mümkündürAlışveriş yapasım var
niyeki acaba
mutsuzum diye mi:44:
dedim ya kocalarınızın kıymetini bilin kızlar
bide böle yaşamak var Allah korusun
şimdi eşleriniz yavaş diye yaşadıklarımı anlamıyor olabilirsiniz
korkularım size tuhaf gelebilir
ancak sağlıklı düşünemeyen ve normal davranmayan bir dengesizle yaşayanlar bilir ancak yaşadıklarımı
herşey göründüğü gibi kolay değil
korku evet ama ne için..yaşamayan bilemez...
mümkündür
kuaforede gdesın gelebılır her an sacını sarı yapabılıten yuksek
ben seni çok iyi anlıyorum kendi eşimle böyle bir sorun yaşamadım ama böyle bir evde yaşadım aynen dediğin gibi gidersen çocukları göremezsin falanda filanda aynı şeyler aynı laflar kadında çocuklarına bakabilecek güçteydi ama eşi dengesizdi beni rahat bırakacağını bilsem 1 dk durmam derdi... Ama mecubur çocukları büyüyene kadar katlandı ve terketti eşide pişman oldu yalvar yakar geri döndürdü evine şimdi eskisi kadar esip gürlemesede çokta iyide sayılmaz kadın psikoloğa gitmeye başladı başka türlü bu tip insanlar çekilmez...allah eşine akıl fikir versin sanada sabır inşallah sabrının mukafatını alırsın
yapma yaa sarı bana yakışmıyo gıı
zamanını bekliyorum bende
elime düştüğü vakit inletmezsem namerttim
Insanım ben ya insan
onun tapulu malı değilimki
ahhh ona ayrılık acısı yaşatmak için neler yapmazdım ama evladıma şükretsin
sanmasınki onun için katlanıyorum
annelik böyle birşeymiş işte
ay cok acıktım ya
işte annelik ona dua etsin yoksa görürdü anyayı konyayı inşallah birgün pişman olduğunuda görürsün
Ben oğluma oyuncak almaya gidiyommm
Belkim acık huzur bulurum
CANIM BENİM ÇOOK SAĞOL İYİKİ VARSIN YAPICAM OĞLUM İÇİN HER KILIĞA GİRERİM
hahahahahahaha
SENİ ÖLDÜRMEK İSTİYORUM YAZSAM
Gircen tabi güzelm kim için yaşıyoruz ki allah aşkına ben hiç diyemedim şuana kadar kendim için varım diye ..oğlum eşim ailem..
ve onlar içinde elinden gelenin fazlasını yapmak için en uygun zaman cnmcm ..
bende canımın içisi canım içli köfte istiyo
budu kesin biliyodur:44:
evet inan beni mutlu edecek tek şey onu çaresiz ve pişman görmek
o gün varya bir tekmede ben vurmazsam
ve işte budu..........terraam canım benim ben seni bugün çok ihmal ettim sen neler yaşamışsın öyle ...
sen çok iyi bir annesin çok iyi bir eşsin en önemlisi çook iyi bir insansın tamam mı .. ama malesef insanlar bazen hakettiğini yaşayamıyor buda allahın bize imtihanı diyelim ... bu da senin imtihanın allaha çok dua et , yanlız dua ederken sabır değil allahım bana selamet ver demek gerekirmiş çünkü biz sabır istedikçe yaratan önce daha çok sıkıntı verir sonrada sabrını verirmiş .. biraz sabretmen lazım biliyorum söylemesi kolay ..
eşinin işiyle ilgili sorunlarını fazlasıyla sana yansıtıyo olabilir ya da hakikaten tiroid yada şekerden dolayı sinir yapabilir ..
hakikaten pişman olup sana sarıldımı desene aşkım bana niye sürekli annenin evine git diyosun ben çok kırılıyorum de...
yada buldum terram yarın güzel bir mektp yazıcaksın eşine akşam iş çantasının varsa laptopunun arasına sıkıştıracaksın .. duygularını yazacaksın ...
CANIM BENİM ÇOOK SAĞOL İYİKİ VARSIN YAPICAM OĞLUM İÇİN HER KILIĞA GİRERİM
hahahahahahaha
SENİ ÖLDÜRMEK İSTİYORUM YAZSAM
Gircen tabi güzelm kim için yaşıyoruz ki allah aşkına ben hiç diyemedim şuana kadar kendim için varım diye ..oğlum eşim ailem..
ve onlar içinde elinden gelenin fazlasını yapmak için en uygun zaman cnmcm ..
canım benim haklısın çok sağol
söz konusu oğlumsa herşeye değer
çok canım istiyor yaaaaaainşallah canım inşallah gönlünün istediğini RABBİM aradan şerri kaldırarak versin
benimde nezamandır canım istiyor içli köfte bak aklıma geldi yine
canım budum benimterraam canım benim ben seni bugün çok ihmal ettim sen neler yaşamışsın öyle ...
sen çok iyi bir annesin çok iyi bir eşsin en önemlisi çook iyi bir insansın tamam mı .. ama malesef insanlar bazen hakettiğini yaşayamıyor buda allahın bize imtihanı diyelim ... bu da senin imtihanın allaha çok dua et , yanlız dua ederken sabır değil allahım bana selamet ver demek gerekirmiş çünkü biz sabır istedikçe yaratan önce daha çok sıkıntı verir sonrada sabrını verirmiş .. biraz sabretmen lazım biliyorum söylemesi kolay ..
eşinin işiyle ilgili sorunlarını fazlasıyla sana yansıtıyo olabilir ya da hakikaten tiroid yada şekerden dolayı sinir yapabilir ..
hakikaten pişman olup sana sarıldımı desene aşkım bana niye sürekli annenin evine git diyosun ben çok kırılıyorum de...
yada buldum terram yarın güzel bir mektp yazıcaksın eşine akşam iş çantasının varsa laptopunun arasına sıkıştıracaksın .. duygularını yazacaksın ...
rahatlattın beni sağol canım..
selam naber kııı:44:huhu kimler var ben geldim bi kaç gündür gelemiyorum nasılsınız hepiciniz ne var ne yok kızlar iyisinizdir inş. acyip başım ağrıyo uyuyamıyorum bu migren beni delirticek yaa
canımcım günaydın nasıl oldun?kızlarrr hepiciğinize günaydınlarrrrr...öpüyorum hepiniziii:)
20 :))))))))))))))))))))))))))))))))
günaydınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?