kız supurgeyle oluyosa sukret vallakoltuğu hergün süpürüyorum kan ter içinde
allahtan tarçın kocaman oldu yerde oturuyo yatıyo yavruyken koltuğa alıyoduk rodinin dökülmüyo koltuklara
kız akşam gülse birselin dizisini izledin mi
ya ben seye cok guldum ısımlerı dahha orenemedımde salak bısı warya sakallı sıdıkanınn ogluzor çıkıyo ama olduğu kadar bıktım iki günde bir eşime şikayet ediyorum adam bunaldı valla
bende severim gı avrupa yakasından sonra dört gözle bekledim güzeldi dimi fena değildi
ay ne uyuz bısı ohıı evet o çocuk çok güzel rol yapmış acayip uymuş o role bende çok güldüm hani sürekli uyku muhabbeti bide sıdıkanın kocasıda güzel tipleme olmuş yani diğer dizilerden farklı en azından avrupa yakasının şlk bölümünde de insanlar alışamamışlardı zaten değişik gelmişti şimdi millet eleştirmiş tv yorumcuları falan o beyazın eski sevgilisinide tuttum ben komikti
onu ılk kez goruom ben dızı ızlemedıgım ıcın sadce umutsz ew kadınlarını ızlıyom onuda turk dızısı olmadıgı ıcınay evet ya o sahne çok komiktiadamın metresi dimi evet ya zaten ben o kızı çok seviyom irem sak..
heee gecen yaz ben ewe gırmıoduk kı ah ah i cıkısı gece ler kadar esımle dısardaydık ..bi dizi vardı ya atvde geçen yaz ceyda düvenci falanda vardı o dizide oynuyolardı sit com adını unuttum bişey ailesiydi... o diziden biliyodum çok komikti o dizide ondan sonra dikkatimi çekti 5 er 5 er vardı atvde tiyatro orda da oynuyodu
anam zarrlı bısı demekkıyok ben öyle bişey duymadım hiç anam sadece hamileler içmemeli adaçayı düşük yaparmış takvim arkasında okumuştum seneler önce unutmadım o dediğini bilmiom
bnde dıom nereye kayboldu bu kız borekmı yapcen yoksammmterram evine gitmiştir
7511 im ıspanaklarımı yıkadım geldim tek tek yıkadım yaw öyle bi çamurluyduki
yawrun bı tuttramadık ben gelıom sen gdıon bn gdıom sen gelıonyok anam yemeğini yapmıştım çok güzel olmuştu hepsini yedik kocamla
terra bugün pek yazmadıelektiriği kesik olabilir istanbulda bazı yerlerde kesikmiş
bizim sitede bugün beyaza büründü çocuklar dışardaydıbursada bembeyaz yani
yok anam yemeğini yapmıştım çok güzel olmuştu hepsini yedik kocamla
terra bugün pek yazmadıelektiriği kesik olabilir istanbulda bazı yerlerde kesikmiş
bizim sitede bugün beyaza büründü çocuklar dışardaydıbursada bembeyaz yani
neden yanlızsın kuzucum:44: goncan nerde:44:yawrun bı tuttramadık ben gelıom sen gdıon bn gdıom sen gelıon
ben bugunde yalnızım herkese gunaydın
merhaba fıstıklar iyi pazarlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?