sana albüm yapıcam bekle
anaaaaammm o nasıl yatıs o patının durusu koodınatları aman allahım uffffffffffyemelık bısı tam yemelık sewe sewe öldürürüm kız bn onu yerım yerr ay ekrana ekmek bacam sımdı masall onalara masallh rodıcımesana albüm yapıcam bekle
anaaaaammm o nasıl yatıs o patının durusu koodınatları aman allahım uffffffffffyemelık bısı tam yemelık sewe sewe öldürürüm kız bn onu yerım yerr ay ekrana ekmek bacam sımdı masall onalara masallh rodıcımesana albüm yapıcam bekle
kı ne şekrler yaaaaaaaaa
sende az değilsin bacım ne o seksapellik ölee
kız banlanırsın bellı olmuyo yuzn cok yanlıslıklamı ekledın ozurdılerım yakıs seksapellik kim ben kim de ben bunları silersem banlanırmıyım terram zati silemiyom ya napcam ben :26:
kıs seksapellik kim ben kim de ben bunları silersem banlanırmıyım terram zati silemiyom ya napcam ben :26:
yok canım önemli değil üzülme senden kıymetli değilde albüm yapayım dedim ben beceremedim umarım banlanmam yaa... Kız banlanırsam beni özleyin anacım napıcamıda bilemedim :26: Ay başıma gelen ıspanaklarımda yıkanmayı bekliyo :26:
ozlerım hmde cokyok canım önemli değil üzülme senden kıymetli değilde albüm yapayım dedim ben beceremedim umarım banlanmam yaa... kız banlanırsam beni özleyin anacım napıcamıda bilemedim :26: ay başıma gelen ıspanaklarımda yıkanmayı bekliyo :26:
düzelttim terram yaa beni banlarlar mı gıı napmam lazım
Kız az önce bi tane bayan bişeler yazdıya bilmem nereye gittinizmi diye mübarek bi yerdi herhal bende acık içimden çemkirdim herhalde ondan çarpıldım böle oldu :26:
Aman napıyım yaa acıkta ben misafir olarım üf zati ıspanak yıkamam lazım ya terra gel yıkasana gıı
kı iki cümle yazaydın oraya
hepten boş bırakmışın
kalk hadi üşünme bişi yazda düzeltme yapmıştın ya hatırladın mı
Yoksa niye silesin demi kıı
kızım kapayın konuyu baska seylerden konusun desfre etmeyınkız terram o mesaja geri dönemiom bidaha mesaj düzenleme paneli yazmıyo onda ahanda ahan yandım mı acep bidaha giremiyom o mesaja ya istemeden ilk defa başıma geldi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?