aldım canm ama sıparıs ettım:)
kız tartıldım ramazndn bu yana 7 8 kg almısım hıc farkında degılım
hıc anlamadım ya yıne 36 gıyıorm ama sıkıo .cok moralım bozuldu sımdı:) 2 3 sene once sıfır bedendım ya manken gbı smdıkı hale bak:/boyun uzun ya çok belli olmuyodur
gaza getir işte kendini
hergün 1 saat koşu bandında koşu:44::44:
gec uyandıysan uyuyamazsın
bnmde uykum cok ama gorewım var moralım yok derken burda surunuyom
ben 6 gıbı yattım bosa beklemısım zaten esımde kalkmadıGec uyandim,
Bugunde gec uyandim,
Keske saat kurup erken kalksaydim,
Nerdeyse devam uyuyacaktim hatta saate bakmasaydim :26:
ben geldim güzel hatunlaarr
ay elektirik ve su kesikti giremedim şimdide elektirik geldi su hala yok... :26:
7511 im beterin beteri var sabırlı ol kendine göre haklısın ama sakin ol sanırım aylardır evdesin sıkılmışsın iyice... bi annenlere gitsen iyi gelicek bence..
ayrıca öyle densiz insanlar çok gerçek arkadaş evine gelip eksik arar mı sana mı geliyo camına mı bende 7. kattayım zor siliyorum yükseklik korkum var balkondan aşağı bakamıyorum dönüyo başım sopaya bez sarıp siliom bende çok mu önemli..hem benimde arkadaşım yok köpeğim var diye tanıdığım bi kadın vardı o da gelmiyohalbuki benim gibi evini iki günde bir dip köşe siliyomu acaba töbe yaaa üff canım sıkıldı bende annemi özledim ablamda hasta annemlerde şuan yiğenlerimi özledim orda kaynanam var gitmek istemiyorum annemde kalmak hep onunla olmak istiyorum geçen gece uykumda anne diye ağlamışım eşim wc den dönmüş odaya girerken demişimki anne sen mi geldin
kıra ısı bızdede aynı of ınsallh ew sahıbı babamı aramaz.kontrat onun ustune.annem gelemez ablam rahatsız olarda kalıyo h.sonu zaten iki gün yetmiyoki bide git gel bi sürü masraf daha kirayı ödemedik bizdenasıl diyim otobüslede tek göndermezki köpeklerimde var kıyamam kız banyoya bile benimle geliyo içer girip bekliyo yanımdan ayrılmıyo rotum bebek gibi ben onu nereye bırakırım kıyamıyom...ağlıyo iki dakka bensiz kalsa
terram kafayı yıcem zaten borc gırtlakta faturalar beklıo kıra beklıo dusunmekten delırıcem
dun yıne yalnızdım 11 demı bucuktamı ne geldı. Bı ıhracatcıya gıtmıs anlasmıs vs o ıse grcem dıo bu raya kadar her sey tamam
sonra yemek yedık falan bunun yanında calısan bı salak var ama cocuk tam bı salak şaban suratlı les gbı kokan sivaslı bırı(normalde bole kousmam ama ona nefretm buyuk)
bnm nıkahıma tutmus esıme asık olan 2 dangalak bırı kız bırı kadın vardı onları getrdı falan bn ogunden berı uyuz oluorm
neyse gecen sabahta esım o cocukla konusuyo bak ...dıo esım arkamdan o telefonu acmıo ..... Soksun demıssın ayagını denk al dıye konusuo esım
duydum fıttırdım dun dedım ya sen o salagı neden tutuyosn hala bnm en guzel gunumu berbat ettı. Zaten ne balayı ne fotgrafım olmadı terslıkler oldu bıde ogun sana asık 3 kadınla goz gozeydım
ya nolur sus tamam yaptı
neden susayımkı ıcımde kaldı kov o herıfı nıe calıstırıosn dedım
kovmuyoosam bı bıldgm var dedı sırketle ılgılı ımza vs gbı seyler var sanırım
en son demesınmı esım dır dır dır ewe gelıorm bıde dır dır cekıorm
askım bu dır dırmı senle derdımı paylasıorm sana nasıl ..... Soksun telı der ya sen onun patronusun ve sen yasca buyuksun dedım
