" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

çok yoruldum gıı yakın olsam gelirdim gıı ayıp ettin hergün yer siliyom koltuk süpürüyom benim çocuklar malum tüylüler ya hormonları bozuk doğdular maymundan hallice

senün kıllı çocukların var benimde yaramaz bi kızım hergün sil süpür hergün pis ev anlamıyom ki, her yeri dağıtıyor. anası temizliyo nasılsa.... temizlik temizlik nereye kadar....

he sana mısırda pörtletirdim şu aralar tadımın mavi pakette kavrulmuş tuzlu fıstığına taktım dün nasıl yediysem nefes boruma kaçtı eşim sırtımı depiyodu en son kedimi kaybetmişim

gıı hani o cipsler varya ince uzun peynirli soğanlı ben onun hastasıyım

ondan alaaaarmısın:44:

gıı hani o cipsler varya ince uzun peynirli soğanlı ben onun hastasıyım

ondan alaaaarmısın:44:

ay evde vaaar kıız bende onun hastasıyım anam uzun sarıı soğanlı siyah pakette dimiiiiiiii gel yiyelim yemeye varım hele yaprak sarmaya babamı tanımam satarım eşimdeüzüm yaprağı sevmiyo ay canım çekti şöyle hafif mayhoşolcak üstünde yoğurt anaaam yanınada havuçlu dereotlu salata ohhh bide kola ohhh acıktııım

sen böyle ballandıra ballandıra anlat olunca sonrada kiloluym de, yeme yeme, aşurelere yaptığını sarmaya yapmaaaa. ama çok istiyosan ben sana yapar yollarım bir kaç adet

hee aynen öle dün akşam bir aile boyu gömdüm sölemesi ayıp

kız damak zevkimiz pek uyuyooo

sen yaparsın ben yiriiiim olmamıı

eli lezzetli gadınn

kaynanan gibi çömecem başınaaaaa

çok yoruldum gıı yakın olsam gelirdim gıı ayıp ettin hergün yer siliyom koltuk süpürüyom benim çocuklar malum tüylüler ya hormonları bozuk doğdular Maymundan hallice
bn hıc cam sılmıorm dusersem parcamı bulamazlar cnku ahaha cok sanslıyım ..
Kızzzz ne yemek var aksama

sen böyle ballandıra ballandıra anlat olunca sonrada kiloluym de, yeme yeme, aşurelere yaptığını sarmaya yapmaaaa. ama çok istiyosan ben sana yapar yollarım bir kaç adet

vallahamı yollasanaaa ama bak haksızlık etme daha aşure diyom mu yedim yedim bitti sıra sarmada yiyeceeem istiyoom karışmaaan

hee aynen öle dün akşam bir aile boyu gömdüm sölemesi ayıp

kız damak zevkimiz pek uyuyooo

sen yaparsın ben yiriiiim olmamıı

eli lezzetli gadınn

kaynanan gibi çömecem başınaaaaa

gadınım keşke gelsende çömsen ben sana mantıda yapardım sende bana aşure geçinir giderdik sen bek zayıfsın ben kendime benzetirdim seni

gadınım keşke gelsende çömsen ben sana mantıda yapardım sende bana aşure geçinir giderdik sen bek zayıfsın ben kendime benzetirdim seni

bak gelirim diyyyyyyyyyom gadın şakam yok

söz konusu mantı

hem ben hiçde öle zayıf değilim balık etliyim kıııııııııııııı

bn hıc cam sılmıorm dusersem parcamı bulamazlar cnku ahaha cok sanslıyım ..
Kızzzz ne yemek var aksama

bende yedinci kattayım zati yükseklik korkum var tırmanamadım bez doladım sopaya yada sopaya bez :44: öle bşey oldu işte ulaşamadığım kısımları öyle sildim ama temiz oldu kız sen silmede nasıl temizliyon kirli durmuyomu :44:

akşama yemek yok malzemem bitti keşke lahmacun alsakocam yaa kızlar bizim burda mesşhur bi lahmacuncu var koocaaman tepsi kadar oluyo bide yumuşacık çok lezzetli oh olcak arasına salata koy dürüm yap yee yanındada kola ohh

gızz budu istenmeyen kilolarını zevkle alırım daha öncede demiştim ya. bana yolla hemen

sen ist oturmuyon mu

ahanda yandın

yok gıı bursadayım been gel yine gel yaparım ben sana :26:

terra şöle sabah kahvaltıya gelirdin bi tabak çıtır çıtır patates kızartırdık sarıı tuzluu çıtır yanına çaay susamlı ekmeek peyniiirr ooooooooohhh

durumun anası ben istenmeyen kilolarımla bütünleştim artık kendimi bildim bileli tombikim :44:

buduuu köpişin olasım geldiiiiiiii

Yafff fuşya ayakkabıyı nerden bulacam ben yaaaaaaa(((((((kırmızı mı taba rengi mi anam siz karar verin...budu-duru-terra-7511 hadiiii ötün bakiimm

ya bide ben bütünleşsem ne olurduuuuuuuu, isteyipte alamak kadar kötü bişey yok yaaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…