" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

aynen sımdı kocası kamyoncu bırı mırı gorur kız bıde onla ugrasmayalım :)

görmesin ya bide onlan uğraşamam şimcik

kursa gtmedım bnde dıreksıyon dersıne gdersın ama oda h sonu 1 saatcık

kursa gitmez direksiyon dersine gidrsen kullanmayı biliyosan hocayla konuş ona bilem gerek yok

görmesin ya bide onlan uğraşamam şimcik

kursa gitmez direksiyon dersine gidrsen kullanmayı biliyosan hocayla konuş ona bilem gerek yok

yok be bqacım nerde sadece direksiyona el sürmüşlüğüm var.neyse öğrenccez bi şekilde çok hırs yaptım bu sene istiyom bakalım... sen naptın kocanla durum ne, hala anasına mı inanıyor

gadıın senin evin barkın yok mu geliyom burdasın gidiyom burdasın

bende lahmacun yedim ohh senin menüde güzelmiş

boğazında kalmadı mı o güzel lahmacunlar, ahanda şişti bi yerlerim, ne ka güzel kokar onlar şimdi yanında cola, ayran ne biliyim hangisi olursa olsun, bol maydonoz ve lahana havuç salata ayyy azımı sulanıdıııııııı bak şimdi çok can ım çektiii. hemen paket yolla

gadıın senin evin barkın yok mu geliyom burdasın gidiyom burdasın
11 30 da gelcem dedı beyfendı
bende lahmacun yedim ohh senin menüde güzelmiş
afıyet olsn kız yarasın ohh
menüye bak menüye, bunların hepsini bir güne mi sığdırdın mı gııızzzzzzz ne ka beceriklisin sen yawwwwwwww
kız soteyı gelınce yapcam sıcak sıcak
dıgerlerı de hazırladım ıste kabakta dunden kalmıstı hepsı er dklık yemekler kız basıtcıyım ben

yok be bqacım nerde sadece direksiyona el sürmüşlüğüm var.neyse öğrenccez bi şekilde çok hırs yaptım bu sene istiyom bakalım... sen naptın kocanla durum ne, hala anasına mı inanıyor

öğren cnm öğren
ben napayım gündüz ablası bende gördüm telde demiş üstüne gitme demiş
bende öyle olunca anlettım herşeyi
kızdı bende ona kızdım konuşmuyoz

öğren cnm öğren

barışırsınız boşver, takılma basit bi konuyu ailecek ne kadar büyütmüşler pes yaaa. hangi mantık yani. bir kaç gün geçsin unutursunuz. kayananyı ne yapmalı.... kaynar kazana atmalı mı? atmama lı mıı?

atıp yakmalı
bende ona kızdım yaniiionlarada kı<dım eşimede kızdım
ben daha konuşmam onlarla

nereye yolliyim yedim bile :86:

öğren cnm öğren

acaba otursan bi mektup yazsan tane tane yazsan tekrar olanları eşinin yanına bıraksan konuşmak değilde yazmak sanki bazen daha çok yarıyo ne dersin bulutum :126:

Acaba otursan bi mektup yazsan tane tane yazsan tekrar olanları eşinin yanına bıraksan konuşmak değilde yazmak sanki bazen daha çok yarıyo ne dersin bulutum :126:
ewet mektup daha mantıklı soz ucar yazı kalır. Bnde kullanıom o yontemı zamn zamn

acaba otursan bi mektup yazsan tane tane yazsan tekrar olanları eşinin yanına bıraksan konuşmak değilde yazmak sanki bazen daha çok yarıyo ne dersin bulutum :126:

ölemi yapsam acaba
kendimede yediremiyorum yaaaa

oturdun tek başına yidin haaaa. iyi mademmmmm afiyet olsun. nereye yoluyacan evime tabisiiiiiii.hemi de apsylen. gelmedi mi kocan hala, bu arada kaynanan geliyo mu

ölemi yapsam acaba
kendimede yediremiyorum yaaaa

haklısın davanda ama yumuşakca o gün olanları o an hissettiğin o paniği açıkca en ayrıntısına kadar anlat aynen bize anlattığın gibi belki annesi çok bunalttı adamı o da sıkışmış hissetti kendini yaz bence bişey kaybetmezsin tatlı sitemde et sakın ağır konuşma bu olayda nasıl hareket etmeliydi sence onu yaz ablasına annesine yansıtmasının seni nasıl kırdığını incittiğini onu çok sevdiğini ama art niyetin olmadığını annesine saygı duyduğunu vs.. hem deki sen beni tanımıyo musun ben çirkef birimiydim yalan söyliyim annenin yüzüne kapatayım çok darıldım sana de acık acitasyona girer bu erkekler dayanamaz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…