" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

"-Bir gün, başımı omzuna dayayıp, uyumak isterdim" dedi kadın
"-Ya bir daha uyanamazsan?" dedi adam
"-İşte mutluluk bu olsa gerek" dedi kadın...

canım anlat at içinden

belki birşey yapamayız ama en azından içinden atmış olursun

paylaş bizimle...

inan ben burda anlattıkça size daha hafifliyorum..

en kötüsü içine atmakmış:26:
terram kafayı yıcem zaten borc gırtlakta faturalar beklıo kıra beklıo dusunmekten delırıcem
dun yıne yalnızdım 11 demı bucuktamı ne geldı. bı ıhracatcıya gıtmıs anlasmıs vs o ıse grcem dıo bu raya kadar her sey tamam
sonra yemek yedık falan bunun yanında calısan bı salak var ama cocuk tam bı salak şaban suratlı les gbı kokan sivaslı bırı(normalde bole kousmam ama ona nefretm buyuk)
bnm nıkahıma tutmus esıme asık olan 2 dangalak bırı kız bırı kadın vardı onları getrdı falan bn ogunden berı uyuz oluorm
neyse gecen sabahta esım o cocukla konusuyo bak ...dıo esım arkamdan o telefonu acmıo ..... soksun demıssın ayagını denk al dıye konusuo esım
duydum fıttırdım dun dedım ya sen o salagı neden tutuyosn hala bnm en guzel gunumu berbat ettı. zaten ne balayı ne fotgrafım olmadı terslıkler oldu bıde ogun sana asık 3 kadınla goz gozeydım
ya nolur sus tamam yaptı
neden susayımkı ıcımde kaldı kov o herıfı nıe calıstırıosn dedım
kovmuyoosam bı bıldgm var dedı sırketle ılgılı ımza vs gbı seyler var sanırım
en son demesınmı esım dır dır dır ewe gelıorm bıde dır dır cekıorm
askım bu dır dırmı senle derdımı paylasıorm sana nasıl ..... soksun telı der ya sen onun patronusun ve sen yasca buyuksun dedım
ben onu gebertıorm sen merak etme de sen karısma ewd huzur bulım barı yaptı
sonra yanına gıttı ıhracatcı adam esıme demıskı abı ben bosandım rahatladım dır dır 4 yıl cektım ınsan karıyer yapmak ıstıosa bekar olmalı
bıde bana bunu demezmı o an fıttrdım
ben dedım neler cekıorm konusacak kımsem yok anne babama bıle anlatamıorm ne haldeyım bılıomusn sen dedım su saclarıma bak dedım
o zaman ayrıl dedı yıne madem cekemıosn dedı
yetr dedım hep ayrılık lafı erkek ol bıraz sahıp cık bana dedım,
ya bekar olsam ewe gelırım gun bıter oh acta kalcak degılım solerım dısardan ne dır dır ne tabak canak sesı duymam dedı
ıyıce delırdım o tabak canak sesı makına detarjanı olmadıgı ıcın 2 haftadr elde yıkadıgım bulasıklardan cıkıo farkındamısn dedım
ben herseyın farkındayım o yonune dıcek lafım yok dedı
ama sabretmek zornda deılsın ayrıl ıstıosan gencsın guzelsın vıd vıdı vıdı
sen dedım bana verdıgın ornekten utan once mılletın karısı yatakta kocası ıslevsız dıe aldatıo bnde sana bunumu solım dedım
sende haftalardır tık yok dedım haklısın maklısın derdım suyum buyum yaptı
ben artık kımseyı dusunmek ıstemıorm artık dertten kacıorm fılan dedı ole olunca kafasına elıme ne gecrdıysem fırlattım ayna kırdım telımı kırdım gıttım ustune cıktım
yeter dıye sıktım bogazını yetr dıye. ben artık kafayı yıcem dedım sadece 2 kelıme et bnle ıstıorm dedım
ama ayrılalım lafını cok soluyosn bu sefr demıcem bısı defol cık gıt bu ewden dedım ama sakın gerı donme kuyrugunu kıstırıp oncekıler gbı dedım. gdıcem ve donmıcem dedı defol dedım hadı kalksana dedım.
yazıklar olsn sana dedım haram olsn hakkım dedım . odama gttım yattım aglaya aglaya ıcım cıktı yıne
sonra 1 dk olmadan geldı sarıldı. sora uzandık bıraz kalktık bana dondu bugunlerın acısını cıkartıcaz gorrsun dedı gecıcek sen bana guven dedı. oyle tatlıya baglandı ama
artık psıkolojım darmadagın. bende hata vardır ıllakı belkıde hıc konusmamam lazım ama bnde ınsanm

