" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

aynen tatlım aynen eşimde bana diyo önceden arada da olsa sürpriz yapardın şimdi nerde diyo kestane diyo bana kalın ve dayanaklı bi ağaçmışama ne bilim ya vaktim olmuyo yada unutuyorum

bende en kısa zamanda yapıcam canım...

o filmi izlemedm ben ya konusu nasıl güzel mi ..

şarkınızı bende çok seviyorum ama türkçe bi şarkı mı seçsen aceba hani sözlerini daha iyi anlar ve şaşırt onu farklı ol bu gece

çokta şık giyin ayrıca

yoku bilsin istiyorum 75 im 11 im ya

yoksa her akşam yağdırırım ama oda ona kötülük olur gibime geliyor

paranın ne olduğunu bazen olmadığınıda bilmeli

geçen yaz parka çıktık

aynı şeye 5 kere binmek istiyor

bende paramız yok diyorum hep üstelemesin diye

ızle ask fılmı mı desem drammı desem kucuk bı kızın buyuk bı adama hayranlıgı
bızım aramızdakı ılıskıde ole baslamıstı o bana oretıo falan bole ızle anlarsın aramzda 10 yas war bızımde:)
kestane dıo dua et kalas odun gıbı laflar etse daha acı :) ama hakkaten ya bızde degısıoz.

du bnde bı sıklık yapım ona bu arada esımın ıngılızcesı turkcesınden daha ıyıdıger bı kac dılıde az cok konusuo uyuz olıuyorm gavur karılarla takıla takıla

aynen canım aynen bazen çok ağlıyorum ona sarılıp kuzumda anlamadan sarılıyo gözlerimin içine bakıyo ..Şuanda ona her istediğini alabiliyorum ama gene de mutlu değilim ben kendim onu büyütmyei çok istiyodum ama malesef...

Geçen gün kendimi oğluma karşı çok suçlu hissettim hastaya bide eşimle ona akülü araba aldık kendmi o zaman sanki bişeyler yapıyomuş gibi hissediyorum ..

saka bı yana ıyı edıosn arsızlasmasın yoktan anlasınkı var olunca sewınsın ama ne bılım bnde dıomkı acaba kucuk ya uzulurmu

izlerim bende canım..
aranızda ki yaş farkı iyi ama olgundur eşin gerçi gavur karılar?geçmişi çoktur onunda dmi cnm

ingilzcesi iyi bile olsa türkçe bi şarkı seç bence

emiyo canım hala aslında süt geldiğinden değil göğsümde durmayı seviyo özlüyo bide kuzum ondn
kokluyodr senı
anam erkek cocuklarına hastayım ben bole bandana takcaksın ona gunes gozlugu ayyy:)
ne kadar emıo bebekler bazıları 3 4 yas dıo ben 40 gun falan bnm anemde calısıodu

izlerim bende canım..
aranızda ki yaş farkı iyi ama olgundur eşin gerçi gavur karılar?geçmişi çoktur onunda dmi cnm

ingilzcesi iyi bile olsa türkçe bi şarkı seç bence
o zaman bızım nıkah muzugumuz zekı muren boyle bır kara sewda...:)

gecmısınde 300 den fazla kadın oldugunu bılıorm rus fransız alman turk...gecelık falan tabı kızım bız nısanlandık hala arıolar aglıolardı 1 kacı

yanlış yapıyoruz işte maddiyatla mutlu ederek kötülük yapıyoruz

saka bı yana ıyı edıosn arsızlasmasın yoktan anlasınkı var olunca sewınsın ama ne bılım bnde dıomkı acaba kucuk ya uzulurmu

yok cnm ya o anda üzülür ama bu bilinçle büyürse bir çok şeyde kazanır

Son düzenleme:

bende senin gibi düşündüğüm için kıyamıyorum ve daha 1 yaşında ki oğlum emir vermeyi biliyo canım ..
Mesela o alışveriş merkezlerinde ki tırtıllara çok bindiriyoruz artık inmek istemiyo tokat atıyo bağırıyo ağlıyo her dediğini yaptırıyo bize .bazen marketlerden aynı oyuncaktan 5-6 tane aldttrdğı oluyo doktorumuz çok yanlış yapıyosunuz diyo ama bende kıyamıyorum ağlamasına çalıştığım için bide yetersiz buluyorum kendmi ona karşı bu yüzden her dediğini yapıyorum

kız buyuyunce basa cıkamazsınnn bu sefer mutsz olur . sen bı psıkolaga gıt bnce o ne dıosa ole dawran cocuk psıkolojısını bılen bırı olsun. senn yaptgnda yanlıs belkıde. bırden kesmekte yanlıs olur ama doktr bılır .

2 yaşına kadar serbest bırakıyolar canım ama bende eksmek istiyorum yavaştan

fazla doyum iyi değil mutsuzluğu getirir

2 yaşına kadar serbest bırakıyolar canım ama bende eksmek istiyorum yavaştan
hee yanı 2 den sonramı kurallar baslıo. ben pek bılmem anem den bıldgm kadar ama der annem hep cocuklar sınsı olurmus bılerek yaparmıs numaradan aglarmıs. bazen gznden yas bıle gelmezmıs ..kulanırmıslar aglamayı ıste

aynı benm ki canım işte yalandan ühü diyo bide ağlıyomuş gibi yapıyo

aynı benm ki canım işte yalandan ühü diyo bide ağlıyomuş gibi yapıyo
kız ne fenalar valla ufacık aklıyla koca ınsanları nasılda kandırıolar dımı oyy sırınlıkten kazanıolar ıste
amaaa ergenlıkten sonra sırınlıklerı kalmıyo o zaman da fıttrtıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…