sıkma canını canım;çözülür,oo neler neler geçiyor buda geçer
kız sen ne burcusun bakiim
hıııı senle bir vukaat yok demi?
eve gene paldır küldür giriyomu:44:
masumları takılayım bakalım
evet cnm daha önceki olaylardan dolayı böyle oldu.
birde tahmin ediyorum ben aylardır gayet mutlu kocamı menun eder şekilde takılıyorum
kaynanam sürekli doldurmaya devam hep benden bi memnuniyetsizlik
eşimide bunaltmıştı bunu görüyodum yani...
eline koz geçti kadının çokta güzel kullandı onu ayılıp bayılma bilmem ne
bencede yani ne var.... yalnışlıkla ranabilir ortalığı karıştırmak sevmiyorum işte konuşmuyorumda böyle olunca.
allahından bulsun. ne olursa olsun insan olayı kapatır dimi.... madem ben senin gelininim oğlunuda tanıyosun eşim akşam yalnışlıkla biri aramıştır diyo benide aradılar bugün diyo
o hala ısrarla benim telimi söylüyor...
eee bu olayın sonu boşanmaya bile gidebilir yani nolcak o zaman mutlumu olcak kına yaksın münasip yerlerine
tabııkıde mutlu oacak oglunu ewıne alacak tekrar onun parası anasına kalcak kolu komsuya ava atcak ıstedgı bı kız alcak bırlıkte yasıcak tabııkıde kına yakacak
ah cok sasrdım ya bı kaynanada farklı olsn sasrcam yahu bunlar ne pis yaratık yaa cok ıstıorm sasırmayı ya...ya hep kayınpederler ölüo kaynanalar yasıoparasını yiyemediği için çatlıyor zaten biliyorum.
ah cok sasrdım ya bı kaynanada farklı olsn sasrcam yahu bunlar ne pis yaratık yaa cok ıstıorm sasırmayı ya...ya hep kayınpederler ölüo kaynanalar yasıo
koç burcuyum ben
yok cnm.... sevgılısıne asık.. kolarını jıletlemıs.. aptal....
bnmkı kanserden öldü kayın pederım hıc tanısmadım adamla bnm soz gunum öldü.evet canım ya benimde kayınvalidemin maşallahı var. kayınpederim onun gibi değil valla
kesin önce gider allahım uzun ömür versin
goçum benimmmm
hehe niye sordun terram ya çokmu vahim gördün durumumu bugün
yuhh yaniii
bnmkı kanserden öldü kayın pederım hıc tanısmadım adamla bnm soz gunum öldü.
bu tas gbı valla dıorm esıme senn annene bısı olmaz bızı gomer oda ole dıo takmamak lazm ama ınsan delırıo dımı
goçum benimmmm
yuhh yaniii
he yaaa.. sevkülüsüne aşıkmış.. sevgılısı de haftasonu kaçamagı yapmış.. fotolar bılgısayarındaymıs..... aman yaaa....
allah rahmet eylesin. nişanlıyken bana çok yaptı kaynanam. bu düğün olmayacak diye diye dolandı ortalarda
allaha havale ediyorum. en güzel yıllarım gitti. bende tavrımı koymuş uzak duruyordum. bu olay hiç iyi olmadı aslında..
yalnış yaptım ya neyse herşeyin bir nedeni vardır. bununda var bakalım ne olacak
Kızzz şaşırtayım ben seni.... Benim k.validem çok iyidir maşallahh.........tütütütütütühhhhh nazer değmesin:)))))))))
anamn ne çok yazmışsınız işiniz gücünüz yok mu oku oku saatlerce bitiremedimbide şu forumda hızlı cevap butonu olsa yaa pratik..
gı maşallah salon camlarımı sildim namusumlan yarında yatak odamla mutfağımı silsem sonrada küçük odalarıı oohh süper oluryoruldum hemen yaa ama kızlar salonda 2 küsür metrelik üç cam var az mı :26: az mı yoksa :44:
terra nerde gergin gadınım
anamn ne çok yazmışsınız işiniz gücünüz yok mu oku oku saatlerce bitiremedimbide şu forumda hızlı cevap butonu olsa yaa pratik..
gı maşallah salon camlarımı sildim namusumlan yarında yatak odamla mutfağımı silsem sonrada küçük odalarıı oohh süper oluryoruldum hemen yaa ama kızlar salonda 2 küsür metrelik üç cam var az mı :26: az mı yoksa :44:
terra nerde gergin gadınım
ya kızlar ben lavicert elbisenin altına fuşya ayakkabı küçük fuşya kare küpeler ve tırnaklarada frenç öneriyorum derinimin annesine o kahve kemer ayakkabı ne bilim demode oldu sankim hıı kullanmasın bence ne dersiniz
anam sen daha yeni temizlik yapmamışmıydın :44:
anam bu ivana sert ne diyoo ben herkese yardım olmak çalışıyorum içintv izliyom terra gıı gel izliyek
gız budu napıyon canım , çok mu yoruldun bende cam sildim bugün, yarında salonla mutfağı temizleyecem, koltuklarım silinecek çok işim var çok... yardıma gelsene
ya kızlar ben lavicert elbisenin altına fuşya ayakkabı küçük fuşya kare küpeler ve tırnaklarada frenç öneriyorum derinimin annesine o kahve kemer ayakkabı ne bilim demode oldu sankim hıı kullanmasın bence ne dersiniz
temizliğine temizde dağınığım çok bacccccım
senle tv izlersek biz habire tıkınırız gııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?