" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ben seni çok iyi anlıyorum kendi eşimle böyle bir sorun yaşamadım ama böyle bir evde yaşadım aynen dediğin gibi gidersen çocukları göremezsin falanda filanda aynı şeyler aynı laflar kadında çocuklarına bakabilecek güçteydi ama eşi dengesizdi beni rahat bırakacağını bilsem 1 dk durmam derdi... ama mecubur çocukları büyüyene kadar katlandı ve terketti eşide pişman oldu yalvar yakar geri döndürdü evine şimdi eskisi kadar esip gürlemesede çokta iyide sayılmaz kadın psikoloğa gitmeye başladı başka türlü bu tip insanlar çekilmez...ALLAH eşine akıl fikir versin sanada sabır inşallah sabrının mukafatını alırsın

mümkündür
kuaforede gdesın gelebılır her an sacını sarı yapabılıten yuksek

yapma yaa sarı bana yakışmıyo gıı

zamanını bekliyorum bende
elime düştüğü vakit inletmezsem namerttim

Insanım ben ya insan
onun tapulu malı değilimki

ahhh ona ayrılık acısı yaşatmak için neler yapmazdım ama evladıma şükretsin

sanmasınki onun için katlanıyorum

annelik böyle birşeymiş işte

işte ANNELİK ona dua etsin yoksa görürdü anyayı konyayı inşallah birgün pişman olduğunuda görürsün

ay cok acıktım ya

bende canımın içisi canım içli köfte istiyo
budu kesin biliyodur:44:

işte annelik ona dua etsin yoksa görürdü anyayı konyayı inşallah birgün pişman olduğunuda görürsün

evet inan beni mutlu edecek tek şey onu çaresiz ve pişman görmek

o gün varya bir tekmede ben vurmazsam

bende canımın içisi canım içli köfte istiyo
budu kesin biliyodur:44:

evet inan beni mutlu edecek tek şey onu çaresiz ve pişman görmek

o gün varya bir tekmede ben vurmazsam

inşallah canım inşallah gönlünün istediğini RABBİM aradan şerri kaldırarak versin
benimde nezamandır canım istiyor içli köfte bak aklıma geldi yine

terraam canım benim ben seni bugün çok ihmal ettim sen neler yaşamışsın öyle ...

sen çok iyi bir annesin çok iyi bir eşsin en önemlisi çook iyi bir insansın tamam mı .. ama malesef insanlar bazen hakettiğini yaşayamıyor buda allahın bize imtihanı diyelim ... bu da senin imtihanın allaha çok dua et , yanlız dua ederken sabır değil allahım bana selamet ver demek gerekirmiş çünkü biz sabır istedikçe yaratan önce daha çok sıkıntı verir sonrada sabrını verirmiş .. biraz sabretmen lazım biliyorum söylemesi kolay ..

eşinin işiyle ilgili sorunlarını fazlasıyla sana yansıtıyo olabilir ya da hakikaten tiroid yada şekerden dolayı sinir yapabilir ..

hakikaten pişman olup sana sarıldımı desene aşkım bana niye sürekli annenin evine git diyosun ben çok kırılıyorum de...

yada buldum terram yarın güzel bir mektp yazıcaksın eşine akşam iş çantasının varsa laptopunun arasına sıkıştıracaksın .. duygularını yazacaksın ...

ve işte budu..........

huhu kimler var ben geldim bi kaç gündür gelemiyorum nasılsınız hepiciniz ne var ne yok kızlar iyisinizdir inş. acyip başım ağrıyo uyuyamıyorum bu migren beni delirticek yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…