ne yeni gelini kızz kartlaştım artık
uzunca bi mesaj gelmedi gülüm ya:26:bende merak ettim. Bacım ya sana özelden yadım ama geldimi bilmiyom hata verdi burda o kadarda uzun yazmıştım ki umarım güme gitmez ya
ister tabi canım ya vermeleri lazım ama yaaaaakızlar nerdesiniz yaaa bugün çok heyecanlıyım brazda üzgün..kızım bu gün ilk kez karne alacak...ve ben gdemediğim için çok ağladı akşam belki öğlen sürpriz yapıp gderim yetşrm ama izin alamayadabilirim napcam((
günaydın kızlar,
nasılsınız?
ablam ne ediyongünaydın kızlar nasılsınız
budum nasılsın canımtünaydııın kimseler yok kahvaltı yapıp gelicem
Durucum ya dün sen bana nasılsın demişin ama ben sayfaya bakmadım 7511 e mail yazıyodum moral veriyodum sonrada çıktım siteden akşam gördüm canım kusura bakma kasti bişey yok yani
naber alyacım nasılsın bebeğimayyy derincim yaaa bu msjı okudum fena oldum yaaa kuzum yaaa ahh çalışan anneler ve evlatları
benimki küçük ama sıra bizede gelicek içim yandı valla
slm kızlarrrrrr
7511 nerede ki :26: çok merak ediyorum
tünaydııın kimseler yok kahvaltı yapıp gelicem
durucum ya dün sen bana nasılsın demişin ama ben sayfaya bakmadım 7511 e mail yazıyodum moral veriyodum sonrada çıktım siteden akşam gördüm canım kusura bakma kasti bişey yok yani
yok bacım önemli değil napıyon gııı
ne olsun iyidir terram ya sen nasılsın 7511 de aklım :26: Dün akşamda yazmamış :44:
ne olsun iyidir terram ya sen nasılsın 7511 de aklım :26: dün akşamda yazmamış :44:
en son sana bir mesaj ettığını ve çok sevindiğini söylemiş:44::26:
terracım nasıl oldu eşinle aran
evet o allahın sevdiği kullarını sıkıntılarla imtihan ettiğine dair bir yazı bulmuş çok duygulanmış ağlamış sevinmiş okuyunca yani allahın sevdiği kuluyuzki bize sıkıntı veriyo gibisinden yazışmıştık...onu mail atmıştı bana terram eşinin teli kapalıydı bide dün hep.. Normalde hiç kapatmazdı demişti şimdi merak ettim girmeyince bugün :44:
terra gı biraz uuzn oldu umarım sıklman daha yazacaklar varda kısaca anlatım işte.destek istiyom
iyi canım iyi aslında çok kalbim kırık
ama napcan bir günlük dava değilki kin güdemiyosun
hergün yüzüne bakıyosun
böle kabul edecem şimdilik
sende sorunlar ne alemde hafifledimi biraz:26:
herkesin sorunları var neden erkekler böyle ya neden karısını mutlu etmek için uğraşmazlar oysa istenilen sadece birazcık sevgi...
Umarım bu sabrının sonunu güzel ve sağlıklı bir gelecek olarak alırsın ama inan imreniyorum sana ben senn kadar sabırlı olamazdım sanırım
herkesin sorunları var neden erkekler böyle ya neden karısını mutlu etmek için uğraşmazlar oysa istenilen sadece birazcık sevgi...
Umarım bu sabrının sonunu güzel ve sağlıklı bir gelecek olarak alırsın ama inan imreniyorum sana ben senn kadar sabırlı olamazdım sanırım
sabırlık olmak güzelde nereye kadar, bizi mutlu etmek zor değil ama yapmıyolar işte.
evet derin yaa bu saat oldu hala gelmedi bende acayip meraktayım inşallah pc si bozulmuş olsun sadece :26:
duru kı akşam dedimki sen biraz dengesizsin dedim
bir iyi bir sinirli
bu normal değil
doktora gitsen ilaç verse
hastalığını kabul ediyor ama doktora gitmeyi zaman kaybı görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?