" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

terracım bendede aynı iş güç ev koca bebe hep aynı şeler kuzum
derincimm inş. tatlım tebrikler kuzunada

mesaj yazdım şekerim
aldım şekerim benim sağolasın

terram sebamedin sabunu çok iyi geliyor.... niye sivilcelendinki kuzum öyle

ilaç içiyorum ya bulutum onunda tek yan etkisi bu

ben fondöten kullanmam normalde özel günler dışında

şimdi günlük kullanmaya başladım

sivilcelendim ya

dove nin sabununu kullanıyorum günlük ama yeterli olmuyor

böyle fondöteni normal zamanda kullanmakda canımı sıkıyor

aşırı makyajı sevmem,doğal olmalı ama ne yapayım

günaydın 75 im 11 im... moralcikmanların nasıl

terram kuzum dove değil de sebamed sivilcede daha iyi geliyor. bi dene istersen kuzum...

günadyın güzel gadınlaaarrr

terram,7511 im,bulutum ,derinim,durum,alyam,sevgi ablam nasılsınız komple herkese tünaydın

yeni kalktım azcıkta kahvaltı etmedim yaa

ay 7511 sen bizi çok korkuttun yaaa deli pirelerimizi yirmiş yaa

terram sakın dove sabunuyüzüne kullanma sakııın!!

sütçüden aldığın inek sütü varya bildiğiniz hani onu kaynatırken kaymağı oluşuyoyaa ya onu yada doğal sütle mayalanmış yoğurdun kaymağını kaşıkla dikkatlice al , onu yüzüne sür yapıştır böle 20 dk kıpraşma 20 dk sonra gül suyuyla sil cildini ayrıca cildine sivilce yapan ilacı kullanma dr una sor sivilceler vs karaciğerle ilgili oluyo eğer karaciğerin problemliyse cilt bozuk oluyo...ilaç dokunuyo sana demekki ...
bu verdiğim formül kızlar cildi çok parlatıyo bende seneler önce s.dumankayayı çok izlerimde ondan duymuştum... bide akşamları limon suyu sür limon suyu kurutuyo...

kız valla bılgısayar esımın arkadasınındı ya onunda esı grıomus gundz bızımkı bozulunca esım aldı bana getrdı onu. bnde meger esı grıomus dıye orenınce dedım al gotr nolur yazık o kadın gırsın. benm keyfım ıcın onun canı sıkılmasın . oda gtrdu. cokta uzuldum kac gundur bende bılsem yollardım coktan.
kız sn ne şfalı kızsın ya. her derda derman..

estağfuru kııızz tv de duyduklarımı söylüyorum bende :26:

kahvaltımı yapıcam sonrada malum 7511 cim epilasyon günü bugün :26: yazamazsam merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…