çok yoruldum gıı yakın olsam gelirdim gıı ayıp ettin hergün yer siliyom koltuk süpürüyom benim çocuklar malum tüylüler ya hormonları bozuk doğdularmaymundan hallice
he sana mısırda pörtletirdimşu aralar tadımın mavi pakette kavrulmuş tuzlu fıstığına taktım dün nasıl yediysem nefes boruma kaçtı eşim sırtımı depiyodu en son kedimi kaybetmişim
gıı hani o cipsler varya ince uzun peynirli soğanlı ben onun hastasıyım
ondan alaaaarmısın:44:
ay evde vaaar kıız bende onun hastasıyım anam uzun sarıı soğanlı siyah pakette dimiiiiiiii gel yiyelimyemeye varım hele yaprak sarmaya babamı tanımam satarım eşimdeüzüm yaprağı sevmiyo ay canım çekti şöyle hafif mayhoşolcak üstünde yoğurt anaaam yanınada havuçlu dereotlu salata ohhh bide kola ohhh acıktııım
ay evde vaaar kıız bende onun hastasıyım anam uzun sarıı soğanlı siyah pakette dimiiiiiiii gel yiyelimyemeye varım hele yaprak sarmaya babamı tanımam satarım eşimdeüzüm yaprağı sevmiyo ay canım çekti şöyle hafif mayhoşolcak üstünde yoğurt anaaam yanınada havuçlu dereotlu salata ohhh bide kola ohhh acıktııım
bn hıc cam sılmıorm dusersem parcamı bulamazlar cnku ahaha cok sanslıyım ..çok yoruldum gıı yakın olsam gelirdim gıı ayıp ettin hergün yer siliyom koltuk süpürüyom benim çocuklar malum tüylüler ya hormonları bozuk doğdularMaymundan hallice
sen böyle ballandıra ballandıra anlat olunca sonrada kiloluym de, yeme yeme, aşurelere yaptığını sarmaya yapmaaaa. ama çok istiyosan ben sana yapar yollarım bir kaç adet
hee aynen öle dün akşam bir aile boyu gömdüm sölemesi ayıp
kız damak zevkimiz pek uyuyooo
sen yaparsın ben yiriiiim olmamıı
eli lezzetli gadınn
kaynanan gibi çömecem başınaaaaa
bn hıc cam sılmıorm dusersem parcamı bulamazlar cnku ahaha cok sanslıyım ..
Kızzzz ne yemek var aksama
gadınım keşke gelsende çömsen ben sana mantıda yapardım sende bana aşure geçinir giderdiksen bek zayıfsın ben kendime benzetirdim seni
bn hıc cam sılmıorm dusersem parcamı bulamazlar cnku ahaha cok sanslıyım ..
Kızzzz ne yemek var aksama
vallahamı yollasanaaaama bak haksızlık etme daha aşure diyom mu yedim yedim bitti sıra sarmada yiyeceeem istiyoom karışmaaan
gadınım keşke gelsende çömsen ben sana mantıda yapardım sende bana aşure geçinir giderdiksen bek zayıfsın ben kendime benzetirdim seni
Eki Görüntüle 321459 buyrun efenm
sen ist oturmuyon mu
ahanda yandın
yok gıı bursadayım been gel yine gel yaparım ben sana :26:
terra şöle sabah kahvaltıya gelirdin bi tabak çıtır çıtır patates kızartırdık sarıı tuzluu çıtır yanına çaay susamlı ekmeek peyniiirr ooooooooohhh
durumun anası ben istenmeyen kilolarımla bütünleştim artık kendimi bildim bileli tombikim :44:
yok gıı bursadayım been gel yine gel yaparım ben sana :26:
terra şöle sabah kahvaltıya gelirdin bi tabak çıtır çıtır patates kızartırdık sarıı tuzluu çıtır yanına çaay susamlı ekmeek peyniiirr ooooooooohhh
durumun anası ben istenmeyen kilolarımla bütünleştim artık kendimi bildim bileli tombikim :44:
Eki Görüntüle 321459 buyrun efenm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?