BU GECE YINE YALNIZIM GIZLAR :s SIZ GDINCEK UTU YAPIM BARI:/
yok gı lazım olana dokanmam
bende ütü yapıcam bu akşam hiçte sevmiyorum ama napalım
yok gı lazım olana dokanmam
kalıcı hasar wermez gı :)bende ütü yapıcam bu akşam hiçte sevmiyorum ama napalım
benimde çok ütüm var
ilk önce gocamı düzleyeceeeem
ms bıbı ızgara ohh olsada yısembas ütüyü üzerine
bnde onu dsunuyodm nerde bu hatun kısılık duruuuuuuuuuuuuuuu nerdesın gızkız bu durubulut hatunu nirdee:26:
Anam terram sıkma canını olur öyle şeyler hem o da o çocuğun babasıı sen ses çıkarmasan belki adam akşam çocuğun gönlünü alacaktı.. Hem bırak sen fazla düşme üstüne seni anlıyom kıyamıyosun ama biraz sert yetişsin erkek çocuk yaa sonuçta babası yicek değilya canavar mı adam ...
ms bıbı ızgara ohh olsada yısem
kız bu durubulut hatunu nirdee:26:
Anam terram sıkma canını olur öyle şeyler hem o da o çocuğun babasıı sen ses çıkarmasan belki adam akşam çocuğun gönlünü alacaktı.. Hem bırak sen fazla düşme üstüne seni anlıyom kıyamıyosun ama biraz sert yetişsin erkek çocuk yaa sonuçta babası yicek değilya canavar mı adam ...
tukanı valla cuma acarım sanırım tadılat sonrası bı temızlık lazm tabı offTükkanı kaç gün sonra açıyon
Ben yicem bu akşam internetten sipariş etiğim bişey vardı o geldi denemek lazım ama dimi
banlandımıkı loduruya mesaj atmak istedim gutusu dolu
çok özledim duru garısını ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
duru yuvana dön bacımmmmmmmm
bide sen etme bu bacına
tukanı valla cuma acarım sanırım tadılat sonrası bı temızlık lazm tabı off
kac gun kaldı 1 2 3 az kaldı:)
gı ne aldın gı banada goster bnde alım
banlandımıkı lo
gercı hanım hanımcıktık bızım durumuz ama noldukı kurtmu yıdı onu yoksam baska topıkleremı alıstı yoksa :/
banlandımıkı lo
gercı hanım hanımcıktık bızım durumuz ama noldukı kurtmu yıdı onu yoksam baska topıkleremı alıstı yoksa :/
bısı olumukı ) bana maıl atsana ayy heycan yaptım bayılırım gırmızı seylerekırmızı seksü bişeyde buraya koymalımıyım resmini bilemedim şimdi
banlamasınlar beni soraaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?