" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ah nerde canım bende nosu yok malesef ... pc bozulmuştur yaa...inşallah yarın gelir ' kızlar yaa pc bozulduu yazamadım bende yemek yaptımm mutfağımı sildim çamaşır suyuyla bol bol gün boyu 'der inşallah

terrada yok çıkmıştır herhalde gadınım :44:

canlarım benım sız ne kadar vefalı ıyı dostlarmıssınız...
maıllerınızı aldım burdakılerı okuyamadım son sayfa harıc. suanda otrabıldım pc ye cunku gun boyu yoktu malesef bılgısayarım.:/
budu bıldı butun gun temızlık yaptım saat 8 e kadar yemek temızlık falan derken geberdım. anca 1 2.30 de esım geldı. yemek yedı cay ıctı yattı garıbım ::/
bende suan yatıcam sırf sıze bakmak haber vermek ıcın gırdım son cırpınıslarım uyucam bayılcam hatta...
sizi sewıorm allah kısmet ederse yarın burda olacagım...

hepınız uyumussunuzdur kıcınızdakı pireleri yrim

günaydın delüüü kadın

herkeslere günaydınlarrrr

terrada yok çıkmıştır herhalde gadınım :44:

budum naber canımın içisi;
bende bu akşam evimi ç.suyu gogutucammm Allahın izniyle

canımsın ya öldük meraktan delüüüüüüüüüüü

Herkeseee günaydınlarrr kızlar,,,çokkk güzell mutluuu bir gün olsun hepimize inşallah.

canım günaydın naber?

bulutum günaydın

günaydınlarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr

terracım dün yazmışsın bana görmedim iyim tatlım sen nasılsın bakem?

derin sanada ben yazdım görmedin kızın karneini aldı hee gittin değil mi?ayyhh ne güsel heyecanlar
darısı bize inş.

günaydın canım günaydın

bu sabah işe geç geldim ,kalkamadım sabahhhhhhh

iyiyim canım takılıyoz işte kendi halimizde
sen nasılsın?
herşey yolunda mı?

aldık alyacım aldık :)gittim bende onların karnesinden ne olur kızzz hepsi melek gösteri yaptılar bize:)inşallah daha nice güzel karnelerini görürüz evlatlarımızın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…