belkı dogru solıyodr bılmıormkı terra gunahını alma boswer.baksın en azından resıme baksın napalım. Kotunun ıyısıtirbiyesizzzzzzzzzzzzz
Babasına şikayet edicem onu
cıkolata yedım ıyı geldıcanım biraz toparlandın mı
cıkolata yedım ıyı geldı
sızde varsınız daha ne olsun allh sızı eksık etmesın yanmdan ya okadar degrlıkı arkadaslıgınız bnm ıcın hepınızı ayrı ayrı cok sewıorm . Keske sızı bıgun gorebılsem
cıkolata yedım ıyı geldı
sızde varsınız daha ne olsun allh sızı eksık etmesın yanmdan ya okadar degrlıkı arkadaslıgınız bnm ıcın hepınızı ayrı ayrı cok sewıorm . Keske sızı bıgun gorebılsem
bulutum 10 dk ya
kız bıde kovulma allah korusun...inş cnm valla bende işimi 2. Palana atıp size laf yetiştirmeye çalışıyom
Slm kızlar,
Nasılsınız?
[/FONT]
bozuk Allaha şükür bacım
sende durumlar nasıl?:44:
sende anlat bıze bak ben harfıyen anlattım. ınsan bıraz paylasınca ıyı oluyo sende anlat. Bız arkadas degılmıyız. Belkı ben kucugum tecrubesız ve cokta zekı sayılmam hele ılıskı konusunda cok bılıncsızım ama olsn yınede belkı yardımımız olur. El elden ustundurkovulsam koymazki bana bacım içimde ne fırtınalar kopuyor benim 75 im 11 im
Gene noldu kocacın m sıktı canını gene
benmde oğlum orta kulak iltihabı olmuş onun dışında iyiyim cnm sana noldu anlat bakım
sende anlat bıze bak ben harfıyen anlattım. ınsan bıraz paylasınca ıyı oluyo sende anlat. Bız arkadas degılmıyız. Belkı ben kucugum tecrubesız ve cokta zekı sayılmam hele ılıskı konusunda cok bılıncsızım ama olsn yınede belkı yardımımız olur. El elden ustundur
allah ruh ve beden saglıgı versın basta ınsallahherşeyimi anlatıyom gı size ben eksik olma bebeğim...
Zor biri kocam işte hep idare eden taraf olmak benden götürüyor..
Ama bugünümüze şükür evladım iyi olsunda gerisi tırrrs
geçmiş olsun canım aman yavrularımız iyi olsunda....
ya ben ruhum okşansın istiyorum o kaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?