" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

boyun uzun ya çok belli olmuyodur
gaza getir işte kendini
hergün 1 saat koşu bandında koşu:44::44:
hıc anlamadım ya yıne 36 gıyıorm ama sıkıo .cok moralım bozuldu sımdı:) 2 3 sene once sıfır bedendım ya manken gbı smdıkı hale bak:/
bı baslasam 2 ayda toplarım kendımı.

ben geldim güzel hatunlaarr

ay elektirik ve su kesikti giremedim şimdide elektirik geldi su hala yok... :26:

7511 im beterin beteri var sabırlı ol kendine göre haklısın ama sakin ol sanırım aylardır evdesin sıkılmışsın iyice... bi annenlere gitsen iyi gelicek bence..

ayrıca öyle densiz insanlar çok gerçek arkadaş evine gelip eksik arar mı sana mı geliyo camına mı bende 7. kattayım zor siliyorum yükseklik korkum var balkondan aşağı bakamıyorum dönüyo başım sopaya bez sarıp siliom bende çok mu önemli..hem benimde arkadaşım yok köpeğim var diye tanıdığım bi kadın vardı o da gelmiyo halbuki benim gibi evini iki günde bir dip köşe siliyomu acaba töbe yaaa üff canım sıkıldı bende annemi özledim ablamda hasta annemlerde şuan yiğenlerimi özledim orda kaynanam var gitmek istemiyorum annemde kalmak hep onunla olmak istiyorum geçen gece uykumda anne diye ağlamışım eşim wc den dönmüş odaya girerken demişimki anne sen mi geldin

şakayla karısık dedı ama ıste koyuo 10 yıldr dostum dedım. her sırrımı verdım.
sılemıorm ıste 19. kat cıktım bıgun ruzgar alıodu benı esım cok kızdı

ah kıyamam san a ben ya anen sana gelmezmı.bı h sonu gdersınız belkı esın ısterse
bnde ozledım ama gıdemıom aramıomda artık

annem gelemez ablam rahatsız olarda kalıyo h.sonu zaten iki gün yetmiyoki bide git gel bi sürü masraf daha kirayı ödemedik bizde nasıl diyim otobüslede tek göndermezki köpeklerimde var kıyamam kız banyoya bile benimle geliyo içer girip bekliyo yanımdan ayrılmıyo rotum bebek gibi ben onu nereye bırakırım kıyamıyom...ağlıyo iki dakka bensiz kalsa

kıra ısı bızdede aynı of ınsallh ew sahıbı babamı aramaz.kontrat onun ustune.
kız o kopüşlerı yerı m ben yerım bnmde bebegım yanmd a olsaydı wermeseydım sımdı kocaman kopek olmustu benı sınır krızıne sokuyodu ama olsun sadce onu dusunuyodm senn golden kaç aylık rot kac aylık
ama golden lar cok sero ya dımı ole koruma yok sırf menfaat ıcın yalakalık yapıolar

golden 5 aylık rot 4 aylık ama gerçekten hani golden ilk köpeğim olmasına rağmen düzgün kendini sevdirmedi hala öyle iki seviyim diyorum ısırık üste atlama sinir ediyo beni hemen şımarıyo ben normalde golden hastasıydım ama rot besleyene kadar bi görsen varya bebek gibi kucağına al diye bacaklarıma sarılıyo alıyom kafasını omzuma koyuyo kollarda boynımda sımsıkı ....sev sev hiç şımarması taşkınlığı yok elimi ağzına alıyo ayy diyorum hemen bırakıyo banyoya girip kapıyı kapatayım ağlıyo kapının önünde bekliyo çıkana kadar özelim kalmadı yani her işi beraber yapıyoz ama bebek o kadar akıllıki yemek yerken oturuyo öylece bekliyo sen ister ver ister verme tarçın öylemi üstüme atlıyo kollarım çizik içinde atlıyo zıplıyo ama bu ya varya aşşk aşk veteriner bile demişti rot beslemek bir ayrıcalıktır ben normalde büyüğünden çok korkardım çirkin gelirdi bana ama şimdi varya diyorumki ne gerek varmış golden almışım şimdiki aklım olsa ilk günden evlenir evlemez rot alsaymışım istediğin şekle sok hayvanı yaa o kaadar itaatkar hemde apartmanın içinde ayak sesi duysun deli oluyo kapıyo koşup havlıyo daha küçücük sucu mucu korkuyo koskoca adamlar en sevdiğim şey eşim kızsın bişeyden korksun gelip arkama saklanıyo kucağıma koşuyo kafasını kolumun altına sokuyo yaaaa varya anlatılmaz yaşanır bi emzirmiyorum o derece bağlı

offf canım ya
hırpalamışsınız birbirinizi:26:
Zor bir süreçten geçiyorsunuz ikinizde
bir tarafın alttan alması şart
biraz sessizlik ve sükunet lazım
iş sana düşüyor bebeğim
bir süre hiç bişi deme
anlayış göster bakalım

nörüyoon gıııı

ayyy bnde rotlardan tırsıom ya ısırrsa dıe golden bıle cok pıs kanatıodu
tuyu falan nasıl dokuluyomu
oy yerım cok ozendım

kız ısmı ne

bıber falanmı oyyy

tuvalet ısını naptınız

ya ole garıpkı morarttım her tarafını saydık saydık yıne sarıldık
demkkı artık o bısı sormadan cvp wermemem lazım
bunuda anladım

ama terra bana werdıgı ornek fıttrttı ya arkadası demıs ya bosandım rahatladım dır dır cekmıorm karıyer yapıorm 4 yıl cektım falan

nörüyoon gıııı

aman napıyım bacım can sıkıntısı sen nasılsın nasıl geçti hafta sonun

eşinde ayıp ediyor çok
elbetteki haklı değil
ama ona bişi olursa üzülürsün demi
geçen gün nasıl fena oldun
bir süre hoşgörülü ol bakalım

merhabalar kızlar selçuk belevi deki bedriyeye giden var mı yada numarası varsa özelden vermeniz mümkün mü bide giden varsa yorumlarını alabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…