" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

sabah sabah ne yiyoooon

7511 im biliyon mu akşam eve gittim

kaynanam lahana sarması yapmışş

içimin yağları eridi :)))

ohh sefam olsun

oh oh afiyet olsun vallahı

kız ne düşünceli kaynanan var senin

günaydın güzel kadınlaarr

benim kaynanam da aklına eserse eh binde bir zaten 1 kere yemişimdir lahana sarmasını ama beğenmedim onun dışında acayip marifeetli çok güzel yoğurt mayalar yemek yapar hele su böreği meşhudur ... sıcacık üzeri tereyağlı .. geçen kış gittim gündüz yanına nişanlıyken bisküvi ikram ediyodu ay yapamadım edemedim halbuki kek mek kurabiye alasını yapar.. ben yapıp götürüyodum..oturup bana karadenizlilerin yöresel yemeklerini anlatıyodu .... bende mi öle yapsam daya bisküvi mantıyı anlat

alacam elime bi sopa büyüğüm demiycem girişecem sana ... sen madem kafana göre takılcan bacım bize niye soruyon napayım diyee ?

sen herif gibi adama diklene diklene bu hale gelmiş olaylar .. azcık bi sakin ol bacım yaa ..

ben sana ne dedim en son ? bişey sorarsa 1-2 kelimeyle cevaplayacaksın onun dışında sessiz olacaksın..

sana akşam ne giycen mi dedi ? ' bilmiyorum ki..yada bakıcam bişeyler ...' ortadan konuşacaksın ...

sen de kocaa o da koca sizin evin hanımı kim bacım ? bak böyle cevap verseydin akşam eve gider giyinirdin sessizce ne istiyosan ... yada sana pantolon giyseydin mi dedi o gün sıkıp dişini giyerdin bak adam nasıl indiriyo yelkenleri

ya bacım bende herif gibi te bugüne kadar nişanlıykende flört ederkende evlenincede dövüşürdüm kocamla hiçde iyi olmazdı...

eşim demiştiki erkekler kendini güçlü hissetmek ister sen koca ben koca herif aldım ben heriif ....

çok fevri davranıyosun derinim çok..hırs yaptı sende bu msn kavgası ah bizi dinlesene..

.............................. pardon.................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar herkese gunaydın.....

lacıvert elbıse altına fusya gercekten cok guzel de.. nerden bulacak sımdı rugan fusya ayakkabı ve kemer de... beyaz da guzel gıder lacıvertle.....

beyaz kemer lacıvert elbıse beyaz ayakkabı sçlar dalgalı masalı.... ve eller de french..... süper süper....

kızlar sıze bır sır vereyım mı......

ama gulmece yok tamam mıııı..... epilasyona randevu aldımmmm....:26::26::26::26:

nazapım günaydın canım;

ya bu mevzu yüzünden eşiyle tartıştı derin

sanırım bunun da önemi kalmadı

kız kaynanan nasıl oldu

nazapım günaydın canım;

ya bu mevzu yüzünden eşiyle tartıştı derin

sanırım bunun da önemi kalmadı

kız kaynanan nasıl oldu

nası yaniiiii

aaaa...... üzüldüm bak....

kaynana ne ala... kapıda kaldık dun kaynanamla ben anahtarı ıcerde unuttum da

sora pencereyı tekmeledım ama baya tekmeledım acıldıııııı.......

Son düzenleyen: Moderatör:
bılmıom bn herkesın elınden yıyemıom

benim elimden yii bacımmm

ben yiyorum ama bana yapmıyo benimki
beceriksiz mi kıı:44:

seni görünce hep yemek geliyor aklıma budum niyeküne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…