kız onlardan guzelım en azından hhepsı mahlle karısı gbı gorsen .kıskanclıktan ole demıstr sadce platonıklerdı esımeaa ne sanıyo onlar kendni be bide küçk düşrylar kendlerni aman hattnı da değiştrdyse sorun yok cnm rahat et brz
ahh cnm ahh durumun iyiyse yap derim valla otur evinde çocuklarına bak bundn keyflsi var mı
ay ne guzel kıskansın catlasın catım catım ohhh..o mesela markete gidiyoz birileri bana bakıyomuş onları bakışlarıyla dövüyo öle bakıyoki adamlara alla alaaa diyorum noluyo çok morali bozuluyo eve gelene kadar adamlara küfür ediyo hele birisi benim gözlerime bakıp uzun süre konuşsun benle yandık bende artık napıyım bişey sölüyom sonra adamlara arkamı dönüyom sağa sola bakınıyom masustan eşim dinliyo ay napiyim ya
halbuki bekarken babam çok rahat anlayışlıdır benim bizi erkek gibi serbest yetiştirdi öle höt zöt yapmazdı taa nerelere gider gelirdim kendi başıma evlendim tam tersi oldu
işyerindeki bilgisayarda hiç fotom kalmamış ya :18:
dur senin için album yapayım ama bende seni merak ediyorum
kız onlardan guzelım en azından hhepsı mahlle karısı gbı gorsen .kıskanclıktan ole demıstr sadce platonıklerdı esıme
aman artık gectı guven var esım 12 de 1 de gelıo aklıma en ufak bısı gelmıo. zaten esımde dıodu ben doydum artık. her cesıtını gordum.kım olsa doyar.
tuh reklam var ımıs kızlar sızın ıcın ewımın pıslıgını cektım mutfagımı cektım gosterımmı ne kadar daganık ew su satteanam sen dün benim başıma neler geldi bilion mu resim yüzündeen banlanıyodum nerdeysetamam bende yaparım sana
shelinim teşekkür ederim tarif iiçiin bacım
7511 im kuşum aydın var saba da showda sankim pompayla şişirmişsin suratı yaa al top oyna
kız onlardan guzelım en azından hhepsı mahlle karısı gbı gorsen .kıskanclıktan ole demıstr sadce platonıklerdı esıme
aman artık gectı guven var esım 12 de 1 de gelıo aklıma en ufak bısı gelmıo. zaten esımde dıodu ben doydum artık. her cesıtını gordum.kım olsa doyar.
hiii dabi dabi yapiimde kendimi dar ağacında bulayımmm:104:
bende seni merak ediyom
tuh reklam var ımıs kızlar sızın ıcın ewımın pıslıgını cektım mutfagımı cektım gosterımmı ne kadar daganık ew su satte
gerçi o da var canım..
sen başladın mı sürprizlere bakım
eşinden dolayı diyosun sanırım cnm o istiyo mu peki
bu da anam ne çekemeyen gadın ben neyi merak etsem damlıyo yaa kekime aşureme cipsime mantıma şimdi de bulutuma
Selam..................................
tuh reklam var ımıs kızlar sızın ıcın ewımın pıslıgını cektım mutfagımı cektım gosterımmı ne kadar daganık ew su satte
slm kıslarrrr ..
allah rızası için merakta ölüm sayfaları cevir cevir halen ayın 22 sindeyim
ha bu bacının kocişi gittimi şimdi gitmedimi?
istiyo ama ben net bir dille hayır dedim.gerekçesininde o olduğunu söledim
bende görmediydim yaaaaaaaaa:2ay çok yaşayım hapşurdum)
bişey alerji yaptı sanırsaaaaaaaaam
selam yavru kuşum
çok yaşaşekercim ama bende seni merak ettim şimdi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?