ben onu gebertıorm sen merak etme de sen karısma ewd huzur bulım barı yaptı
sonra yanına gıttı ıhracatcı adam esıme demıskı abı ben bosandım rahatladım dır dır 4 yıl cektım ınsan karıyer yapmak ıstıosa bekar olmalı
bıde bana bunu demezmı o an fıttrdım
ben dedım neler cekıorm konusacak kımsem yok anne babama bıle anlatamıorm ne haldeyım bılıomusn sen dedım su saclarıma bak dedım
o zaman ayrıl dedı yıne madem cekemıosn dedı
yetr dedım hep ayrılık lafı erkek ol bıraz sahıp cık bana dedım,
ya bekar olsam ewe gelırım gun bıter oh acta kalcak degılım solerım dısardan ne dır dır ne tabak canak sesı duymam dedı
ıyıce delırdım o tabak canak sesı makına detarjanı olmadıgı ıcın 2 haftadr elde yıkadıgım bulasıklardan cıkıo farkındamısn dedım
ben herseyın farkındayım o yonune dıcek lafım yok dedı
ama sabretmek zornda deılsın ayrıl ıstıosan gencsın guzelsın vıd vıdı vıdı
sen dedım bana verdıgın ornekten utan once mılletın karısı yatakta kocası ıslevsız dıe aldatıo bnde sana bunumu solım dedım
sende haftalardır tık yok dedım haklısın maklısın derdım suyum buyum yaptı
ben artık kımseyı dusunmek ıstemıorm artık dertten kacıorm fılan dedı ole olunca kafasına elıme ne gecrdıysem fırlattım ayna kırdım telımı kırdım gıttım ustune cıktım
yeter dıye sıktım bogazını yetr dıye. Ben artık kafayı yıcem dedım sadece 2 kelıme et bnle ıstıorm dedım
ama ayrılalım lafını cok soluyosn bu sefr demıcem bısı defol cık gıt bu ewden dedım ama sakın gerı donme kuyrugunu kıstırıp oncekıler gbı dedım. Gdıcem ve donmıcem dedı defol dedım hadı kalksana dedım.
Yazıklar olsn sana dedım haram olsn hakkım dedım . Odama gttım yattım aglaya aglaya ıcım cıktı yıne
sonra 1 dk olmadan geldı sarıldı. Sora uzandık bıraz kalktık bana dondu bugunlerın acısını cıkartıcaz gorrsun dedı gecıcek sen bana guven dedı. Oyle tatlıya baglandı ama
artık psıkolojım darmadagın. Bende hata vardır ıllakı belkıde hıc konusmamam lazım ama bnde ınsanm
golden 5 aylık rot 4 aylık ama gerçekten hani golden ilk köpeğim olmasına rağmen düzgün kendini sevdirmedi hala öyle iki seviyim diyorum ısırık üste atlama sinir ediyo beni hemen şımarıyo ben normalde golden hastasıydım ama rot besleyene kadar bi görsen varya bebek gibi kucağına al diye bacaklarıma sarılıyo alıyom kafasını omzuma koyuyo kollarda boynımda sımsıkı ....sev sev hiç şımarması taşkınlığı yok elimi ağzına alıyo ayy diyorum hemen bırakıyo banyoya girip kapıyı kapatayım ağlıyo kapının önünde bekliyo çıkana kadar özelim kalmadı yani her işi beraber yapıyozAma bebek o kadar akıllıki yemek yerken oturuyo öylece bekliyo sen ister ver ister verme tarçın öylemi üstüme atlıyo kollarım çizik içinde atlıyo zıplıyo ama bu ya varya aşşk aşk veteriner bile demişti rot beslemek bir ayrıcalıktır ben normalde büyüğünden çok korkardım çirkin gelirdi bana ama şimdi varya diyorumki ne gerek varmış golden almışım şimdiki aklım olsa ilk günden evlenir evlemez rot alsaymışım istediğin şekle sok hayvanı yaa o kaadar itaatkar hemde apartmanın içinde ayak sesi duysun deli oluyo kapıyo koşup havlıyo daha küçücük sucu mucu korkuyo koskoca adamlar En sevdiğim şey eşim kızsın bişeyden korksun gelip arkama saklanıyo kucağıma koşuyo kafasını kolumun altına sokuyo yaaaa varya anlatılmaz yaşanır bi emzirmiyorum o derece bağlı
