" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

sırf oglun ıcınse 1 dk durma terra
oda dengesz olur o ortamda ıyılıgını ıstrken kotuluk edersın
gercekten guzel bı kadınsın
bnce sewmıosan ve sırf oglun ıcın duruosan
yaslanmadan bırak git
belkı yenıden ewlenırsın mutlu olursn

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum
terram tatlı kadınım sıkma canını herşey olacağına verır. senden daha önemlisi de yok
kimsenin seni üzmesine izin verme

cnm yaa bunları okuyunca inan çok üzülüyorum sen bunların hiç birini hak etmiyosun ama canım eşininde bence bazı problemleri var yani diyosun ya hani dengesiz diye boşanmak en son düşüneceğin şey olmalı sonuçta atlatılacak şeyler ve sende biliyosun ki eşin seni seviyor canım.onu yönlendirmeye çalış sürekli hediyeler al yumuşat kalbini ne seviyosa onu yap biliyorum sen bunları yaşarken onun için bişeyler yapmak zor olacak ama yapmalısın oğlun için..
çabal canım sabret ve biraz daha çabala ...
bugünden başla o senn kalbni kırdıkça sen ona tam tersi tepki ver ufakta olsa bişey al ona yada yaptığın bi yemeğin üstüne not yaz aşkım kırdın beni ama ben seni genede çok seviyorum gibi mesela sonra ayrılma hiç omzundan yat kızsa bile kes sesni de devam et keyfne bu adamı ancak sevgyle yola getrrsn cnm

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum
terram tatlı kadınım sıkma canını herşey olacağına verır. senden daha önemlisi de yok
kimsenin seni üzmesine izin verme

sağol canım benim

zehırlendık oh

canm bnmm ya allhım hayırlı kapılar acsın sana nolur dua et bol bol

amin canımmm

eeee menülerde ne var ne yoook

canım benim sağol

yazdıklarını okudum

sevgiyle diyorsunda o sevgi bitmek üzere korkum bu:26:

sonra gelip sarılıyor karıcım diye

bu dengesizliği artık sıkıyor beni

sizlerle dertleşiyorum işte rahatlıyorum..

sevgin bitmek üzere değil cnm şuanda bunu hissediyosun çünkü nefret ettiğini hissetmek istiyosun ama bunu yapma cnm benm zor değil ki eşin o senn onun yannda sen senin yannda o olacak ayrılsn nolck cnm düşünsene bi oğlun var onu görmeden bi gün geçireblr msn yada oğlun yanındayken babasını özlediğinde diğer çocuklara imrendiğinde ne yapacksın bunlar hiç kolay şeyler değil sen annesin ve anne olarak üstüne düşenden fazlasını yapmak zorundasın canım ki bak eşinde geliyo sarılıyo sana onunla öyle olduğu zamanlar konuşmayı dene bide ama dediklerimide yap lütfen merk edyrm bişeyler değişecek mi

Son düzenleme:

CANIM BENİM ÇOOK SAĞOL İYİKİ VARSIN YAPICAM OĞLUM İÇİN HER KILIĞA GİRERİM

pilavın üstüne karaa biberle not yazsana seni seviyorum diye

hahahahahahaha
SENİ ÖLDÜRMEK İSTİYORUM YAZSAM

hahah ateşli aşk olur

NE AŞK AMA PARÇALI BULUTLU

şekerler ben geldim nasılsınız

ABLAM BENİM BE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…