" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

o kaaaa kötü yani

Biri senin için şey dediydi:44::44:

ım kım şey

banyodan çıkmassan hasta olursun tabi dediydi

heheheeeyyy bi ara öle bişiler okur gbi oldum ma taakatim yoktu cevap neyim veremedim...:)))))) olabilir valla belki de ondandr ama fena üşüttüğüm kesin....etlerme biri çimdik atıo sanki

günaydın güzel kadınlaaarr

geçmiş olsun derin bol bol meyve ye böyle önüne koy ne varsa elma portakal mandalina kivi ye özellikle elma boğazlarına iyi gelir daha çabuk iyileşirsin

terram nasılsın bugün gulüüüm canım arkadaşııım ablaaam minnoşuum oy oyy kıyamam kız ben sana nasıl kıyıyolar seni üzmeye ya fındık kurdu gibi kadınsın tatlı matlı :26:

sevgi abla çok geçmiş olsun üzüldüm ya kıyamam

7511 gı sen nasılsın

kıızzz bacııı maşallah bi çırpıda yetişmişsin yne herkese:)))))))))))ne edyon telaşın bttimi yarına hazır mısın bakem

kıızzz bacııı maşallah bi çırpıda yetişmişsin yne herkese:)))))))))))ne edyon telaşın bttimi yarına hazır mısın bakem

ay napıyım kaç gündür düzgün yazamıyom .. valla hazırım bacım zaten belli değil gelecekleride yani eşim belli olmaz yola üşenirler belki diyo şuan k.validemdeler

sağolun kızlar bebiş diş çıkarıyor sanırım ateşi düşmüyor çok mızmız az sonra dr gidicez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…