" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

hadım edelim hadım edelim nooooooollluuur.......
ucu bize dokanırrrrrrrrrr olmaz

amin terram önce yuvalarımıza huzur versin,selamet versin, ah bilsek ne yapmamız gerekiyor bu gocalara da yapsak da bizde kurtulsak. 7511 nesi var gı merak ettim şimdi. hepimiz keliz ilaç yok

bişey bulmamız lazım düşünelim kııı illaki buluruz:44:

bence keselim ellerine verelim ibreti alem için de görsünler bakalım anya ve konyayı

neyi veriyon kı eline delüüüüüüüüüüüüüüüüü

töbeler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nereye gitti bu gacılar yaaaaaaaaa

derin kafanı uzatıp kaçıyon sen yaaa

ne işler çeviriyon

gelen gidiyor valla, ben işi gücü bıraktım bugün biraz yazışalım dedim, bi sen varsın , iyi ki de varsın, hepsi kayıpta, gııı 7511 nesi var.

gelen gidiyor valla, ben işi gücü bıraktım bugün biraz yazışalım dedim, bi sen varsın , iyi ki de varsın, hepsi kayıpta, gııı 7511 nesi var.

üzgün canım ya sıkıntıları var
gelsinde anlatır belki
onu merak ediyorum ben
ahh be durum hayat ne zor

bebişi uyutamadım benle boğuşuyor arada size bakayım dedim naparsınız

ablaaaaaaaam

Duru bana yazmıssn 10 dk seyıne takıldım sanada anlatım maılden hepınız canmsınız merak etmeyın.

okey, ne olduğunu bilmiyom ama çok üzülme diyorum herşey geçiyor be 7511im hepimizde ayrı ayrı sorunlar, inşallah birgünde mutluluk haberlerimiz paylaşırız.

Hepinizden allah razı olsun. Sayenızde sabahkı gıbı degılım duruldum. Ben en cok kendı ettığıme uzuluyorum. Insanı en sewdığı öldürürmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…