Bugün biraz daha iyiyim canım ama sesimi kimse duymak bile istemiyo:)))))))))))))))))
o kaaaa kötü yani
Biri senin için şey dediydi:44::44:
ım kım şey
banyodan çıkmassan hasta olursun tabi dediydi
heheheeeyyy bi ara öle bişiler okur gbi oldum ma taakatim yoktu cevap neyim veremedim...:)))))) olabilir valla belki de ondandr ama fena üşüttüğüm kesin....etlerme biri çimdik atıo sanki
aman prensesi kollada
yok yok 2 gecedir babannede kalıo fazla sırnasamıoz(((
uyy iyi kalıyo ne güzel kaç yaşındaydı güzellik
5 yaşında ve ilk kez kalıyor canım...ama büyüdü ya oonadan heralde annecim sen hastasın yaa ben babannemde kalym sende yat uyu dedi:))))))))))))
oyy ne aklı başında kıı
gunaydın kızlar nabersınız
nolsun ıste ıyı yuvarlanıp gdıoziii fıstık senden naber?????
gunaydıınnnnnnnnngünaydınnnnnnnn
gecmıs olsun ınsallh onmlı bısı deıldır yanasılsınız kızlar ben çok gelemiyorum bebişim çok hasta huysuz çok yoruyor beni
günaydın güzel kadınlaaarr
geçmiş olsun derin bol bol meyve ye böyle önüne koy ne varsa elma portakal mandalina kivi ye özellikle elma boğazlarına iyi gelir daha çabuk iyileşirsin
terram nasılsın bugün gulüüümcanım arkadaşııım ablaaam minnoşuum oy oyy kıyamam kız ben sana nasıl kıyıyolar seni üzmeye ya fındık kurdu gibi kadınsın tatlı matlı :26:
sevgi abla çok geçmiş olsun üzüldüm ya kıyamam
7511 gı sen nasılsın
kıızzz bacııı maşallah bi çırpıda yetişmişsin yne herkese:)))))))))))ne edyon telaşın bttimi yarına hazır mısın bakem
inşallh gelmezleray napıyım kaç gündür düzgün yazamıyom .. valla hazırım bacım zaten belli değil gelecekleride yani eşim belli olmaz yola üşenirler belki diyo şuan k.validemdeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?