ayyy bnde rotlardan tırsıom ya ısırrsa dıe golden bıle cok pıs kanatıodugolden 5 aylık rot 4 aylık ama gerçekten hani golden ilk köpeğim olmasına rağmen düzgün kendini sevdirmedi hala öyle iki seviyim diyorum ısırık üste atlama sinir ediyo beni hemen şımarıyo ben normalde golden hastasıydım ama rot besleyene kadar bi görsen varya bebek gibi kucağına al diye bacaklarıma sarılıyo alıyom kafasını omzuma koyuyo kollarda boynımda sımsıkı ....sev sev hiç şımarması taşkınlığı yok elimi ağzına alıyo ayy diyorum hemen bırakıyo banyoya girip kapıyı kapatayım ağlıyo kapının önünde bekliyo çıkana kadar özelim kalmadı yani her işi beraber yapıyozama bebek o kadar akıllıki yemek yerken oturuyo öylece bekliyo sen ister ver ister verme tarçın öylemi üstüme atlıyo kollarım çizik içinde atlıyo zıplıyo ama bu ya varya aşşk aşk veteriner bile demişti rot beslemek bir ayrıcalıktır ben normalde büyüğünden çok korkardım çirkin gelirdi bana ama şimdi varya diyorumki ne gerek varmış golden almışım şimdiki aklım olsa ilk günden evlenir evlemez rot alsaymışım istediğin şekle sok hayvanı yaa o kaadar itaatkar hemde apartmanın içinde ayak sesi duysun deli oluyo kapıyo koşup havlıyo daha küçücük sucu mucu korkuyo koskoca adamlar en sevdiğim şey eşim kızsın bişeyden korksun gelip arkama saklanıyo kucağıma koşuyo kafasını kolumun altına sokuyo yaaaa varya anlatılmaz yaşanır bi emzirmiyorum o derece bağlı
ya ole garıpkı morarttım her tarafını saydık saydık yıne sarıldıkofff canım ya
hırpalamışsınız birbirinizi:26:
Zor bir süreçten geçiyorsunuz ikinizde
bir tarafın alttan alması şart
biraz sessizlik ve sükunet lazım
iş sana düşüyor bebeğim
bir süre hiç bişi deme
anlayış göster bakalım
nörüyoon gıııı
ayyy bnde rotlardan tırsıom ya ısırrsa dıe golden bıle cok pıs kanatıodu
tuyu falan nasıl dokuluyomu
oy yerım cok ozendım
kız inan golden daha vahşi o konuda sanki diyorumki eşime tarçın rott rodi golden canımı acıtmamak için çenesi titriyo eşim eskiden beslemiş rot onunki kocaman olmuş diyoki elimi ağzına sokuyodum öyle kapatmıyodu dakikalarca ağzını gözlerimin içine bakıyodu diyo o kadar sahibi için canını veren tek cins bu arada rotlar
tüyü çok kısa olduğu içim golden kadar dökmüyo çok az benim saçlarım daha çok dökülüyo wc işinide ugo dog diye bişey var köpek tuvaleti onda yapıyo yer bulaşmıyo yani ortalığa yapmıyo keşke yakın olsan varya gelir kendi gözünle görürdün bu arada adı rodi
kız ısmı ne
bıber falanmı oyyy
tuvalet ısını naptınız
ya ole garıpkı morarttım her tarafını saydık saydık yıne sarıldık
demkkı artık o bısı sormadan cvp wermemem lazım
bunuda anladım
ama terra bana werdıgı ornek fıttrttı ya arkadası demıs ya bosandım rahatladım dır dır cekmıorm karıyer yapıorm 4 yıl cektım falan
aman napıyım bacım can sıkıntısı sen nasılsın nasıl geçti hafta sonun
merhabalar kızlar selçuk belevi deki bedriyeye giden var mı yada numarası varsa özelden vermeniz mümkün mü bide giden varsa yorumlarını alabilirmiyim
merhabalar kızlar selçuk belevi deki bedriyeye giden var mı yada numarası varsa özelden vermeniz mümkün mü bide giden varsa yorumlarını alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?