" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

ne yeni gelini kızz kartlaştım artık

şaka kı şaka

bende merak ettim. Bacım ya sana özelden yadım ama geldimi bilmiyom hata verdi burda o kadarda uzun yazmıştım ki umarım güme gitmez ya
uzunca bi mesaj gelmedi gülüm ya:26:

ister tabi canım ya vermeleri lazım ama yaaaaa

günaydın kızlar,
nasılsınız?

canım naber iyiyiz işte hayat böyle hem gülerim hem ağlarım

günaydın kızlar nasılsınız
ablam ne ediyon

budum nasılsın canım

ayyy derincim yaaa bu msjı okudum fena oldum yaaa kuzum yaaa ahh çalışan anneler ve evlatları
benimki küçük ama sıra bizede gelicek içim yandı valla

slm kızlarrrrrr
naber alyacım nasılsın bebeğim

7511 nerede ki :26: çok merak ediyorum

bende merak ediyom kıı:44:

yok bacım önemli değil napıyon gııı

evet o allahın sevdiği kullarını sıkıntılarla imtihan ettiğine dair bir yazı bulmuş çok duygulanmış ağlamış sevinmiş okuyunca yani allahın sevdiği kuluyuzki bize sıkıntı veriyo gibisinden yazışmıştık...onu mail atmıştı bana terram eşinin teli kapalıydı bide dün hep.. normalde hiç kapatmazdı demişti şimdi merak ettim girmeyince bugün :44:

ayy çok duygulandım yaaaaaaa

terra gı biraz uuzn oldu umarım sıklman daha yazacaklar varda kısaca anlatım işte.destek istiyom

ahh bacım ahhhh sen yaz yeterki uzun olsun ben okurum

iyi canım iyi aslında çok kalbim kırık

ama napcan bir günlük dava değilki kin güdemiyosun

hergün yüzüne bakıyosun

böle kabul edecem şimdilik

sende sorunlar ne alemde hafifledimi biraz:26:

herkesin sorunları var neden erkekler böyle ya neden karısını mutlu etmek için uğraşmazlar oysa istenilen sadece birazcık sevgi...

umarım bu sabrının sonunu güzel ve sağlıklı bir gelecek olarak alırsın ama inan imreniyorum sana ben senn kadar sabırlı olamazdım sanırım

umarım canım çok şeylere göğüs gerdim
çok zor günler yaşadım
çıkmazlara girdim

çok zor bir adamla evliyim

evladım var ve hala nedense umudum var
:26:

sabırlık olmak güzelde nereye kadar, bizi mutlu etmek zor değil ama yapmıyolar işte.

duru kı akşam dedimki sen biraz dengesizsin dedim
bir iyi bir sinirli
bu normal değil
doktora gitsen ilaç verse

hastalığını kabul ediyor ama doktora gitmeyi zaman kaybı görüyor

Kızlar ben geldimm.ya bu 7511 in dger maili falan hala kapalı kızzz valla çatlıcam artık saat kaç oldu..o pc yok bozuk ffalan dyosu gecenlerde acaba ondan gremiyo olabilirmi.eşim kendisinnkini bıraktı falan demişti yaa hani????

Son düzenleme:
evet derin yaa bu saat oldu hala gelmedi bende acayip meraktayım inşallah pc si bozulmuş olsun sadece :26:

duru kı akşam dedimki sen biraz dengesizsin dedim
bir iyi bir sinirli
bu normal değil
doktora gitsen ilaç verse

hastalığını kabul ediyor ama doktora gitmeyi zaman kaybı görüyor

kabul etmez canım doktor sen aynı durumda olsan seni yollar yada başından atmak için uğraşır erkek milleti işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…