" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

koltuğu hergün süpürüyorum kan ter içinde

allahtan tarçın kocaman oldu yerde oturuyo yatıyo yavruyken koltuğa alıyoduk rodinin dökülmüyo koltuklara

kız akşam gülse birselin dizisini izledin mi

koltuğu hergün süpürüyorum kan ter içinde

allahtan tarçın kocaman oldu yerde oturuyo yatıyo yavruyken koltuğa alıyoduk rodinin dökülmüyo koltuklara

kız akşam gülse birselin dizisini izledin mi
kız supurgeyle oluyosa sukret valla

ızledım ızlemezmıyım gulse bırselı cok sewerım

zor çıkıyo ama olduğu kadar bıktım iki günde bir eşime şikayet ediyorum adam bunaldı valla

bende severim gı avrupa yakasından sonra dört gözle bekledim güzeldi dimi fena değildi

zor çıkıyo ama olduğu kadar bıktım iki günde bir eşime şikayet ediyorum adam bunaldı valla

bende severim gı avrupa yakasından sonra dört gözle bekledim güzeldi dimi fena değildi
ya ben seye cok guldum ısımlerı dahha orenemedımde salak bısı warya sakallı sıdıkanınn oglu

daha yenı ya tam otrmadı ama guzel fena degıl yanı ızlenebılır bısı en azndn

hıı evet o çocuk çok güzel rol yapmış acayip uymuş o role bende çok güldüm hani sürekli uyku muhabbeti bide sıdıkanın kocasıda güzel tipleme olmuş yani diğer dizilerden farklı en azından avrupa yakasının şlk bölümünde de insanlar alışamamışlardı zaten değişik gelmişti şimdi millet eleştirmiş tv yorumcuları falan o beyazın eski sevgilisinide tuttum ben komikti

ay ne uyuz bısı o
bıde kızıl savlı o... varya oda ıyı

kız o sakllı cocuk bole balkonda muzk dınlıodu ya azı acık yamulmus mal gbı bole

bıde denıze dıo ya opuselımmı ahahah

ay evet ya o sahne çok komikti adamın metresi dimi evet ya zaten ben o kızı çok seviyom irem sak..

bi dizi vardı ya atvde geçen yaz ceyda düvenci falanda vardı o dizide oynuyolardı sit com adını unuttum bişey ailesiydi... o diziden biliyodum çok komikti o dizide ondan sonra dikkatimi çekti 5 er 5 er vardı atvde tiyatro orda da oynuyodu

heee gecen yaz ben ewe gırmıoduk kı ah ah i cıkısı gece ler kadar esımle dısardaydık ..

kız sen bılırsn bısı sorcam
ada cayı almıstık gecen sona burda okudum östorejen varmıs ıcınde gogus byutuomus dogrumu

yok ben öyle bişey duymadım hiç anam sadece hamileler içmemeli adaçayı düşük yaparmış takvim arkasında okumuştum seneler önce unutmadım o dediğini bilmiom

terram evine gitmiştir

7511 im ıspanaklarımı yıkadım geldim tek tek yıkadım yaw öyle bi çamurluyduki

yok anam yemeğini yapmıştım çok güzel olmuştu hepsini yedik kocamla

terra bugün pek yazmadı elektiriği kesik olabilir istanbulda bazı yerlerde kesikmiş

bizim sitede bugün beyaza büründü çocuklar dışardaydı bursada bembeyaz yani

yawrun bı tuttramadık ben gelıom sen gdıon bn gdıom sen gelıon

ben bugunde yalnızım herkese gunaydın

yes canımın içi elektürük gittiydi
budum benim ya canım

yawrun bı tuttramadık ben gelıom sen gdıon bn gdıom sen gelıon

ben bugunde yalnızım herkese gunaydın
neden yanlızsın kuzucum:44: goncan nerde:44:

merhaba fıstıklar iyi pazarlarrrrrr

ablam iyi pazartesiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…