yaaa evet enerji patlaması yaşıorum:))))))))))))))))))
terracım bendede aynı iş güç ev koca bebe hep aynı şeler kuzum
derincimm inş. Tatlım tebrikler kuzunada
terracım bendede aynı iş güç ev koca bebe hep aynı şeler kuzum
derincimm inş. tatlım tebrikler kuzunada
len de get delü gadınnnnnnnnnn
kız alya sana bişi sorucam bi ilaç içiyorum cildimde sivilce yaptı ya
maske falan aldım ama nafile
bildiğin bi şeyler var mı:44:
kız terra benim bildiğim bi sabun var çok ii geliyo leke ve sivilcelere ama marka isim yazsam prb olurmu ki
olmaz kıııııııııııı yazıver kuzum yada özelden at ne biliiim pisi pisine cezada alma
aldım şekerim benim sağolasınmesaj yazdım şekerim
terram sebamedin sabunu çok iyi geliyor.... niye sivilcelendinki kuzum öyle
canım benm. nasıl olım ya ıyı gorunmeye calısıorm.günaydın 75 im 11 im... moralcikmanların nasıl
terram kuzum dove değil de sebamed sivilcede daha iyi geliyor. bi dene istersen kuzum...
günadyın güzel gadınlaaarrr
terram,7511 im,bulutum ,derinim,durum,alyam,sevgi ablam nasılsınız komple herkese tünaydın
yeni kalktım azcıkta kahvaltı etmedim yaa
ay 7511 sen bizi çok korkuttun yaaa deli pirelerimizi yirmiş yaa
terram sakın dove sabunuyüzüne kullanma sakııın!!
sütçüden aldığın inek sütü varya bildiğiniz hani onu kaynatırken kaymağı oluşuyoyaa ya onu yada doğal sütle mayalanmış yoğurdun kaymağını kaşıkla dikkatlice al , onu yüzüne sür yapıştır böle 20 dk kıpraşma 20 dk sonra gül suyuyla sil cildini ayrıca cildine sivilce yapan ilacı kullanma dr una sor sivilceler vs karaciğerle ilgili oluyo eğer karaciğerin problemliyse cilt bozuk oluyo...ilaç dokunuyo sana demekki ...
bu verdiğim formül kızlar cildi çok parlatıyo bende seneler önce s.dumankayayı çok izlerimde ondan duymuştum... bide akşamları limon suyu sür limon suyu kurutuyo...
kız valla bılgısayar esımın arkadasınındı ya onunda esı grıomus gundz bızımkı bozulunca esım aldı bana getrdı onu. bnde meger esı grıomus dıye orenınce dedım al gotr nolur yazık o kadın gırsın. benm keyfım ıcın onun canı sıkılmasın . oda gtrdu. cokta uzuldum kac gundur bende bılsem yollardım coktan.
kız sn ne şfalı kızsın ya. her derda derman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?