağından emin olunca anlatıyorum ama niyetimin kötü olmadığını panikle olduğunu... sende eşinle böyle çok geç olmadan söyle bence sıcağı sıcağına yumuşak gir söze ,sesin incelt gözlerine bak masumane konuş bacım sesinide hafif yumuşat bebekleştir dudaklarnı uzata uzataa konuşacan hadi bence geç olmadan kızarsada kızsın sonra belki daha da büyür :26:
kız bulutolsam keske ılk sordgnda soleseydın okdar ayılıp bayılacak ne varmıs gebermısmı ya karabulut dolasıo he herkesın ustıunde
budu ozel msj atamıorm sınır oldum canm bnde uyuyakalmısım sımdı geldım olmuyo hala bu arada bebek baskısı sızdedemı var napcaklarsa bebegı
kusura bakma ama suc esınde nıye bukadar komık bısıs ıcın bole dawranıokıofff merak etmişmiş çok... evi terketti sanmışmış
bi kere iyi niyetli olan insan döner beni arar dimi aradın beni bişeymi oldu diye ne oğluna şikayet ediyosun..
eşim çok kötü şeyler söyledi bende resti çektim napıcam bakalım akşama
herşey yoluna girmişti. ailesini hayatıma dahil etmiyodum mutlu ve huzurluydum ya neden böyle oluyorki şimdi
offf merak etmişmiş çok... Evi terketti sanmışmış
bi kere iyi niyetli olan insan döner beni arar dimi aradın beni bişeymi oldu diye ne oğluna şikayet ediyosun..
Eşim çok kötü şeyler söyledi bende resti çektim napıcam bakalım akşama
herşey yoluna girmişti. Ailesini hayatıma dahil etmiyodum mutlu ve huzurluydum ya neden böyle oluyorki şimdi
taam sağa küsmedim diğerlerine küstüm o zaman
söyledim ablasıda bakmış telefona arayan bulut demiş teli gönderiyorum çok üstüne gitme demiş
bende anlattım anlamadım bile annen olduğunu yalnışlıkla silmişim sonra dedim. Sen arabaya bindiğinde annenle konuşuyodun bi baktım ortalık karışmış
panik oldum söyleyemedim doğrusunu dedim destekli at dedi
inanmadı yani yine
bende ablanla böyle bi konuşma yapman beni küçük düşürüyor. Böyle mi arkamda oluyosun dedim
akşam söylemeyi çok istedim ama inanmıcaktın yine dedim
ben niye telefonu suratına kapatayım annenin ne zaman kapatmışım dedim..
Anladığım kadarıyla annesi teli suratıma kapattı diyo
bitsin ozaman herkeste rahatlasın dedim.
çok kırıldım ablasıyla yaptığı muhabbete
ne edyoınuzz bacılaaar
offf merak etmişmiş çok... Evi terketti sanmışmış
Eşim çok kötü şeyler söyledi bende resti çektim napıcam bakalım akşama
herşey yoluna girmişti. Ailesini hayatıma dahil etmiyodum mutlu ve huzurluydum ya neden böyle oluyorki şimdi
terraaaammm bacımmm anammmm yavrummm ne edyon gızzz konuşamadık görüşemdik hiç bugn????*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?