haklısın davanda ama yumuşakca o gün olanları o an hissettiğin o paniği açıkca en ayrıntısına kadar anlat aynen bize anlattığın gibi belki annesi çok bunalttı adamı o da sıkışmış hissetti kendini yaz bence bişey kaybetmezsin tatlı sitemde et sakın ağır konuşma bu olayda nasıl hareket etmeliydi sence onu yaz ablasına annesine yansıtmasının seni nasıl kırdığını incittiğini onu çok sevdiğini ama art niyetin olmadığını annesine saygı duyduğunu vs.. hem deki sen beni tanımıyo musun ben çirkef birimiydim yalan söyliyim annenin yüzüne kapatayım çok darıldım sana de acık acitasyona girer bu erkekler dayanamaz ...
ahaha kocamı yedrdım yatrdım bndende herkese gunaydınsabah geleceklere günaydıııınn şimdideeen
uykum geldi kociş kızları tarıyo tüylerini pudralıyo bende bekliyom
iyi geceler gı çoktan yatmışsınızdır hatta terranın pireleri kolbastı oynuyolardır şimdi :83:
haydi allah yardımcın olsun canımcımmm
bu arada o kırmızı lahanayı tuzlayıp şişeye koyuyon ne oluyo sonra nasıl kullanıyon bende yapayım
bacılarrrr günaydın.... bulutolsam neler oldu akşam anlatsana...aklım hep sendeydi dün valla....
günaydın cnm günaydın,
işte çıktık arabada ben bişey demedim oda konuşmadı.
Diyet yapıyo bu ara bişey yemicem dedi
sonra baktım uyumuş
aradan biraz zaman geçti kalktı bilgisayarda oyun oynadı ve tek kelime etmeden de sabah kalkıp işe geldik
haberler sende yani cnm bende bi durum yok
bacılarrrr günaydın.... bulutolsam neler oldu akşam anlatsana...aklım hep sendeydi dün valla....
günaydın cnm günaydın,
işte çıktık arabada ben bişey demedim oda konuşmadı.
diyet yapıyo bu ara bişey yemicem dedi
sonra baktım uyumuş
aradan biraz zaman geçti kalktı bilgisayarda oyun oynadı ve tek kelime etmeden de sabah kalkıp işe geldik
haberler sende yani cnm bende bi durum yok
Marlcikmanleım yerlerde
ama yıkılmadım ayaktayım
sabah sabah ne yiyoooon
7511 im biliyon mu akşam eve gittim
kaynanam lahana sarması yapmışş
içimin yağları eridi :)))
ohh sefam olsun
kafaltı ettım ya
kızzz yarasın ıcın temzmıs valla yeseydın bol boll
afıyet olsnn
aman kaynanamn yaptgı hec bısı yemem ben:)sabahta sıcacık gözleme yapmış....:)))))
ama bu akşam için umudum yok çünkü ben yemeğimi yaptım
valla geçen haftadan pırasam vardı onu yaptım...
off yağmur yağıyorrr çooook
içim gararduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?