Son düzenleyen: Moderatör:

sabırr sabırr hayatım azcık sabret

bıde ewe ılk geldı sarıldı sen nıe ole sessızsın demıstı sarıldı dıokı kadınlar gezmek ıster zaraya mangoya gtmek ıster bakımlı olmak ıster vıdı vıd vıdı
dedım onlarla ılgısı yok
ben bılırım bn anlarım yapıo
bıde kavga esnasında dedımkı sakın kotu gununde senı bırakıorm sanma sen ayrıl dıosn dıe kabl edıorm dedım aynen ole kotu gunumde bırakıosn bırakmasanda katlanamıosn dedı ya

sabret canım geçicek bu günler
azcık daha sık dişini
erkekler için para kazanabiliyo olmak çok önemli
acısını senden çıkarıyo

ya sabredıorm ınan bana okadar kotuyumkı durup durup aglıorm falan konuscak kımsem yok aksama kadar agzım kapalı o gelıo gecenn koorunde 2 kelam edelım dıorm susuturuo
bnde ınsanım ya

canım arkadaşın falan yokmu
onlara git onları sana çağır nebileyim
annenlere anlatmak zorunda değilsin
ama git onlarla vakit geçir
eve kapama kendini
tüm gün evdesin bişey yapmıyosun
akşamda patlıyosun haklı olarak
sen enerjini boşalt ki gün içinde eşine daha anlayışlı olabil.

sabret canım geçicek bu günler
azcık daha sık dişini
erkekler için para kazanabiliyo olmak çok önemli
acısını senden çıkarıyo
ama hep dılılınde ayrıl ozaman lafı var,
ne demek bu ya nasıl kosuyodu pesımden kac kez bıraktım onu ,nısanlıyken yalvardı
aylarca benmle tanısıp bısı ıcmek ıcın kopek olmustu
neden bole oluyo sımdı

canım kadınların yaptığı en büyük hata işte
hayatının merkezine onu koydun
hayatın dünyan ondan ibaret
kendi başına bişey yapmıyosun bu durumda erkeklerde beni bırakamaz psikolojisi oluşturuyo
bende yaptım bu hatayı yapmayan kadın azdır.
ama yapma sen kendine ayrı bir dünya yaratmaya başladığında erkeklerin ilgileri bambaşka bir boyut kazanıyo
flört ve nişanlılıkta böyle olmasının nedeni bu
ayrıca eşin bunalmış işte sana çemkiriyo

arkadasım falan yok kalmadıkı hepsı erkektı arkadaslarımın hepsını bı anda sıldım sozlenınce esım sayesınde
bar ortamından unıden falan
bı tane arkadasım var oda calıso ya onlada grsmek ıstemıorm cok ılk ewlendgımızde bıze geldı
baskın yaptı temzlıkte yapmamıstım uyandım hemen geldı emrıvakı yapmıstı

geldı konuscak bısı bulamadım ona ew hayatımı anlat k ıstemedım sureklıde soruo orenmek ıstıo
bıde camlarımı sılmememıstım daha 19 kat oldgu ıcın zaten sılemem sadce ıcten sılebılıorm ayy ne pis dıo
bnm abımın hanımı bı temız bı duzenlı masallh falan yaptı
ogun bugundr bnde temzlık takıntısı basladı
psıkolojımı bozdu bıde soledı herkese ay cok pıs camları dıo sakayla karısık
anlıcagın gorsmek ıstemıorm surekı gelmek ıstıo ama bn ıstemıorm valla

dunya nasıl olusturayım kı araba alcaktık bana platese gıtcektım falan bı suru planm vardı neyle yapım sımdı
bozuk 10 kuruslarlamı

aman canm sızıde bunaltıorm ya yazıp yazıp ılgılenmeyın bnle sızınde canınızı sıkıorm

delüüü kadınnnnn
nebileyim yürüyüş yolları neyim yokmu orada yap sporunu
belediyelerin çok güzel kursları oluyo ücretsiz onlara falan git
yani parasız kafanı dağıtma bişeyleri bulsan canım

delüüü kadınnnnn
nebileyim yürüyüş yolları neyim yokmu orada yap sporunu
belediyelerin çok güzel kursları oluyo ücretsiz onlara falan git
yani parasız kafanı dağıtma bişeyleri bulsan canım
kosu bandım var yapsam 3 5 kılo vesem yaz gelmeden daha ıyı hıssedıcm ama depresyonmu bılmıorm hep uyku halındeyım yorgunum hep bole cok basım donuyo
sanırım psıkolojık...
of sıgaram yok

kosu bandım var yapsam 3 5 kılo vesem yaz gelmeden daha ıyı hıssedıcm ama depresyonmu bılmıorm hep uyku halındeyım yorgunum hep bole cok basım donuyo
sanırım psıkolojık...
of sıgaram yok

psikolojik cnm
şöyle bi silkelensen yorgunluk falan kalmaz arkası gelir aslında
hadi kendine git sigara al
havayıda bol bol içine çek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…