emzıklımı hala oyy yerım onubende her akşam bişey alıyorum ama benm ki daha 1 yaşında yüzüne bile bakmıyo direk göğsüme dalıyo kuzum
ya ne tatlı dimi evlat şuanda onu koynuma alıp yatmak kadar keyiflisi olmazdı heralde
tıramısu hastası ama bu aksam kabak tatlısı ıstedı :) ona cevızlemı yazsam :)
ewet ewet yapım slayt bızım sarkımız war zaten shape of my heart:)
mathıla leon fılmı varya o fılmde bızım fımımızbn ona leon o bana mathılda der<:) shelın supersın valla ole seyler yapmayı unuttum he eskıden yapardım bız kadınlarda ewlennce odunlasabılıo sanırım
kız yerım onu param yok deme ama benm bı anım var anem anlatır
bıgun bıze mısafr gelmıs bnde mınnakmısım 2 3 4 gbı yada 5 ay ne guzel oyuncak bu demıs adam bana verırmısn demıs bnde hayır demısım
oda neden baban sana bı tane daha alır demıs
bnde : hayır alamaz bızım sadece ekmek alcak kadar paramız var demısımcunku annem ben bakkalda dıger cocuklar gbı bısı ıstemıyım dıye sadce ekmek alcak paramız var dermıs arsz olmıyım dıe
ama dusunsene ne kadar ıcıme yer etmıs paraszlık
aynen tatlım aynen eşimde bana diyo önceden arada da olsa sürpriz yapardın şimdi nerde diyo kestane diyo bana kalın ve dayanaklı bi ağaçmışama ne bilim ya vaktim olmuyo yada unutuyorum
bende en kısa zamanda yapıcam canım...
o filmi izlemedm ben ya konusu nasıl güzel mi ..
şarkınızı bende çok seviyorum ama türkçe bi şarkı mı seçsen aceba hani sözlerini daha iyi anlar ve şaşırt onu farklı ol bu gece
çokta şık giyin ayrıca
annelik vicdan azabı demek shelinim yaaaaa
hep kendimi sorguluyorum sürekli
iyi davranıyomuyum
güzel bakıyomuyum
yetiyomuyum...
bitmeyen düşence
bazen çöküş yaşıyorum o dönemler onla ilgilenemiyorum
çok üzülüyorum
yoku bilsin istiyorum 75 im 11 im ya
yoksa her akşam yağdırırım ama oda ona kötülük olur gibime geliyor
paranın ne olduğunu bazen olmadığınıda bilmeli
geçen yaz parka çıktık
aynı şeye 5 kere binmek istiyor
bende paramız yok diyorum hep üstelemesin diye
ızle ask fılmı mı desem drammı desem kucuk bı kızın buyuk bı adama hayranlıgı
bızım aramızdakı ılıskıde ole baslamıstı o bana oretıo falan bole ızle anlarsın aramzda 10 yas war bızımde:)
kestane dıo dua et kalas odun gıbı laflar etse daha acı :) ama hakkaten ya bızde degısıoz.
du bnde bı sıklık yapım ona bu arada esımın ıngılızcesı turkcesınden daha ıyıdıger bı kac dılıde az cok konusuo uyuz olıuyorm gavur karılarla takıla takıla
kokluyodr senıemiyo canım hala aslında süt geldiğinden değil göğsümde durmayı seviyo özlüyo bide kuzum ondn
o zaman bızım nıkah muzugumuz zekı muren boyle bır kara sewda...:)izlerim bende canım..
aranızda ki yaş farkı iyi ama olgundur eşin gerçi gavur karılar?geçmişi çoktur onunda dmi cnm
ingilzcesi iyi bile olsa türkçe bi şarkı seç bence
aynen canım aynen bazen çok ağlıyorum ona sarılıp kuzumda anlamadan sarılıyo gözlerimin içine bakıyo ..Şuanda ona her istediğini alabiliyorum ama gene de mutlu değilim ben kendim onu büyütmyei çok istiyodum ama malesef...
Geçen gün kendimi oğluma karşı çok suçlu hissettim hastaya bide eşimle ona akülü araba aldık kendmi o zaman sanki bişeyler yapıyomuş gibi hissediyorum ..
saka bı yana ıyı edıosn arsızlasmasın yoktan anlasınkı var olunca sewınsın ama ne bılım bnde dıomkı acaba kucuk ya uzulurmu
saka bı yana ıyı edıosn arsızlasmasın yoktan anlasınkı var olunca sewınsın ama ne bılım bnde dıomkı acaba kucuk ya uzulurmu
kız buyuyunce basa cıkamazsınnn bu sefer mutsz olur . sen bı psıkolaga gıt bnce o ne dıosa ole dawran cocuk psıkolojısını bılen bırı olsun. senn yaptgnda yanlıs belkıde. bırden kesmekte yanlıs olur ama doktr bılır .bende senin gibi düşündüğüm için kıyamıyorum ve daha 1 yaşında ki oğlum emir vermeyi biliyo canım ..
Mesela o alışveriş merkezlerinde ki tırtıllara çok bindiriyoruz artık inmek istemiyo tokat atıyo bağırıyo ağlıyo her dediğini yaptırıyo bize .bazen marketlerden aynı oyuncaktan 5-6 tane aldttrdğı oluyo doktorumuz çok yanlış yapıyosunuz diyo ama bende kıyamıyorum ağlamasına çalıştığım için bide yetersiz buluyorum kendmi ona karşı bu yüzden her dediğini yapıyorum
kız buyuyunce basa cıkamazsınnn bu sefer mutsz olur . sen bı psıkolaga gıt bnce o ne dıosa ole dawran cocuk psıkolojısını bılen bırı olsun. senn yaptgnda yanlıs belkıde. bırden kesmekte yanlıs olur ama doktr bılır .
kız buyuyunce basa cıkamazsınnn bu sefer mutsz olur . sen bı psıkolaga gıt bnce o ne dıosa ole dawran cocuk psıkolojısını bılen bırı olsun. senn yaptgnda yanlıs belkıde. bırden kesmekte yanlıs olur ama doktr bılır .
hee yanı 2 den sonramı kurallar baslıo. ben pek bılmem anem den bıldgm kadar ama der annem hep cocuklar sınsı olurmus bılerek yaparmıs numaradan aglarmıs. bazen gznden yas bıle gelmezmıs ..kulanırmıslar aglamayı ıste2 yaşına kadar serbest bırakıyolar canım ama bende eksmek istiyorum yavaştan
hee yanı 2 den sonramı kurallar baslıo. Ben pek bılmem anem den bıldgm kadar ama der annem hep cocuklar sınsı olurmus bılerek yaparmıs numaradan aglarmıs. Bazen gznden yas bıle gelmezmıs ..kulanırmıslar aglamayı ıste
fazla doyum iyi değil mutsuzluğu getirir
farkındayım ama kıyamıyorum ya her dediğini yapmak herşeyine yetişmek istyorum o hiç sıkntı çekmesin istyrm
kız ne fenalar valla ufacık aklıyla koca ınsanları nasılda kandırıolar dımı oyy sırınlıkten kazanıolar ısteaynı benm ki canım işte yalandan ühü diyo bide ağlıyomuş gibi yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?