" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

bılmıormkı mal gıbıyım.aglayamıorm artık. Ole duruyom

geçecek evet, allaha sığın canım deki benim büyük bi derdim yok büyük bi allahım var de,her gece dua et. bak gör herşey zamanla düzelcek, bide bu ay kaza bela ayıymış, birine sadaka ver üç kuruşta olsa canım üzülme demek istemiyom , üzüleceksin elbet ama çok yıpratma kendini. su akıp yolunu bulacak

Hepinizden allah razı olsun. Sayenızde sabahkı gıbı degılım duruldum. Ben en cok kendı ettığıme uzuluyorum. Insanı en sewdığı öldürürmüş.

üzülüyosun evet, ama söyledin ağzından çıktı bi kere yapacak bişey yok o ana dönemeyeceğiz o yüzden- şu dakkadan itibaren herşey sende bitiyor, daha çok yanında olacaksın, daha destekleyici sözlerle tamam mı canım

sayenızde bnde hatamn daha cok farkına vardım
kaza bela ayı dıye duynustun bısı. Dogrumu acaba. Allah korusun.

sayenızde bnde hatamn daha cok farkına vardım
kaza bela ayı dıye duynustun bısı. Dogrumu acaba. Allah korusun.

evet canım bende bugün duydum kaz bela ayı diye, eşim iki gün üstüste kaza atlattı allahtan bişey olmadı, ihtiyacı olan birine sadaka vercem hemen. sende sadaka ver birine, bir lirada olsa ver.

evet canım bende bugün duydum kaz bela ayı diye, eşim iki gün üstüste kaza atlattı allahtan bişey olmadı, ihtiyacı olan birine sadaka vercem hemen. sende sadaka ver birine, bir lirada olsa ver.

bunu hiç bilmiyodum

eşim kazayla mı baktı acaba ayıp şeylere:44:

off şaka yaptım sinirim bozuk

kızlar ben çıkıyom kuzum uyandı artık onunla ilgilencem. terra gııı msj bekliyom haaaaa.
7511 geçecek bunlarda sen sağlam dur herşey bizim için. tam destek. öpüyom hepinizi.

evet canım bende bugün duydum kaz bela ayı diye, eşim iki gün üstüste kaza atlattı allahtan bişey olmadı, ihtiyacı olan birine sadaka vercem hemen. Sende sadaka ver birine, bir lirada olsa ver.

nette arastr. Subat ayıymıs ama bılmıorm. Cnm onume cıkanı cewrmem ınsallah.

kızlar ben çıkıyom kuzum uyandı artık onunla ilgilencem. terra gııı msj bekliyom haaaaa.
7511 geçecek bunlarda sen sağlam dur herşey bizim için. tam destek. öpüyom hepinizi.

seninle sağlam bi konuşcaz bacım

ama 10 dk takılıyom ya daha 7511 e cevap yazamadım

bu olay çok sıkıntı veriyooo

yarına hazırlan

nette arastr. Subat ayıymıs ama bılmıorm. Cnm onume cıkanı cewrmem ınsallah.

ben bugün gülbenin programına çıkan bi kadın var dini yazar ondan duydum. o yüzden dedim hepimiz sadaka verelim başımız gözümüz için. öpüyom şimdilik. durucukla ilgilenme vakti.

delüsünn sen delüüüüüü, her erkek yapar bakar, sadece yakalanamyanlar vardır bacım ama hepsi yapar en dürüstüm diyen bile anlıyon mu beniii.

yakalarım beeeeeeen zaten pc sine casus yazılım yükleyecem
ayrıca senle konuşacaz tmm mı
bu gece düşüneyim anladın mı

hıc konustunmu konu hakkında

evet açıklaması çok saçmaydı...
şey mey kem küm densiz heriffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…